|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nosečnice!
22.6.2004 7:48:46   
tina
Lu: Kar se tiče sončenja, so mi povedali pa tudi v literaturi lahko to zaslediš, da lahko ostanejo nosečniške pege / lise. Najbolje, da se o tem pozanimaš v lekarni, kjer so ponavadi še preveč previdni, ko gre za nosečnost.

Niki: Šele ko si 16 tednov noseča, si po zakonu dolžna delodajalcu povedat, da si noseča. Meni tega sicer ne bi uspelo prikriti, ker sem imela že v drugem mesecu trebušček povečan, ampak prekmalu vseeno ne razlagaj. Povej eni sodelavki ali pa sodelavcu, da bo vedel-a, če bi ti bilo na primer slabo, sicer pa če boš morala na bolniško ali pa kaj, pa raje povej šele takrat. Nič ti ne morejo, ker si zanosila. Res je, da bodo zoprni, ampak vsak je nadomestljiv. Če imaš pogodbo za nedoločen čas, totalno nič ne kompliciraj, če se da pojdi čim prej na bolniško, pa uživaj doma s trebuhom, če pa imaš za določen čas, tudi ni nič tragičnega. Jaz sem ostala doma v 5 mesecu nosečnosti, ker se mi je iztekla pogodba za določen čas (nadomeščanje delavke na porodniškem), sem šla nato na Zavod za zaposlovanje, zdaj imam normalno porodniško, sicer za malenkost nižjo, kot če bi delala do konca, ampak bistveno je, da imaš urejeno zdravstveno zavarovanje. Vse se uredi, služba naj te ne skrbi!!!



Včeraj sem bila na pregledu, in je G ugotovila, da sem že malo odprta, pa posteljica začenja počasi odstopati, pa srček od bebice se umirja (utrip se znižuje na okoli 100 udarcev na minuto), pa malo sem že odprta... V četrtek moram v porodnišnico na pregled, mogoče ostanem kar notri, da gremo rodit! Ko mi je to povedala, sem bila čisto šokorana! Saj imam res še 16 dni do roka, torej je vse v redu, ampak nisem si predstavljala, da bo tako. Kar jokala sem od zmedenosti, moj je norel od veselja, da bo zdaj pa res kmalu bebica, mene pa so preplavili dvomi, kako bo, če bom zmogla, potem ko pridemo domov, kako bo v troje, da ne bo moja mama ali pa tašča preveč težila s pomočjo, pa kar še take bedaste misli, ki so popolnoma odveč. Zanimivo, da se 8 mesecev (prvi gre tako mimo, da še ne veš) pripravljaš - psihično in fizično - potem pa kar šok. No, zdaj sem že kul, le malo mi je mimo, ker moram šteti otrokove gibe, je pa vedno tako, da takrat, ko mora trzat, ne bo. Ne maram takih obremenitev, ker sem bila do sedaj zelo sproščena in nisem veliko komplicirala.

Če se ne oglasim, mislite name, potem pa vam sporočim, kako je bilo!

Lp

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Za nosečnice!
22.6.2004 8:54:08   
Lu
Ojla dekleta!

Mene so pa začeli dajati hormoni Enkrat bi vriskala drugič jokala. Danes ponoči sem sanjala da sem že rodila in to pri 4 mesecih, kar vem da ni mogoče, no fantek je bil malo majhen, ampak v redu. Aja pa pravi nagajivček je bil. He he he sanje he he he. Drugače imam pa naslednje znake, ki pa ne vem če je prav tako. Non stop me špika enkrat na levi strani drugič na desni, na sredini. No to je baje OK, ker se maternica širi. Kaj pa taki znaki, ki napovedujejo prihod M Sem čist zmešana glede tega. Ker ne vem če je lahko tako. Upam, da me bo katera znala potolažiti. Sem pa danes nastopila ˝šele˝6 teden in to ravno na moj roj. dan , da se malo pohvalim.

