bobika
|
Danes ste pa kar nekaj napisale. Me cel dan ni bilo, sem se potepala in zapravljala v avstriji. Na žalost v ikei nisem našla stolčka za hranjenje ( ni jih na zalogi) in v toysu slinčka (plastičnega, ki se obleče). Pa ravno po te stvari sem šla.Še katalogov od ikee niso imeli . Za naslednjič pa pojma nimam kdaj bom šla, ker ne hodim ravno pogosto v avstrijo. Pri nas je pa včeraj delovala luna, je bila Manca tečna 100/h. danes jo je sicer pol dneva pazila babica in je baje bila vredu, pridna. Sedaj že tri dni NOČE zvečer dojenja. Tako se upira in kriči zraven, da sosedje verjetno mislijo, da jo lupim. Kriza, kako se dere. Uspavam jo brez večerje. Potem se čez pol ure zbudi in takrat lepo je. Ne vem , če je tako utrujena. Ampak danes sem ji poskusila dati hrano že ob sedmih, pa je bilo isto. Pred tem je pa do pol petih spala dobro uro. Po moje je bila včasih še bolj utrujena in je lepo jedla. Čez pol ure se zbudi in takrat poje v napol spanju in spi dalje. Tiste, ki še dojite, kolikox se še dojite na dan? Mi dvakrat ali pa trikrat. Ampak sedaj zvečer noče več vredu jesti, dopoldan pa je ponavadi tako polna energije, da jo vse drugo zanima. srečica; Manca je na morju imela vročino en dan. S tremi svečkami se vročina drug dan ni več ponovila. Več ti ne znam svetovati. Kaj se niste nameravali iti kopati? Glede tamponov jih jaz kar pogosto uporabljam. Sem se morala navaditi, ker sem ponavadi imela ob vsaki priložnosti, ko smo se odpravljali na kakšno kopanje, ali pa kakšen pomemben dogodek . Meni jih ni problem uporabljati. Ne vem, v vodi jaz nimam nikoli občutka, da bi se mi napili vode . Morda ni dovolj globoko vstavljen . Menjujem jih pa enako pogosto kot vložke. Pa saj ko se jih malo navadiš, že veš kdaj je poln. Kar pogumno. Nemsis, po moje ji bo kar fiziološka ščistila nosek. Kar uporabljaj jo, pa bo. Mislim, pa da je sedaj vreme takšno, da so noski bolj zadelani. Tudipri Manci je nekaj podobnega. Kak dan bolj, včasih nič, drugič pa zopet. Shooo in tinkamiška za selitev in hiško liju, nič za to, saj se bomo pa naslednjič dobili. Menstruacije pa jaz od lani še spolh nisem dobila. Upam, da ni kaj narobe oz, da nisem nosečka. Me že malo panika grabi. Sicer še dojim, ampak vseeno. Ovčka, kako kaj poteka tvojo šofiranje? Si se že prijavila? Sem se sedaj spomnila na to Ja štajerke, dajmo kontra ljubljančakm. Mislim, da se tudi prekmurke nekaj dogovarjajo. Upam, da se me tudi, kdaj dobimo. Slikice jaz pregledam vse, razen, tistih, ki ne vem gesel. Komentiram pa skoraj vsak album, sama pri sebi. Pa veliko krat jih z skupaj pogledava. Vsi so pravi sončki. Komentarje pa ne pišem, ker velikokrat pozabim, ko gledam slikice kak dan prej, ko pa potem napišem. Verjetno sem kaj pozabila, tako kot vedno. Se opravičujem.
|