|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
14.6.2006 12:11:34   
Arabela
Hojla user posted image !

Ko je lepo vreme se polenimo in se martinčkamo, hahhaa!! Jaz vedno ko napišem kaj in hočem poslati, mi zablokira sporočilo in potem moram vse na novo pisati pa ni volje!!

Sem v 25. tednu, vse ok, razen bolečin v spodnjem delu in otrdevanje trebuha... pa sta mi g, in tudi specialistka predpisali le ležanje in magnesol...

A še katera hodi v šolo za starše v mb. porodnišnici trenutno? Sem mislila da bo tečno pa je prav zanimivo... ampak groza koliko stvari moraš vedeti za tako malo detece...

Spremenila mnenje glede H&M v mb.... zadnjič sem naletela na dobro robo in sem si kupila par majčk in hlače... upam le da bo to poletno vreme držalo.... Komaj čakam da bom začela zapravljati za bebico....

SE pišemo...

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jančka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Mariborčanke
15.6.2006 11:20:11   
tija75
Čao punce

No, da se tudi jaz malo oglasim kako pa mi napredujemo. Kupili smo otroško sobici, sedaj samo še čakamo, da se sestavi user posted image (jo bomo že mi mogli). Drugače pa imam vprašanje za mariborčanke, katere vedo na to odgovoriti.

MO Maribor ti pri rojstvu otroka podari 25.000 SIT če se ne motim. Zdaj me pa zanima, a je potrebna kakšna vloga, da ta enkratni znesek dobiš, ali pa pa to narediš ko ga prijaviš tukaj? Če katera ve odgovor, naj prosim napiše.

Dopust bomo mi preživeli kar doma, se pripravljali na prihod naše prvorojenke.

Čao in uživajte v teh lepih vročih poletnih dneh. No končno se pa je začelo, poletje mislim

Tija


_____________________________

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Mariborčanke
15.6.2006 11:40:49   
klaja
Hojla!

Tija 75 - Mislim da moraš dat neko vlogo, samo nisem sigurna, no saj bo ti to javila katera druga, ki ima izkušnje s tem. V naši občini ne dajo nič, zato ne vem kako je s tem.
Drugače se počutim kar dobro, glede na to, da z današnjim dnem začenjam odštevati dneve do poroda, še 31 dni in postali bomo družinauser posted image user posted image . Tako da bom dopust izkoristila v MB porodnišnici, prenočišče je zastonj, hrana tudi,... ostalo pa bomo še videli kako bo. Očitno sem jaz prva na vrsti za odhod tja med mariborčankami. Upam, da se boste kaj spomnile na mene, ko boste na morju veselo čofotale v vodi.
Imeni sva že izbrala, tako da če bo user posted image (kar so nama tudi napovedali) bo Julija, če pa bi slučajno bil user posted image bo pa Gal ali pa Gabrijel (to še ni čist dorečeno).
A boste šle kaj na Lent?

To bi bilo zaenkrat vse z moje strani.
Uživajte na sončku in pazite nase!!!



(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Mariborčanke
15.6.2006 12:13:32   
tija75
Jaz bom sigurno šla kaj pogledat na Lent, ker imam čisto blizu, stanujem namreč v Dravskih terasah in tega ne bom kar spustila. Bolj je problem moj user posted image ki cele dneve dela in se mu pol niti ne ljubi kam it zvečer, ko ima zjutraj spet službo. Pa tudi videli bomo kako mi bodo noge zatekale user posted image , kar je pri meni zadnje čase res eden od večjih problemov. Ne morem obut nič razen onih sandalov na prst, pa še ti morajo imeti vrvice kake bolj raztegljive, da se podajo nogi user posted image .

Uživajte.

Tija


_____________________________

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Mariborčanke
15.6.2006 12:17:47   
borovnička
Helou mamike!