Tina naj te nič ne skrbi. Kar tako naprej kot do sedaj. Nič panike zganjat. Držim da bo šlo vse kot po maslu.

Niki mislim, da glede na to, da si še čisto na začetki antibiotiki naj ne bi imeli ne vem kakšnega učinka na plodek. Tako da, slabe misli na stran, in veselo, zdravo naprej. Držim .

Se še kaj oglasim.

lp Lu in :duda6t)

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Za nosečnice!
22.6.2004 10:53:00   
tina
Lu, vse najboljše :torta: , kar se pa tiče špikanja... Tudi mene je tam nekje v 10 tednu noro špikalo po jajčnikih, potem me je že trgalo, tako da me je moj peljal na urgenco, ker so bili ravno prazniki. So me pregledali, ugotovili, da ni krvavitve in da se širijo maternica in pa medenične kosti. Dali so mi sicer neke tablete, ki naj bi oblažili krčenje notranjih mišic, na katere nimamo vpliva, a ker mi ni prva pomagala (jemati bi morala cel teden po 3 do 4 na dan), nisem več vzela nobene, ampak sem se odpravila za dva dni k sorodnikom na piknik, kjer sem se malo sprostila in odmislila vse skupaj. Pa je počasi minilo. Je pa noro blesav občutek. Počivaj, če pa boš imela boljši občutek, pojdi k ginekologu.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Za nosečnice!
22.6.2004 15:14:40   
p@tricij@
živjo,
kako ste kaj nosečnice? Upam, da se v redu držite, glede špikanja pa sem tudi jaz imela pri prvi in tudi zdaj pri drugi nosečnosti kar nekaj težav, vendar se maternica širi ter medenica, tako da naj ne bi bilo kaj narobe, če je pa vmes še krvavitev, pa hitro k ginekologu.
tina, menda sva kar blizu z rokom. kdaj ga imaš? jaz ga imam 9.07.2004, in upam da bo to kmalu ker smo že vsi zelo nestrpni. danes sem bila pri ginekologinji in je še vse v redu, čeprav imam kar nekaj teh lažnih popadkov in zelo, zelo mi tiši dol, tako da bo mogoče prej.
glede dopusta pa mi letos ne bomo šli bomo imeli kar doma za sinka bazen, če bo kaj bolj toplo, da se bo lahko namakal. bomo pa drugo leto bolj izkoristili ni šli za dalj časa in seveda v tak apartma, ki bo imel klimo!!!

tudi jaz želim vsem lep dopust in seveda lepo nosečnost tistim, ki ste šele nazačetku. uživajte z trebuščkom.

lp patricija

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Za nosečnice!
23.6.2004 8:33:07   
tina
Jaz imam rok 8. 7., ampak bo gotovo prej, vsaj tako pravi g. No, bomo videli jutri, če me zadržijo v porodnišnici, kjer imam pregled. Trebuh se mi je že očitno povesil, ampak dete je pa še blazno živahno. Mi je g. rekla, da naj štejem gibe, pa sem že do 1 popoldan prišla do 10, tako da sem potem kar nehala. A ni tako, da se otrok na koncu malo umiri?

Patricija, kje boš rodila? Če se slučajno srečava... Jaz sicer mislim it v Postojno na epiduralno.

Pa pa vsem!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Za nosečnice!
23.6.2004 16:54:59   
p@tricij@
Živjo,
jaz bom rodit šla v Celje, kjer sem že prvič in mi je bilo kar všeč. za epiduralno pa se ne mislim odločit, ker nisem 100% glede posledic. nekaj člankov sem prebrala in sem rajši za naraven porod. saj me tudi prvič ni tako zelo matralo.
ali katera ve, kako je roditi na pručki? meni je ta način bolj všeč.
meni se je trebuh tudi zelo povesil, vendar bebiko čutim non stop. je tako živahno noter, da me že krepko vse boli. pri prvem se je proti koncu bolj ali manj umiril, me je pa prehitel za 9 dni. upam, da bo tudi ta prej. bom sporočila.

