|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
30.6.2006 22:03:00   
klaja
Jasnika - midva sva hodila v ZD, pa je bilo dovolj če si bil samo enkrat tam, samo da si se vpisal v njihovo evidenčno knjigo. Potem pa si še šel na zadnje predavanje in si takrat dobil potrdilo. Pa tudi hčero lahko vzameš s sabo, v naši skupini jih je kar nekaj imelo otroke zraven. Mogoče se ji bo zdelo zanimivo. Tako zgodaj pa te je poslala zato v materinsko, ker je razdeljena na dva dela in prvi del bi naj bil nekje v prvem trimesečju. Potem pa je drugi del nekje v osmem mesecu, lahko prej ali pozneje. Za EA pa se dogovarjaš nekje proti koncu nosečnosti.

Drugače sem še kar v enem kosu, sicer so mi prestavili PDP na 23. julij, vendar bom kar ostala pri 15. Upam, da bo kaj prej, ker se že komaj premikam z mojimi otečenimi nogami in občasno tudi rokami. Obujem lahko še samo ene natikače, ostalo sem kar pospravila. Tako da, če srečate katero v mestu z ful otečenimi nogami sem to ziher jaz.user posted image
Kar zavidam tistim, ki se pripravljate za odhod na morje. user posted image Midva samo obujava spomine, saj sma se lani takega časa že peljala proti Črni Gori.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pa drugo leto boljše, saj bomo takrat ziher šli na dopust - upam!!!!

Lepo se imejte čez vikend!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Mariborčanke
3.7.2006 14:57:04   
jasnika
pozdravljene mariborčanke

potrebujem vašo pomoč
naročena sem na pregled ns k pelkičevi in nisem več prepričana da ima 3d pregled, a ve mogoče če ga ima, če pa ne pa kje ga imajo??
ker bi res rada šla na 3d, če že plačam si mislim

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Mariborčanke
7.7.2006 16:39:41   
KaMa
Halo, kje ste? Mene je ze malo panika, ko je se samo dober teden do PDP...Pa sem zelo pozorna na vsako scipanje in premike in vseh sort bolecin. Se mi zdi, da sem se tak lepo navadla noseca bit, da me je malo strah vsega novega, kar me caka. Joj, pa se pretirano emocionalna sem nonstop...
Sem uspela malo brat stare poste na tem forumu, da not padem ;) Me je razveselilo, da obcina MB prispeva dinarcke (25k, ce sem prav razumela). Se pa selim v Lenart, pa ne vem, kako je tu - naj prijavim zacasno prebivalisce?
No, javite se kaj, bom potolazena, ko vem, kolko vas je na istem ;)

LP,
Katja

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Mariborčanke
9.7.2006 9:20:52   
slonči
Tudi jaz sem ena izmed Mariborčank, ki je včeraj odkrila forum.user posted image Sem v 7t, počutje je dokaj ok, se 1. noseča. Komaj čakam, da začne buši rasti oz. da slišim bitje mojegauser posted image .Pregled bom imela v 10t, zdi se mi , da je to zelo pozno. 

JASNIKA - 3D imajo na Ptuju v ordinaciji dr. Lukmana, tel.02/7800930. mislim, da imajo dopust do 20. 7.

Lepe poletne urice vama želita mami inuser posted image .

(odgovor članu KaMa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?