|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
10.5.2007 12:02:40   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Zdej le samo čestitkeuser posted image

Pikica čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse lepo ti želim!user posted image

Pa tadrugi januarki tudi, čeprav še ne vem katera jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še oglasim, ko gre Iza spat...

Lep dan!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 6426
10.5.2007 12:25:51   
Anonimen
Vau, kako ste se razčvekale!user posted image Super, da sem imela malo branja. Včeraj nisem nič prišla potem več sem pogledat.

Najprej pikica*, ČESTITKE!!!user posted image user posted image Pa si se le razkrila! Zdaj moramo pa še ta drugo zvohati.user posted image

AjdaN, upam, da bo tale recept deloval, s tem miganjem. Prvič sem bila do konca aktivna, na koncu pravzaprav vedno bolj, ker sem jo hotla na tak način ven pognat, pa sem vseeno imela relativno težek porod. Me pa tolaži to, ker sem do zdaj od nešteto prebranih samo eno samo samcato prebrala, da je v tretje (niti ne v drugo) najtežje od vseh porodov rodila. Sicer pa upam, da bom tokrat skusila naraven porod, da mi ne bojo spet umetnih šopali.
Je pa res krasotica, črnolaska mala.user posted image In zelo lepo ime ima! Daj res čez par dni poročaj, kako folgaš z dvema, da se malo psihično pripravim.user posted image Samo jaz bom morala krat dva vse skupaj upoštevat, ker ob dveh pesjanarjih ne bo šlo drugače.user posted image No, mene je najbolj to strah, kako mi bo zneslo, ko bomo sami doma, pa boh ne daj še slabo vreme zunaj. Kako bom cucke ven peljala z dvema pamžema, ko mi je že zdej napor s Špelo.user posted image

Renan, jaz nameravam spet v Brežice it rodit in bom drug teden svoji G rekla za napotnico za dol in bom tudi dol na preglede hodila. Pa se lahko kdaj dobimo, ko mi bo kaj časa ostalo. Bi se pripeljala do Brežic? Ker jaz ne bi rinila še do Zagreba, razen če se ne bomo res za kak zoo odločli. Moram z možekom govorit.

Aja, pa KatjaD, čestitke za kahlico!user posted image

Špela je pa na nekaj alergična, pa moramo še pogruntat na kaj. V nedeljo smo praznovali 60-letnico od moje mame in je tamala vsega boga požrla in postala naslednji dan čisto pikasta po trupu in še malo po obrazku in hrbtu in ji zdaj zelo počasi zgineva. Sem najprej pomislila na postrv in lignje, ki jih je prvič jedla, pa so me na forumu alergije poučile, da reakcija nikoli ne nastopi, ko prideš prvič v stik z alergenom. Zdaj moram pa nagruntat, kaj bi bilo. Že pred časom sem ugotovila, da je na mandarine alergična, ker je bilo vsakič, ko jih je jedla, huje. Nazadnje je imela že skoraj hrastasta lička in zdaj jih skrivam pred njo, ker obožuje mandarine in pomaranče, in če jih zagleda, je histerija, če jih ne dobi. No, in zdaj smo še eno alergijo fasali, pa še ne vem, na kaj.

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 6427
10.5.2007 13:06:24   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
No, upam, da bo pri nas decembra tudi takouser posted image .

Ooooooooooooooooooooooooooooo ČESTITKE!!!! user posted image   user posted image   user posted image   Pa je moj firbec potešen! Zdej pa še eno čakamo, da se razkrije! Očitno boste počasi (skoraj) vse prišle za namiuser posted image .

Ej na tebe pa niti najmanj ne bi pomislila, ker si takooooo sveto zatrjevala, da bo Zoja edinka! Toliko o zarečenem kruhu auser posted image . Super!!!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 10.5.2007 13:07:54 >

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6428
10.5.2007 13:13:04   
srečica

Ajda ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image tudi od nas. Res si brzinska. Bravo, bravo, bravo. user posted image user posted image Uživajte v cartljanju.

PIKICA: user posted image user posted image user posted image pa še zate lepe čestitke. Super ste se odločili.

Tudi jaz sem se full razveselila vajinih novičk. Kar solzne oči sem dobila, ko sem videla tvojo malo stručko Ajda user posted image .

Super ste vse punce, ki ste se odločile že za 2. dojenčkauser posted image . Jaz bi tudi imela ampak se ne morem odločit. Za Anžeta sem točno vedela zdaj pa hočem in je bilo zdaj pa nekak ne morem. Nekaj me muči…

Vsem forumkam lepe pozdravčke.