tina, sporoči ko boš rodila in kako je roditi z epiduralno? mogoče si še premislim.

imejte lep dan nosečke.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Za nosečnice!
25.6.2004 9:11:52   
tina
Sem še kar doma ... V bistvu sem se že veselila, da mogoče po pregledu ostanem v porodnišnici in da kaj prej, kot ob roku, zagledam naše detece, pa pravijo, da mu / ji je še čisto o.k. v trebuhu, da bo še malo počakaol-a. Tudi prav. Me pa že 2 dni špika in včasih kar močno zaboli v spodnjem delu trebuha, tako da več ali manj le počivam. Kar malo dolgočasno ... Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Za nosečnice!
27.6.2004 10:19:10   
Medvedka
Mavrica, ti si bila torej tudi idejna vodja te debate...
Čestitam za tvojo nosečnost!

Tina, saj bo, sploh pa imaš še dosti časa do roka... Je pa že res, da vse bodoče mamice postanejo proti koncu že fajn nestrpne, saj navsezadnje je pa že dovolj teh prigod s trebuhom itd.
Držim pesti, da se mala /mali čim prej odloči, da le pride na svet. (Še dobro, da še ne ve, kaj vse ga čaka... )

Pobožajte svoje trebuščke in se lepo imejte!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Za nosečnice!
28.6.2004 7:26:28   
tina
Hvala vsem, ki me razumete, da imam že dovolj... Malo moram pojamrat, ker se mi moj mož že smili, ker sem na čase res zoprna (tudi sama sebi).

Včeraj se mi je zdelo, da mi je začela odtekati voda, pa nisem bila popolnoma prepričana, panike pa nisem hotela naredit. Kolegica mi je dala TEST ZA UGOTAVLJANJE ODTEKANJA PLODOVNICE ("Al-Sense", ki se ga dobi v lekarnah in Sanolaborju). Gre za majhne vložke, ki imajo v notranjosti trakec, ki je indikator, ki spreminja barvo. Če je obarvano modro, je plodovna voda, če ne je urin ali pa beli tok. Priporočan vsem, ki ste na koncu, kajti potem res nisi več v dvomih in si lahko miren!

No, danes imam le še 9 dni do roka! Edino, kar si pa res želim, pa zdržim tudi kakšen dan več, je, da ne bi imela cele dneve in noči tako močno mravljinčastih rok, da ne morem niti žlice držat, kaj šele kaj naredit! Z zatečenimi nogami in pekočimi in srbečimi strijami sem se že sprijaznila...

Ne bom več jamrala, lepo se imejte, uživajte!

Pa pa!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Za nosečnice!
28.6.2004 10:15:09   
p@tricij@
živjo,

kako ste kaj preživele vikend, ki je bil kar malo vroč? jaz sem bila na poroki, in sem tudi malo plesala. sem mislila, da bo mogoče to kaj pospešilo.vendar je še tako živa bebica noter, tako da ji verjetno se še ne mudi ven. vendar že komaj čakam, ker tudi jaz ponoči nikakor ne morem spati.
tina, saj imava rok šele drugi teden, tako da morava še malo počakati in še uživati v najinih trebuščkih.
nisem vedela, da lahko dobiš test za ugotavljanje odtekanja plodovnice. si grem to še danes nabavit.
tina, ali te je že kaj strah? mene malo skrbi, kako bo vse to potekalo in kdaj me bo zagrabilo, upam, da ne ponoč, ker potem morava še sina peljati k tašči in tako vse zbuditi.

lep dan želim vsem nosečkam.

čao

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Za nosečnice!
28.6.2004 14:35:27   
Lu
Živjo!

Ja tale podaljšan vikend je minil prehitro. Mi smo bili na morju, smo se kopali, plavali, malo žogali,... predvsem pa lenarili in malo tudi delali. Bilo je res super. Lenarila bom šele v mesecu avgustu, ker gremo šele takrat na dopust. Komaj čakam.

