|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost in bruhanje
13.6.2006 15:10:00   
Anonimen
Zanima ne, če je katera od vas izgubila veliko kilaže v prvih dveh ali treh mesecih.... Namreč jaz ne spravim nobene hrane vase, pa če jo slučajno spravim, mi je tako slabo, da na koncu sigurno pristanem na WC-ju. Sicer se trudim piti čimveč tekočine, zaloge tudi nekaj imam, ampak je vseeno težko - namreč non-stop sem lačna...

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost in bruhanje
13.6.2006 15:15:24   
Alisa
Jaz sicer nisem glih imela probleme z pridobivanjem kilaže sploh na začetku. Je pa fajn če ješ zlo majhne obroke večkrat na dan. Že zjutrj začni preden vstaneš z enim prepečencem in šele nato vstani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slabost in bruhanje
13.6.2006 15:18:02   
Anonimen
Ni problem pri pridobivanju... Jaz sem ravno danes stopila na tehtnico, pa je šlo v 14 dneh 5 kg dol... pa šele na začetku sem... Če mi bo tkole slabo do 3. meseca, ne bo nič luštno... No, saj pravijo, da na začetku ne more to veliko vplivati na plod... Pazim pa res, da pijem - prepečenec je ravno danes zjutraj pristal v WC-ju...

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slabost in bruhanje
13.6.2006 15:19:06   
total
V prvih 4 mesecih sem šla dol za 4 kg,pol se je pa uredilo.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slabost in bruhanje
13.6.2006 21:55:39   
jakaracman
Ful mi je bilo slabo do 17 tedna , zredila sem se v nosečnosti 8 kg, ko pa sem rodila pa je šlo dol 11kg.Na za četku sem shujšala 5kg, potem se je uredilo, jesti pa mi v bistvu ni pasalo do konca.Vse kar sem pojedla je imelo čuden okus.Upam, da bo tebi bolje.Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Slabost in bruhanje
13.6.2006 23:37:40   
žiža
Ta neprijetnost mi je kar poznana. V prvi nosečnosti sem bruhala do konca, vendar sem se čist lepo redila. No na začetku sta šli dol 2 kilci in sem na koncu pristala pri +9kg. Po porodu pa po parih tednih na -11 kg.
Zdaj mi je precej bolje. Bruhala sicer sem, nisem pa nič shujšala.
Jaz bi ti čist iz svojih lastnih izkušenj svetovala kakšen požirek kokakole zjutraj na tešče. Pri meni je delala čudeže user posted image  Pa na splošno pij po požirkih. In kot so ti že svetovale jej zelo majhne količine in to bolj pogosto. Pa seveda tisto kar ti paše, ne se obremenjevat, kaj je zdravo in kaj ni. Je za otročka in tebe po mojem mnenju velik bolj zdravo, če v tebi ostanejo čokoladne palačinke, kot pa da zbruhaš celo zelenjavno čorbico. Upam da te slabost čim prej mine user posted image

< Sporočilo je popravil žiža -- 13.6.2006 23:39:09 >

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Slabost in bruhanje
15.6.2006 8:21:38   
Višnja
Pozdravljena
tudi jaz sem imela takšne probleme....bruhanje, čisto vse mi je smrdelo, nič nisem jedla, pila....slabo mi je delalo 24 ur na dan. Nisem smela imeti praznega želoda a kar sem pojedla mi je delalo slabo.Izgubila sem tudi jaz nekaj kg in zaradi tega me je dal ginekolog malo v bolnico na ifuzijo, da sem se opomogla. Morem priznat, da je pomagalo. Čeprav so slabosti trajale tudi potem.
Jej karkoli ti paše v majhnih količinah, po žličkah. Tudi pij po žličkah, ker tudi z nalivanjem s tekočino lahko izoveš bruhanje.Raje večkrat po malo....pa če tudi je to samo ena vrst hrane. Veliko počivaj!!!!!!!!!!!!!!
Vsekakor pa se o problemu pogovori s tvojim gine, ki bo ocenil, če te je to preveč dekidriralo in ti pripisal ustrezno zdravljenje.
Upam, da bodo slabosti čim prej minile.
lp

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?