Pa pa
Darja

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6429
10.5.2007 14:13:34   
tinkamiška
Evo meuser posted image

Ja, res vas je fino brat, ko se malo razpišeteuser posted image

AjdaN, tudi jst sem se spomnila na mojo Izo, ker je bila tudi taka čupica črna in podobo slikico imam od nje. In res super, da je bil porod tako hiter in da si jo odnesla brez šivanja in seveda, da je tvoja pupa čimmanj trpela pri poroduuser posted image Zdej se pa le cartatje, tvoj mali jo bo pa še obrajtal, verjetno vsi skupaj rabite čas, da se navadite na nov ritem. Pa čimveč slikic popaj, da vas bomo lahko občudovaleuser posted image

Pikica* kdaj decembra imaš rok?user posted image Sem vedno vesela, ko katera pove, da je noseča in daj piši še kaj.

Fiona kej lepega kupiteuser posted image , ja delavce je treba pa ornk preganjat, ker vsi mečkajo in ves čas jim je treba pod prste gledatuser posted image

Bobika, moj dragi je prišel včeraj domov in smo bili vsi tako zelo veseli, Iza se ga je sicer malo dovadila, čeprav sva mu vsak večer, preden je šla spat pošiljali poljubčke po zraku in vsak dan ga je klicala po svojem mobiju(igrački), ampak ko je pa prišel, je bila pa kr malo previdna. Pa sta se potem šla skupaj kopat in on jo je dal spat, da sta bila vsaj malo skupaj.
Ja, mora malo deževat, da nam ni treba trave zalivatuser posted image

A bo srečanje?user posted image

Shooo
sem boljše hvalauser posted image

Renanuser posted image , do ZG je res malo dolga, če pa bomo šli kej v vaš konec se pa prej javimouser posted image Tvoj miško pa tako lepo zna pogledat v fotoaparatuser posted image
KatjaD, user posted image za kahico Iza je sploh ne šmirgla, ma v njejspravljene lego kockeuser posted image user posted image

Rahelca, tudi mojo nečakinjo so lani prestavili v drugo skupino, med svoje vrstnike in je bilo veliko boljše in tudi na novo vzgojiteljico se je hitro navadila...ostanite zdraviuser posted image

meta22, jst že nekaj časa ne šraznujem svojega roj. dneva na veliko, pravzaprav ga nikoli nisem mogoče ene2x. Kaj pa vem, se mi ne dauser posted image , pa še z možem imava oba na kupu roj. dan in še moj oče in gremo ponavadi kej dobrega popapat. Midva pa si privoščiva kakšen koncert, al pa kakšen izlet...Je pa zato man darilčkuser posted image user posted image user posted image

eros prosim za geslouser posted image glede poucha, midve ga še sedaj uporabljava, ga imam vedno s sabo, tudi doma včasih pride prav, recimo ko kuham, pa je Iza že sitna, ker je utrujena in lačna in bi visela na meni...Je pa res, da je Iza lahkokategornik, ne vem,če že ima 10kg.

Rijauser posted image user posted image user posted image Til je pa res tapravi dec, da zna še kuhinjske pripomočke uporablajtuser posted image user posted image user posted image

Tako to bo menda vse, sej vem, da sem sigurno kej pozabilauser posted image

No, vas pridem kej prebrat...verjetno jutriuser posted image

Pa-pa
Tinka

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6430
10.5.2007 15:35:26   
puri
Ojla punce! Po zelo dolgem času se vam malo oglasim, da me ne boste čisto pozabileuser posted image

Vidim, da se veliko dogaja, pa sem prebrala samo zadnji dve strani, ker za kaj več nimam časa. Nisem vedela, da ste vse še tako aktivne, sem mislila, da se je naša tema že bolj kot ne izgubila, pa sem se zlo zmotila. Pa toliko lepih novičk sem prebrala. kar nekaj vas je žeuser posted image ,.....ČESTITKE VSEM!!!user posted image user posted image user posted image

AjdaN
, tebi pa čestitke za malo črnolaskouser posted image ,...je tok luškana, da bi jo kar gledal.