Punce imela bi pa eno vprašanje. Sem že skoraj v 7 tednu in me je v soboto po ˝cartanju˝ močno začelo peči v nožnici. Peče in včasih tudi srbi me ko grem na vodo in tudi tako.Včeraj ko sem šla na WC je bil papir obarva rahlo roza Upam, da ni kaj narobe in da gre mogoče samo za kakšno vnetje. Ali je imela katera, kdaj podobno situacijo? Drugače je pa z mano vse OK.

lp Lu in :duda6t 6/7)

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Za nosečnice!
28.6.2004 16:54:12   
KIRA
Zdravo Lu.
Najbrz je vnetje, ni pa nujno. Ob vsakem srbenju ipd. bi ti pa svetovala, da gres takoj k zdravniku in naj ti vzame bris...
Sama sem imela v prvem tromesecju grozno dosti komplikacij zaradi vnetja, pa prehlada itd., pa me ni nic srbelo. 100% ti bo zdravnik znal povedat, ce je to to..

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Za nosečnice!
29.6.2004 7:55:14   
tina
Patricija, živjo.

Upam, da si današnjo noč prespala bolje kot jaz! Mene je tako tiščalo po trebuhu, pa še na mehur mi beba pritiska, da je kar hudo. Mene skrbi edino, kako se bo vse začelo. To je moja prva nosečnost, tako da ne vem, kako je rodit in me se pač ne obremenjujem s tem, kako bo, ker ne vem, kako je. Sem se odločila, da grem na epiduralno v Postojno. Iz Lj. prideva tja v pol ure, če je res gužva v 1 uri. Malo bi mi bilo zoprno, če bi mi že voda odtekla, ker bi bil potem moj malo bolj živčen, sicer pa upam, da ne bom rodila med potjo. Če pa bi že bila te hitre sreče, bom pa med vožnjo poklicala rešilca, pa naj nas najdejo na avtocesti (malo zares, malo za hec - upam, da ne pretiravam). Kaj bo, ko bom v porodnišnici, pa me sploh ne skrbi, ker so še vsako dete ven spravili.

Sicer pa kar že komaj čakam, da grem noter, ker imamo doma pravo norišnico! Moja mama je tako živčna in panična, da se ne premakne dalj kot do sosedov, oče zato ne gre nikamor, ker nima družbe za v hribe in je prisiljen kar nekaj počet doma, kar pa ne zdrži dolgo in je zato noro tečen, mož in tast ter kolega urejajo garažo in klet (da bomo parkirali v garaži, da ne bomo bebice nosili npr. po dežju do avta in bla bla bla), tako da že 2 tedna štemajo, zidajo, polagajo ploščice, pa še 100 m stran gradijo avtocestni priključek, tako da bo naša beba gotovo navajena na najbolj nor hrup in čudne zvoke. Ko zasliši štemarco, trzne, kot če prižgem radio z glasbo. Če bo fant, bo gotovo delavne narave ... "Počitek" v porodnišnici bi mi prišel prav!

Patricija, drži se! Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Za nosečnice!
30.6.2004 9:53:16   
p@tricij@
živjo,
kao ste kaj? jaz še uživam teh nekaj dni doma, vendar moram priznati da komaj čakam da bo vse to za mano, ker mi zelo, zelo dol tiši ni zato me vse tako boli in potem pa še ti popadki.
te dni še nekako hočem kar največ postoriti po hiši, tako da me ne bo kap, ko bom prišla iz bolnice da je tak nered. seveda mož in sin nista tako zainteresirana za pospravljanje.
tudi pri nas še končujemo z deli, pred kratkim smo dali fasado na hišo, potem ploščice po balkonih, sedaj pa še čakamo , da nam pridejo položiti tlakovce. upam, da bo to še pred mojim odhodom v porodnišnico, in ne potem ko pridemo z štručko domov, ker bo optem kar nekaj ropotanja.
tudi meni bi prišel počitek v bonišnici prav, vendar se mi to pri prvem ni naredilo, je bilo kar obratno. sem prišla domov bolj zmatrana kot pa prej v bolnišnico.
upam, Tina da še nisi šla.
Lu, verjetno gre to za vnetje nožnice. jaz sem imela pri tej nosečnosti kar naprej vnetja, tako da sva z g.zdravili s svečkami in ti povem da me je tako srbelo in peklo...glede barve, ki praviš da se obarva malo roza. ali bi imela v tem času slučajno menstruacijo? to se lahko še zaradi tega malo obarva. če pa nisi sigurna, pa pojdi raje k g. in mu vse razloži, da ne bo potem kaj narobe.

