tea
|
Jutroooo! No, končno malce časa za RR Že nekaj dni nisem niti vklopila računalnika, se je preveč dogajalo. Moj Gregi je odšel z babicama na dopust, oči je v Beogradu, tako da sva z Jaškom sama Barbs- in pazi nase!!! MarijaPo- sploh nisem opazila, da sva Jaškom barvno usklajena, dokler nisi omenila Sploh pa malce pretiravaš in me bo še Na koncu pa je bil naš škratek itak najbolj umazan, ker pesek je vendar zakon. No, mogoče bi se lahko mojca "štricala" z njim, sta skupaj brskala po svinjariji. Mojca75- za malo gospodično od našega junaka in naj se hitro pozdravi. Jaša je včeraj prelezel cel park, vključno s kamenčki in prahom, ob tem pa mislil, kako lepo bi bilo, če bi z njim jedla kamenčke tudi tista luštna Mojca iz Ljubljane. Filip, pazi se, ti hodi naš fante v zelje Mojsonček- naš tudi neki slabše spi. Po moje bo luna F*S*M*- kako si upaš rečt, da smo tuki same stare Izkušene, pametne, v njlepših letih, mladostne, lepe....to bi bili vsekakor bolj primerni pridevniki. Sploh pa greš za nami! Aja, pa kako maš lahko tko starga deca? Vsem, ki ta vikend praznujete želim krasne zabave, dobre tortice in veliiiko daril! Mateja, ti pa zacopri vreme še za drugi vikend
|