Pri nas je kar pestro. Maj že veselo čveka in se uči lumparij od bratcevuser posted image ,...se znajo pa že tudi včasih skupaj lepo igrat,.....največkrat se pa skregajo za igrače, ker hočejo imeti vse enako, celo barva mora biti enakauser posted image

Drugače pa pri nas tudi že delamo na še enem dojenčku (4). Kar nisva mogla ostati pri treh, sploh jaz, me je zelo zagrabilo, pa najstarejši že dolgo navija za še enega in tako sva se odločila, da bomo še povečali našo družinicouser posted image . Marsikateri se verjetno štirje otroci zdijo že res preveč, ampak mi si to želimo in če imamo možnost in željo, zakaj je pa ne bi uresničiliuser posted image .

Nič,...lepo se imejte, pa še naprej tako lepo čvekajte, pa se še kaj beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6431
10.5.2007 21:47:42   
bobika
Hej!
Zadnje dni pa padajo dobre novičke user posted image user posted image user posted image .
Čestitke novi nosečki, za katero še ne vemo katera je user posted image . Zopet si nas naredila firbčne user posted image

Puri lepo, da si se oglasila, smo se že spraševali po tebi. Zelo te občudujem, kje najdeš energijo in voljo za še enega otroka. Dobra si user posted image ! Jaz sem imela željo po treh, pa ne vem, če jih bo toliko. Me že Manca včasih ob živce spravi.
Ko boš nosečka pa nam hitro javi, da ti zaželimo lepo nosečnost.
Držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image

Fiona Aplle: ste kupili stole in mizo?
Taši: ti si že končala s službo? Si že na dopustu oz. bolniški?
AjdaN: saj se bo Lovro kmalu navadil na družbo. Kako je pa z vročino. Piši nam še kaj, me full zanima kako shajate.
Srečica: saj, ko se ti bo zdel pravi čas, za dojenčka se boš pa odločila. Tudi pri meni je nekak tako. Sem si rekla, da bom še do konc leta počakali pol pa vidimo kako naprej. Me še fax muči.
Tinkamiška: fajn, da je vajin ati doma. lepo se imejte!

lahko noč

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6432
10.5.2007 23:26:33   
renan
tašonka: za brežice bolj slabo kaže, ker sva midva tu čez dan brez avta...

puri: super, da si se odločila za še enega otroka. če imaš možnosti in si ga želiš, je to edina pravilna odločitev.

tudi pri meni trenutno ni pravi trenutek za še enega mišeka. upam, da bomo naslednje leto že lahko začeli delati na njem, ker bom drugače že prestara..user posted image

lahko noč...
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6433
11.5.2007 11:22:20   
fiona apple
HELO,
vikend pred namiuser posted image , upam, da bo lepo vreme, da se kam odpravimo.
Tinka: ja z delavci je res križ; saj z večino sva bila zadovoljn, ampak posamezniki so pa res cvetke. Se spomnim monterja za okna, kateremu sva natančno povedala kako mora bit vstavljena panoramska stena. Midva se vrneva v službo, ko prideva domov, pa začneva računat, da bo po polaganju estriha in keramike ostala pod vrati 2cm špranja. Jaz sem mislila pop... Monter pa reče:" gospa to pa res ni problem, boste pa 2 cm višje estihe naredil."
Višji estrihi pomeni, da bi bila spodnja stopnica (štenge za zgornji štuk grejo čez dnevno sobo) za 2 cm nižja od ostalih, kuhinja in dnevna sta v istem prostoru in ker imamo v kuhinji okno, bi ob 2 cm višjem estrihu pult zadel ob okno. No ko je monter videl, da me s tem ne bo prepričal, mi je zelo prijazno predlagal, da je ful lepo, če bi mi to špranjo pustil in bi potem ko bi bila v dnevni že keramika mi to zaprli z leseno lajšto oz deščico. D je to ful lepo in da se zdaj ful daje kombinacija lesa in keramike. Ja res se daje kombinacija lesa in keramike, ampak ne da je cel prostor vkeramiki, pod vrati je pa nabita lesena deska. No sej pol ni imel  druge, kot da spusti vrata za 2cm.
Jaz in moj se zelo malo spoznava na gradbeništvo pa sva jih morala stalno popravljat, ker za njih je vse dobro in po liniji najmanjšega odpora:" saj ne bojo opazil, če pa že bojo jih bomo pa nasrali, da tako mora bit." In če nisi previden te res lahko prnesejo okrog.

Bobika: smo kupili garnituro za teraso. Sem pa znorela, ker sem po celem BTC-ju iskala normalne kavbojke pa nič našla- sami neki ozki kroji, če je pa že kroj normalen so pa čist zlizane...

