Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! 
(jo bomo že mi mogli). Drugače pa imam vprašanje za mariborčanke, katere vedo na to odgovoriti.
(kar so nama tudi napovedali) bo Julija, če pa bi slučajno bil
bo pa Gal ali pa Gabrijel (to še ni čist dorečeno).
ki cele dneve dela in se mu pol niti ne ljubi kam it zvečer, ko ima zjutraj spet službo. Pa tudi videli bomo kako mi bodo noge zatekale
, kar je pri meni zadnje čase res eden od večjih problemov. Ne morem obut nič razen onih sandalov na prst, pa še ti morajo imeti vrvice kake bolj raztegljive, da se podajo nogi
.
Sicer bi se pa zdaj lahko kak dan dobile v Pohorski kavarni na sladoledku, pa se lahko skupaj posladkamo, če ste za? Tam imajo res dober sladoled njamiiii.
Zdaj grem proti 7. mesecu in sem se do sedaj zredila vsega skupaj 7 kg. No, do naslednjega pregleda se pa ne smem zredit niti za pol kg.
na sprehod, da izkoristimo sončka, dokler ga še imamo.
.
, pa tudi zase sem danes nekaj kupila
. Ko si priklenjen na posteljo pa je še toliko težje. No, pa vseeno sedaj sem to preživela in upam, da bo vse ok. Sicer pa moram še vedno kolikor se le da počivati, kar pomeni ležat in ne sedet
, ker moram jaz počivat, pa še stanovanje si urejava, kar nama vzame veliko časa in denarja. To bi bilo zaenkrat tudi vse. Lepo se imejte in uživajte v tem lepem vremenu!