Končno smo dočakale poletno vreme, pa ta naš sonček.user posted image Bo treba hitro na kak dober sladoled.user posted image Sicer bi se pa zdaj lahko kak dan dobile v Pohorski kavarni na sladoledku, pa se lahko skupaj posladkamo, če ste za? Tam imajo res dober sladoled njamiiii.user posted image user posted image user posted image

Drugače sem bla pa na pregledu dva dni nazaj, pa sem bla kregana, da sem se preveč zredila.user posted image Zdaj grem proti 7. mesecu in sem se do sedaj zredila vsega skupaj 7 kg. No, do naslednjega pregleda se pa ne smem zredit niti za pol kg.user posted image Težka bo.user posted image

Klaja, ti pa boš prva med nami, ki bo dobila v naročje svoje dete.user posted image Seveda bomo mislile nate. Jaz bom sicer v pripravljanju na morje, ampak se bom spomnila nate.

Za denar od MO, pa tudi jaz ne vem točno kako gre.user posted image Mislim, da ni potrebno oddat nobene vloge, ker te itak dajo v evidenco, oz. otročka in potem to občina sama pošlje. Bom kolegico vprašala, ki je pred 3 meseci rodila.

Zdaj pa grem s svojo user posted image  na sprehod, da izkoristimo sončka, dokler ga še imamo.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Mariborčanke
15.6.2006 12:53:05   
Anonimen
Ja končno sonček, in toplotauser posted image . Jaz trola sem si šla pa danes noge brit na suho in me zdaj vse tako skeli, da groza user posted image user posted image .
Sem si namazala z Niveo soft, tale kremica je pa superuser posted image . No še 9 dni, pa pičimo na morje,...jeeeej sploh ne morem verjet kako je minilo. user posted image

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Mariborčanke
15.6.2006 13:16:47   
malicki
Pozdravljene Mb-jevke,

jaz sem ta teden kar aktivna, sem se resno lotila nakupovanja za user posted image , pa tudi zase sem danes nekaj kupila user posted image  da bom lepa zvečer ko se dobim s prijateljicami.
Zdaj pa cotike perem in čakam, da jih grem na sončka obesit. Samo ne vem kdo bo vse to likal  user posted image user posted image

Glede darila občine - ko rodiš pokličeš na občino, na oddelek za družbene dejavnosti, da ti pošljejo nek obrazec za izpolnit. Baje pa tudi sami neko poizvedbo naredijo in ti pošljejo sami, traja pa verjetno dlje časa. 

Jaz sem tudi iz Tabora in tu blizu nimam nobene prijateljice z user posted image  . Tak da če je katera na istem, naj se javi pa bomo kdaj pa kdaj skupaj vozeke potiskale.


LP


(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Mariborčanke
17.6.2006 12:09:01   
SIBI
Pozdravljene user posted image  mariborčanke!

Ja po dolgem času se spet oglašam. Sedaj ni bilo priložnosti, ker sem te vroče dni preživela v mb porodnišnici, kjer so mi delali cirklažo. Bila je peklenska muka - pa ne zaradi bolečin, ampak zaradi vročineuser posted image . Ko si priklenjen na posteljo pa je še toliko težje. No, pa vseeno sedaj sem to preživela in upam, da bo vse ok. Sicer pa moram še vedno kolikor se le da počivati, kar pomeni ležat in ne sedetuser posted image !

Sicer pa tudi midva z dragim letos ne bova vidlauser posted image , ker moram jaz počivat, pa še stanovanje si urejava, kar nama vzame veliko časa in denarja. To bi bilo zaenkrat tudi vse. Lepo se imejte in uživajte v tem lepem vremenu!





PDP 17.12.2006  user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Mariborčanke
17.6.2006 20:17:13   
severnica77
Pozdravljene someščanke!

Pa nas je po prvi skoraj pravi vročini še spralo. Mi je ta dežek kar pasal. Sem pa včeraj malce kupovala nekaj poletnih cunjic zase. Zdaj že malo pazim, da kupim kaj bolj ohlapnega, da mi bo prav čez kakšen mesec, sicer pa sem v 15. tednu in še se mi kaj dosti ne pozna. Se mi zdi, da sem bolj napihnjena.