Puri vaaauuuu- kar 4 otročki user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi mnenja, da naj imajo tisti, ki si želijo otroke in jim lahko nudijo dostojno življenje, velikoooo otrok. Tako, da tebi je res za čestitat.
Me pa boli, da ljudje, ki si otrok ne morejo privoščit imajo 5 otrok. Otroci in starši spijo v isti sobi, v hiši, ki ima polivinil namesto stekel, razpokan zid, ko samo čakaš, kdaj se ti bo streha na glavo zrušla...   Včasih se kar zgrozim, ko pri tedniku zbirajo za take dener. Saj so res ubogi, ampak zakaj v tak svet spravijo kopico otrok, potem pa mu niti jesti ne morejo dat, kaj šele kaj drugega. Kako pa potem, ko bodo ti otroci hoteli na faks- najbrž ni šans, saj za kup otrok ne bodo mogli plačat niti sobe v študentu, kje je še hrana, prevoz, knjige... Se mi zdi, da so taki otroci že v naprej obsojeni...

Taši: tut naša Ela je alergijo fasala, tako da bomo šli na testiranje- jaz močno upam da so jagode, ker brez tega bomo komot zdržali (čeprav bo po moje problem pri varuški, ker ji bom malo teže dopovedala, da ne sme ničesar iz jagod: jagodna marmelada, jagodni jogurti...) Ela je pred prvomajskimi prazniki  dobila ful koprivnico. Mi je p rekel, da naj čez praznike opazujem ob kateri hrani se ji pojavlja in naj izključim iz jedilnika jagode in izdelke iz jagod, po praznikih pa bomo testirali. To varuški povem in je rekla, da ful pazi. Med prvomajskimi so ji izpuščaji izginili, prvi dan pri varuški ipuščaj. Sem jo vprašala, če so jedli jagode, pa mi je zagotovila, da ne. Ko sem jo  vprašala ali je jedla jogurt mi je rekla, da je , vendar se ni niti pod razno spomnila okusauser posted image .

Moj otrok se je včeraj sprehajal z mano po city parku in Emporiumu in je bla ful pridna. Ampak, ko se nama je pridružil še očka in ga je zagledala, ko smo hodile po Emporiumu, da prihaja nasproti, je spustila mojo roko v dir k njemu in vpila :JOJ MAMI! Prodajalke so se ful smejale, ampak to ni bilo prvič. Če se ona ponoči zbudi in jo hočem pocrkljat mi vedno reče: NE TI, MAMI user posted image  

LP, PETRA

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6434
11.5.2007 11:24:24   
alenkica
AJDA N - ISKRENE ČESTITKE ZA PREKRASNO ANO. Zelo sem vesela za vas in vam želim ogromno zdravja in lepih trenutkov. pa fajn se cartajte user posted image user posted image user posted image

Pikica: Čestitke za nosečnost. Želim ti, da biminila brez težav in čim lažji porod!user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi drugi nosečki, ki se še malo skriva. user posted image user posted image

Kako lepo, da limam same lepe smajlije.

Renan: Tvoj mali je pa tako luškan, pravi šarmer. user posted image

Mi smo v redu. Smo bolj v senci, ker je že precej vroče, popoldne pa smo več ur zunaj.
Smo 2 dni spravljali seno in je tudi on "pomagal" in ful užival. Nii, kaj, je pravi kmetovalec, kot nonoti. user posted image

Puri: ful lepo da si se oglasila in te čisto razumem, da pri treh majhnih ne najdeš veliko časa za nas. Ti pa želim, da bi rudi ti čimprej postala nova user posted image

Uzivajte!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6435
11.5.2007 11:43:48   
renan
pozdravljene!

mi pa danes pičimo za prekmurje..user posted image sem srečna, čeprav nas čaka kopica dela. da bi celo življenje preživela v velemestu, si res ne predstavljam..

ženske, mi lahko katera da kakšen namig, kje v slo ali v avstriji kupiti za vladimirja kakšne tanke udobne dolge hlače oz. trenirko za po doma? rabila bi tudi bodije brez rokavov..do graza mi verjetno ne bo uspelo priti..

tukaj je danes tudi vroče. mislim, da bom mojega miškolina kar v kratke hlačke oblekla, ko se zbudi..

fiona apple: se strinjam s tabo glede obogih družin in kopice otrok. je malo neodgovorno od staršev, danes, ko obstaja kontracepcija. saj ne pravim, da je denar vse, a večina teh po tedniku nima niti za osnovno preživetje.

lep dan vsem,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 11.5.2007 11:47:31 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6436
11.5.2007 13:34:12   
Anonimen
Puri, lepo te je brat!user posted image Meni se zdi pa ful super, da delate že na četrtem! Po svoje sem ti kar malo fovš. Jaz bi tudi 3-5 otrok imela, pa bo ostalo samo pri sanjah. No, ampak bolje, da ne čvekam zdaj preveč user posted image , ko sem že čisto presrana, kako bom dva folgala.

