MarijaPo
|
mateja - hvala za odgovore, blizje ko bom produktu, vec vprasanj bom imela. :) Sicer so pa to ti biologi, vedno te dobijo pri lizanju sladke zlice in potem se ne mores pretvarjat, da je to cist ok, ker ti takoj postrezejo z rodom, redom, deblom in vrsto vseh moznih zverinic, ki jih imamo v ustih. No, vsaj nekdo, ki ve, odkod pridejo bele pikice na marmelado. :) previjanje - pravkar sem govorila z mamo 7 mesecne puncke in ji razlagam kako stalno peremo plenice in mi pove, da zdaj, ko so tako veliki, ni treba vec jet ob vsakem previjanju skozi vso proceduro iz porodnisnice. Kako ve previjate? Predvsem me zanima mnenje tistih, ki se vedno z vodo pucajo svoje pamze med previjanjem. Mi namrec takoj ko jo damo na previjalno, najprej odstranimo plenico, potem pa z vatko po Evi spustimo kak deci vode (ki stece na tetra plenico, ki jo ima Eva pod sabo) in potem lepo pobrisemo in posusimo Evino ritko z ostankom te tetra plenice, jo ful namazemo (okrog lulike in okrog ritke) s hladilnim mazilom in zavijemo v svezo plenico. Previjamo jo okrog 5x na dan. Kaksna je vasa procedura? A je res, da je zdaj ni treba vec mazat, ker je ze velika? Ali sva se z Igorjem hujsa kot upokojenci, ki se julija nosijo spodnjo majco? barbs - zdaj je ze skoraj en teden od poroke, mi pa se zdaj nic ne vemo, kako je bilo. Kar pa je se slabse, se zdaj nimamo nobene slike barbs v porocni obleki. Jaz ne zdrzim vec. Predlagam, da ustanovimo klub "Zalezovalci Barbs" in najamemo detektiva, ki nam bo priskrbel slikovni material.
< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 16.5.2007 12:48:27 >
|