imejte se vse lepo in uživajte.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Za nosečnice!
30.6.2004 21:36:33   
Lu
Draga Patricija!

Sem klicala svojo G in mi je rekla, da naj počakam še cca 1 teden in če ne bo bolje naj grem k splošni zdravnici da mi bodo pregedali urin. Zaenkrat gre na bolje. Tok,tok. Za svojo M pa itaq nisem nikoli vedela kdaj se bo prikazala, ker je bila tako neredna. Edino ko sem jemala KT sem vedela točno kdaj bo. Tako, da res ne bi vedela, če bi jo dobila takrat. Zdaj nimam nobenega odtisa˝na wc papirju. Samo takrat je bil, enkrat.

Tina in Patricija naj vama tile dnevi čimpreje minejo in pa lahek prod vama želim. Za vsako

lp Lu z :duda7t 1/7)

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Za nosečnice!
1.7.2004 7:12:11   
tina
Evo mene, še vedno doma!
Včeraj sem imela spet pregled, spet z vso kramo v porodnišnico ... CTG je pokazal, da je malemu / mali še blazno v redu v bušelnu in da se mu / ji še nikamor ne mudi. G. je rekel, da imam čudovit pritisk, idealno kri (hb čez 120), nič bakterij v vodi, zatekanje rok in nig pa pač paše zraven. Zdaj nosim že 2 št. večje čevlje, po možnosti moške natikače, ker so širši .. Me je tudi ginekološko pregledal in rekle, da vrat maternice še ni zrel, tako da imam gotovo še en teden pred seboj. No, danes je točno 39. teden, ampak jutri pa polna luna. Bomo videli ...

Sem pa včeraj uredila še vse papirje za epiduralno. Fino je, ker če se med porodom premisliš, ti je pač ne dajo. Tako, za vsak slučaj, da imam še eno možnost več. No, ampak sem malo pomirjena, ker je pač vse o.k. Bom že počakala in zdržala!

Patricija, ne delaj preveč! JAz še od februarja nisem pomivala po tleh in sesala, je pa res da sedaj moj mož še sodeluje in veliko naredi on, najbrž pri drugem ne bo tako ... Že tako pravi, da bi najraje videl, da bi imela kar takoj še engea, ker da me je zdaj navajen, da sem malo bolj čudna, okorna, da mi mora prenašati stvari okoli. Pa tako zelo mu je všeč, ker zdaj ne kadim. Jaz pa komaj čakam, da bom lahko enga prižgala ... Najraje bi sedela na obali, noge v vodo, fino belo kavico, pa enga ta light ... A sem grozna, a ne?! Želje pač...

Lu, tudi jaz sem imela okoli 10 tedna izcedek, pa še ful bolečine, tako da sva nato šla kar na urgenco, ker so bili prazniki. Pravijo, da če je izcedek lepljiv (kot smrkelj - lepa primerjava, a ne?!), potem ni krize. Ne sme biti sveže krvi. Lahko je tudi malo vnetja, če sta npr. imela spolni odnos, mogoče ti ne ustreza milo, vložek, mehčalec. Baje je ful možnosti. Bodi pa pozorna, če pa nočeš čakati en teden na svojega g., pojdi na urgenco, da boš mirna. Tam so čisto v redu, pa takoj prideš na vrsto, ker je ginekološka urgenca povsod ločena od klasične. Zrihraj se! Pa uživaj, meni se zdi, da nisem bila nikoli noseča 7 tednov, to je že tako daleč! Ampak takrat še nisem imela takega bauhija, pa noge sem si videla ... Uživaj!!!!!!