Imamo pa letos srečo z modo. Prodajajo ful dosti majčk, ki so kot zašite za user posted image  pa tudi krila in hlače se najdejo. Kupila sem krilce z zelo široko elastiko in prav takšne hlače. Mislim, da se bi lahko v ta dva kosa oblačil spravila še v 9 mesecu user posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Mariborčanke
17.6.2006 20:35:44   
jasnika
pozdravljene

no pa se sedaj tudi jaz ponovno oglašam
sedaj je vse ok z menoj, malo me le skrbi ker so me slabosti minile opa sem komaj v začetku 8 tedna pa ful zatekam, no bomo videli kaj bo, drugač pa mi je fajn
ns imam 17.7 pri pelkičevi in komaj čakam

kaj pa je sedaj z našim druženjem, je ena predlagala pohorsko kavarno in se jaz zelo strinjam s tem
dajte malo premislit, če bi bile zato da se dobimo, sedaj ko je tako lepo

lp vsem

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Mariborčanke
19.6.2006 14:31:51   
Arabela
Hojla user posted image !

A ste se vse poskrile? Vas je vročina pregnala? Ali pa ste že vse na dopustu?
Jaz se sončim kar doma na balkonu in se zraven tuširam....  Pa nič mi ne paše, samo vodo žlempam....

Kako pa ve? Kako se branite pred vročino?

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Mariborčanke
19.6.2006 15:34:58   
severnica77
Pozdravljene,

jaz sem v službi, kjer je prijeten hlad (klima), vendar bi bila raje doma in bi mi bilo vroče. Sem pa bila za eno uro zunja in je res peklensko vroče.

Prijetno se ohlajajte.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Mariborčanke
19.6.2006 21:51:30   
klaja
Zdravo!

Jaz sem se pa danes v najhujši vročini spravila umivat avtouser posted image .  Vroče mi je bilo tako, da je kar teklo z mene, uspelo pa mi je, da sem ga malo zglancala. Potem pa je tako pasal hladen tuš in posedanje pod senčnikom. In sedaj sem zaradi moje trme dobila  vročinske izpuščaje, po celem dekolteju jih imam, pa še srbijo ko user posted image . Še to mi je bilo potrebno. Že tako mi nič več ne paše.
Ponoči več ne spim, na wc sem spet pričela hodit zelo pogosto, mala nenehno brca,... Počasi se bližam koncu in si kar ne morem predstavljati kako bo, ko bomo trije.
Sedaj pa grem malo na balkon, ker je v hiši tako slab zrak, da ni za zdržat.

Dijo!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Mariborčanke
22.6.2006 8:12:18   
Arabela
Juhuhu user posted image ! Kje ste mariborčanke??!!

Nič se ne javljate.... user posted image .... Nič novega? Jaz sem na bolniški, pa je zjutraj vedno tak dolgčas... Danes bom pospravljala hiško.... Ampak moram paziti ker me je zadnjič ful vštihnilo v križu.... Joj, kot da jih imam 70 (let)....

ajde, javite se kaj....

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Mariborčanke
22.6.2006 20:54:28   
Anonimen
Hojla user posted image
pri meni so se špikanja uredila, nič ni bilo danes, zgleda, da je moralo biti 2 dni, malo na levi malo na desni user posted image .
Danes me je mali kar lepo nabrcal že user posted image , je zelo živahno to naše dete,...hvalabogu, saj mora bituser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 8:43:27   
Arabela
Hojla mariborske user posted image !

A ste se včeraj kaj ohladile? Meni je toča uničila skoraj vse rožice, ampak po dežju sva stekle z  mojo user posted image  na  vrt in skakale kot nore po mokri travi.. kako je pasalo.... danes pa spet nabija sonce v stanovanje, čeprav je še prijetno zunaj....

Kje ste se vse skrile? Tako ste bile vesele glede kavice, zdaj pa nič....

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 9:42:55   
vampirka
Dobro jutro!