Bobika, jaaaa, jaz užiiiiiivaaaaaam svobodo doma!!!user posted image Veš kako paše, da mi ni treba še na službo mislit! In tako se bom vsaj malo k sebi spravila pred porodom, ker ne hodim ob 3h ali 4h zjutraj šele spat in se kolikor toliko naspim. Saj vseeno bluzim do polnoči ali še raje do 1h user posted image , samo se pozna, da več spim.

Renan, škoda. No, bom videla, če se bomo za kak izlet v zagrebški ZOO odločli, pa ti sporočim. V vsakem primeru ne bom sama hodila v ZG, ker še nikoli nisem bila tam in se že do tja pomoje zgubim, kaj šele v ZG. Tako da če pridemo, pridemo familijarno, ker moj dragi pa mislim, da malo pozna ZG.

Fiona, kako so se pa odločli za testiranje? A se to kar hitro odločijo? Ker jaz je nisem nič k P peljala, nameravam zaenkrat sama ugotovit, na kaj je alergična. Zdaj mislim, da je med ali orehi ali kar oboje, ker je v tistem pecivu bil tudi med pa še orehi, pa oboje je že prej v minimalnih dozah dobila. Zdaj ji bom pač morala spet čez en čas dati za jest to, da vidim reakcijo.
A pri vas je tudi oči mami?user posted image Pri nas sva kar oba mama user posted image , samo očija itak bolj obrajta.
Aja, pa glede te kopice otrok in to ti dam tudi prav. Malo me je sicer vseeno zbodlo user posted image , ker bomo mi še kar nekaj časa spali v isti sobi, ker smo pač na čisto majhnem, ampak dva otroka bova vseeno imela in imava že rešitev, kako bosta tamaladva sama v sobi čez par let, najkasneje, ko bo šola, pa verjetneje že prej, tudi če ne pridemo do večjega stanovanja. Ampak to je edino, česar jima ne moreva nudit. Vse ostalo bo že šlo.user posted image

Renan, nimam pojma za cotke za Vladimirja.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 11.5.2007 13:37:45 >

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6437
11.5.2007 13:50:24   
Ovnica78
AjdaN ČESTIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAM ZA MALO ANO!!! user posted image user posted image user posted image

Pikica tebi pa za novo nosečnost! user posted image

Puri tebi pa za odločitev, da ne boste ostali pri treh! user posted image

Lep pozdrav vsem skupaj! Se javim, ko bo kaj več časa!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6438
11.5.2007 14:48:59   
puri
Punce, hvala vam za vzpodbudne besede user posted image
Ko bo kaj novega, vam pa sporočimuser posted image

Sem čisto ven z vašimi temami, zato sploh ne vem kaj naj pišem,......časa, da bi kaj več prebrala za nazaj pa nimam,.....................

Uživajte!user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 6439
11.5.2007 14:52:48   
nemsis
Ojla Puri lepo da si se malo oglasila in da nas še nisi pozabila.

Upam pa, da boste kmalu zagledali user posted image user posted image  . Takrat nam pa javi.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6440
11.5.2007 14:54:05   
fiona apple

Taši naša mala je imela cel hrbet v koprivnici, nekaj izpuščajev svežih, nekaj starih, kar pomeni, da ni šlo za enkraten vnos, ampak neka snov, ki se konstantno pojavlja.
Sama sem imela pred leti urtikarijo (alergija- kontaktni dermatits), ampak ker nikoli prej in nikoli kasneje nisem imela kakih alergij, se ni nihče ukvarjal s tem, od česa je. Je pa res, da imam super pediatra, ki zna poslušat in realno ocenit kakšni testi so potrebni- res odličen diagnostik.

Ja pri nas sva v bistvu tudi oba mami, čeprav besedo oči pozna in jo tudi uporablja, ampak včasih pa...

