jer.za.
|
Da se še jaz malo javim, zadnjič v tem letu . Jerca sedajle spi, da bo zvečer malo dlje pokonci. Jo pa zelo motijo petarde, smo bili prejšnjo noč zaradi tega pokonci do pol polnoči . Zdravje:mi smo bolje, smo že vsak dan zunaj, edino na bazen pa še ne upam, da ne bo spet kašelj, kihanje, ....in pa antibiotiki. Sazi to, da imajo pediatri različno mnenje za isto stvar jaz vem že dolgo. Vendar pa ko gre za ušesa, grem vedno ven po parih dneh ko pade vročina, ker so nas tako učili tudi na praksi. Vedno pa pravim, da naj vsak dela s svojo glavo. Kako ste kaj ostali bolančki, ste se že vsi pozdravili? Moje novoletne zaobljube: - zgubiti vsaj 5 kg do poletja - DIPLOMIRATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - trikrat /teden iti na sprehod sama za petnajst minut, da se zbistrijo misli - prišparati 200€ mesečno - z možem pa sva se že dogovorila, da bomo vsak večer za 15 minut ugasnili televizijo(imamo to GRDO navado, da je prižgana ves dan če smo doma, pa čeprav je nihče ne gleda) in se malo pocrkljali, pogovarjali - ob mojih sitnih dnevih nehati "težiti" za brez veze, biti bolj potrpežljiva v določenih situacijah Toliko o mojih novoletnih zaobljubah. Konec leta, ko bom potegnila črto, bom najbolj vesela, če se mi izpolne druga alineja. Seveda se pa zavedam, da je to čisto odvisno od mene. SREČNO NOVO LETO, VELIKO ZDRAVJA, TOPLINE, LJUBEZNI, USPEHOV IN IZPOLNITEV VSEH SKRITIH ŽELJA VAM ŽELIM. Se tipkamo spet drugo leto
|