Lepo se vse imejte!!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Za nosečnice!
1.7.2004 11:42:44   
Lu
Tina ja očitno se tvojemu detetu res ne mudi na svet, hi hi hi. Bo že.

Ja mene je res začelo peči po sp.odnosu. Tako, da zdaj zopet malo abstiniramo. Je pa danes zopet bolje. Mislim, da ne bo hudega.

Se še kaj javim.

papa Lu in ( 7t 2/7 )

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Za nosečnice!
2.7.2004 10:25:38   
p@tricij@
hojla nosečke,
kako se kaj danes počutite, ker je polna luna. na mene čist nič ne vpliva, saj za enkrat je tako. malo detepa je tako živahno, da videti še noče ven, čeprav bom jaz kmalu počila.
kako si kaj Tina? ali bova mogoče obe dočakali rok in še potem ne bo nič? upam, da ne bo tako. pri prvem sem rodila 9 dni prekmalu in je bilo tako fajn.
ne vem kako bo kaj potem ko bova prišla iz bolnice. sin je tako živahen in glasen, da bebica ne bo mogla nič spati čez dan. bo pavsaj ponoči mir. vsaj upam. pri prvem pač ni bilo tako, ker je zamenjal dan za noč in smo ponoči hodili gor in dol, da je že oba z možem čez dan luna nosila. ampak smo morali dati malo lekcije in se je nato kar hitro naučil spati ponoči.
Lu, uživaj s svojim, ker sem tudi jaz že pozabila, kako je biti noseč 7 tednov.

imejte se lepo na ta deževen dan.

patricija

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Za nosečnice!
2.7.2004 13:53:40   
tina
Pozdravljene!

Jaz sem danes obupno!! Že ponoči nisem kaj veliko spala, ker sem imela tako mravljinčaste roke, da so me kar bolele. Zdaj me pa že tri ure kar dobro boli v spodnjem delu trebuha, tako v presledkih, da se moram na čase kar vsest, pa še trebuh imam totalno trd. Mogoče še malo boli križ ... Ne vem, bom najprej skuhala kosilo, pa da mož ride domov, potem bomo pa videli, kako in kaj. Če ne bo začela odtekati voda, bom pač malo bolj ležala, saj tako nimam kaj počet na tak deževen dan, če bo pa kaj panike, pa gremo na "dopust".

Pa pa!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Za nosečnice!
4.7.2004 15:03:23   
tina
Kje ste vse? Ste šle na lepše med vikendom, da se nobena ne javi? Patricija, a si šla mogoče rodit?

Danes zjutraj je bila pri nas generalka za odhod v porodnišnico. Že ponoči sem imela krče, tako da sem se zbujala, zjutraj pa rjavkast izcedek. Sva pojedla zajtrk, mož je vse pospravil, zalil rože, si skuhal kavo,potem pa sem za vsak slučaj poklicala v porodnišnico. Nisem hotela naredit panike, pa so me v ljubljanski porodnišnici "skinili" s telefona, češ da naj se pridem pokazat, da ne dajejo informacij. Prijaznost na višku! :grrr: Potem sem poklicala v Postojno, kjer so mi prijazno povedali, da če nimam popdakov in da če mi ni odtekla voda ter da če ni kri sveža, da mi še ni potrebno priti. Pogovarjala se je z menoj, me vprašala po počutju, pa čeprav je bila ura 5.45. :bravo: Sem se pomirila, zdaj pa že cel dan čakam, da se kaj zgodi ... :zmeden: Na vsakih par ur se mi zdi, da imam popadek. Bomo videli, kaj bo ponoči. Bebo še zelo dobro čutim, jutri imam pa tako pregled.