Arabela, jaz sem še vedno za kavico... user posted image  ...je pa meni tudi toča po eni strani hiše vse rožice uničila user posted image ! Se je pa končno ohladilo user posted image ...samo vprašanje za koliko časa user posted image ...kje ste klepetulje??? Upam, da kje na lepšem!

_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 10:04:51   
jasnika
pozdravljene

ja pa smo se res polenile!!!!
jaz sem še tudi vednoi za to da se kje dobimo, na kakšnem sladoledu al pa kaj, bi se mi zdelo res zanimivo vas videt
gre mogoče katera 3.7. to je v ponedeljek v materinsko šolo v zdr dom v mestu??

lp vsemuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 10:16:40   
Arabela
Jaz ti priporočam šolo za starše v bolnici... ne vem sicer kako je na ZD, vendar je meni bilo v bolnici v redu zato, ker si si lahko ogledal porodnišnico, pa previjanje in nega dojenčka sta tudi v porodnišnici.... sicer je 7 predavanj, vendar nobeno ne traja več kot 1,5 ure.... jaz sem bila izredno zadovoljna... pa srečaš ljudi ki delajo v porodnišnici, babice, sestre, pa so bile vse izredno prijazne.... odgovorile na vsa vprašanja.... jaz sem kar malce izgubila strah pred porodom...

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 11:00:39   
jasnika
v bolnišnico sma z mojim hodila ko sem bila 1 noseča, sedaj pa sem mislila da bi poskusila še v zdr domu, saj sicer pa tako mislim da mi ne bojo nič novega povedali, sicer pa kaj se mora se mora, mislim zaradi partnerja ko bo ponovno zraven
drugač pa je men blo ful fajn v bolnico hodit na predavanja, sma vedno mela čips pa sokuser posted image user posted image , kar škoda nama je bilo ko je bilo konec
samo se mi zdi da me je moja ginekologinja sedaj tako hitro poslala v šolo sem  v 10 tednu, no naslednji teden bi naj pa šla na predavanja
kaj pa v bolnici hodijo tud tako hitro na predavanja, jaz vem da sem bila takrat v 7 al 8 mesecu komaj
pa pravijo da je bolje prej it, jaz em tako težko tam sedela, kljub dogodivščinamuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 11:22:23   
Arabela
Jaz sem šla v šolo v 6 mesecu, so bile pavečina že bolj noseče.... ampak se mi zdi prej greš boljše je, ker ti ogromno stvari povejo....

A nekaj mi ni jasno.... a ni dovolj da si 1x šel v šolo, potem pa greš s starim potrdilom v porodnišnico in ti tam potrdijo za novo nosečnost, tako da mislim da ti ni potrebno vedno hoditi.... razen če je minilo od prve nosečnosti nekaj časa in bi ti rada ponovno šla?

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 11:27:24   
jasnika
nevem no, jaz sem rodila pred skoraj 5 leti in mi je moja ginekologinja pač dala vabilo za šolo, nič ni rekla da ne bi bilo potrebno, saj men e tud zdi malo noro spet hodit, pa kaj čem, jo bom v sredo vprašala ko mam pregled, pa za hčero bi tud mela težave za varstvo

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 11:32:44   
Arabela
predlagam ti, da če imaš še staro potrdilo, pokličeš v porodnišnico in tam vprašaš... oni ti bodo najboljše znali povedati.... št. 02/321 21 88....

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 11:38:30   
Maleal
Jasnika potrdilo za materinsko šolo traja 4 leta,tak je bilo rečeno enkrat na foromu.Si se šla zmenit za EA?

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 14:03:33   
jasnika
arabela hvala za tel št., vendar mi je rekla da je že predolgo od tega in da moram ponovno v mat šolo, oz za mene tak ni nujno, ker bom rodila tudi brez le te, moj pa mora ponovno it-torej grema oba

za ea še nisem nič šla, saj se mi zdi še malo prehitro glede na to da sem v 10 tednu, a ni prehitro?

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?