Lp vsem skupaj! :rozica:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Za nosečnice!
9.7.2004 14:25:35   
p@tricij@
živjo,
naj samo na hitro sporočim, da sem 4.7.2004 ob 13.46 rodila deklico:roza: težko 2.950 in dolgo 48cm. ime ji je Anastazija.je zelo pridna. samo ziza in spi.
tina, upam, da si tudi ti že rodila in da je vse v redu.:bravo:
imejte se lepo.
patricija:sloncek:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Za nosečnice!
12.7.2004 16:12:56   
Martina27
Pozdravljena Rozi!
Sma sem noseča (v petek bo)9 tednov in te zelo dobro razumem,ker je tudi meni slabo in to tako,da ti ne znam opisat.Po čisto vsaki hrani ki jo pojem mi je tako slabo,da mi je isti trenutek žal.Pravijo,da pomagajo krekerji,da ga poješ,ampak meni zares nič ne pomaga.Smrdi mi vse,ne prenesem zraka v hiši ko pridem na obisk k fantovim staršem,takoj mi postane slabo,ne vem še kaj ti naj napišem, ampak res po čisto vsem mi je tako hudo in bruham,da je groza.Moram pa ti priznat,da je vedno boljše,čeprav še vedno traja.Kar pa je od vsega najhuje pa je to,da se sama sebi gabim,sploh nisem srečna da sem noseča,čeprav sem ampak to mučenje z to slabostjo mi daje tak občutek.To sem tudi povedala mojemu ginekologu in mi je rekel,da se naj ne sekiram,da me bo slabost minila in s tem tud ta občutek.
Upam,da si iz te moje čačkarije vsaj malo razbrala,kaj sem ti hotela povedat.:zmeden:
Ne se sekirat,malo še potrpi pa bo boš videla,vem,da bova tud midve še uživali to blaženo stanje brez teh groznih slabosti.:grrr::grrr:
Pa javi se kaj,in povej kako je kaj s tvojo pikico,kako raste.
Jaz že imam 2 slikici od UZ.9nebesa:Pa da te slabost čimprej mine.:grrr:

Lepo se imej in pobožaj svojo pikico:duda::sloncek:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Za nosečnice!
14.7.2004 17:26:21   
Martina27
OJLA ROZI!
Joj to pa res nimam pojma kaj bi lahko bilo?!Upam,da boš napisala kaj vzpodbudnega in da bo z tvojo pikico vse dobro.Tudi jaz sem imela probleme in težave ko sem izvedela da sem noseča,ker sem imela 21.5 prometno nesrečo in sem bila v bolnišnici,nebi pa bilo tako hudo,če me nebi slikali,ti rentgeni pa kot verjetno sama veš niso priporočljivi.Ampak so me potolažili ko sem šla na genetski posvet,čeprav me je bilo tako strah,da sem milila da me bo kap zadela.
Upam,in želim si,da se je tudi zate vse dobro končalo in da ni kaj hujšega oz.da ne ogroža tvoje pikice.
Javi me kako in kaj si rešla.:zmeden::(

Lepo se imej!:)-

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Za nosečnice!
15.7.2004 12:06:23   
tina
Tudi mi imamo dojenčka!!! :bravo: 5. 7. sem po 7 urah rodila Aljaža. Bilo je zelo naporno in hudo, bila sva 8 dni v porodnišnici, 2 dni je bil še sam na preiskavah v Ljubljani, tako da sva bila ločena in ne dojim. K sreči je vse ok, in smo sedaj doma. Je naporno, ampak shajamo! Lp vsem! :sloncek:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Za nosečnice!
19.7.2004 9:04:20   
Lu
Živjo!

Tina šele danes sem videla tvoje sporočilo.

Čestitam :bravo::bravo::bravo:

Drugače pa pri meni nič novega razen tega, da mi je blazno vroče, sem non stop utrujena, samo spala bi, vlasih mi je malo slabo,... No bom potrpela še nekaj dni, in potem to baje mine. Komaj čakam.

lp Lu in :duda:
(9t 6/7):love:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?