Ko se bomo midva odločila še za enega otroka, bomo verjetno tudi vsi 4 spali še v isti sobi, ker si verjetno še ne bova mogla privoščit, da opremiva zgornji štuk. S tem, ko sem napisala, da imajo 5 otrok v eni sob, niti najmanj nisem mislila, take situacije kot jo ima večina od nas. Ja al smo še mladi, bomo že počas- zdaj dokler so otroci tolk majhni, pa tut laqhko spijo z mano v sobi.

Ko sem napisala, da imajo eni 5 otrok, ki si jih ne morejo privoščit, sem se spomnila na družino,ki je bila pred tedni v tedniku. Živijo v ful majhni hiški (samo majhna kuhinja in ena sobica). Kuhinja brez opreme, samo en štedilnik na drva stoji noter in v kotu ena mizica, za katero lahko sedita dva, tako da vsi naenkrat ne morejo jesti kosila (če sploh imajo kaj).Kopalnice in stranišča seveda ni. Hiša nima oken- le ena majhna odprtina v sobi zadelana s polivinilom. V sobi je žarnica, v kuhinji pa še te ni. Naloge otroci pišejo na skupni postelji na kateri se komaj vseh 5 ali jih je celo 6 zdrenja. V hiši pa take razpoke, da se družina boji, da se jim bo hiša porušila na glavo.
Mama brez službe, oče dela priložnostno. Ful ubogi!!! Človek bi jim z veseljem pomagal, če bi imeli enega ali dva otroka, ampak če se sami obnašajo neodgovorno in kot da nimajo 100 pik. Najbolj pa me je razp...., ko je novinarka vprašala kakšno pomoč bi rabili. Je rekla mama teh otrok:"Hišo nam naredite, vsaj do strehe in da je noter opremljena soba za vsakega otroka. Saj to ne zame, ampak za moje otroke."
BTW če hočeš opremljene sobe za otroke mora biti kompletna hiša ometana, imeti elektriko, vodo, kopalnico, kuhinjo- drugače otroci ne morejo v njej živet. Imajo pa že neko parcelo in narejen izkop- so jim ga sosedje. Sosedje so jim nekaj materiala kupil, pa tut pripravljeni so jim pomagat, pri delu. Ampak sem imela občutek, da oče ni preveč zainteresiran, da on bi rajš nekak hišo na ključ (sej ni čist tako rekel, ampak zgledalo je že tako).Dva soseda bi prosil pa bi imel temelje že zalite, ne pa da material tam stoji- onadva pa brez službe.
Sprašujem se kje je takrat socialna služba...
Jaz sem si tut ful želela otroka (tako da sem jokala, ko so kolegice rojevale- sem si rekla bog ve če bo meni to kdaj usojeno), ampak dokler nisva imela službe in strehe nad glavo ga nisem imela, ker ne bi prenesla, da ne bi otroku mogla dat jesti, ga peljat na morje... In midva sva vse naredila (delala 2 sliužbi ) da sva naredila hišo in sva si lahko privoščila otroka... Ne pa nasrala 10 otrok pol pa prosila , dejte za otroke , saj ne zame, ampak sam zaradi njih...
Tko da Taši mi smo še zelooooo daleč od tega.
lp petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6441
11.5.2007 15:17:53   
bobika
Mi pa smo danes kupili hiško, jo zgradili in se vselili user posted image

user posted image  in uživali user posted image

Fiona Apple: se strinjam s teboj glede teh družin in jih ne razumem, kako so neodgovorni. To kaj si pa v drugem posto napisal je pa preveč.
Potem pa se lahko tak vsak ubog nardi in prosi za pomoč, da mu hišo z 10 sobami za otroke naredijo.
Midva sva res imela prej otroka, kot stanovanj in še jaz sem bila študentka. Ampak zavedala sva se kakšna je situacija in sva preračunala, da bo nama šlo skozi. In res na srečo si lahko še kaj privoščimo. Ne bi se pa spuščala v to, če bi vedela, da ne bi Manci mogla kaj lepega privoščiti.
Alenkica: super, da tvoj mali tako pomaga user posted image  Si ga kar predstavljam. In kakšno veselje mora biti to šele za dedke in babice user posted image
Taši: super, kar uživaj!
Renan: lepo bodite v prekmurju, za cotke pa žal ne vem.

Danes je tako toplo, da imam malco kar v kaprikah oz kratkih hlačah user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 6442
11.5.2007 22:43:00   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Puri! Pa kje se ti potikaš?!user posted image Sem vesela, d si se končno še tukaj malo oglasila in moram ti čestitat za vašo odločitevuser posted image user posted image user posted image user posted image Pravijo, da je vsak naslednji otroček bolj priden in tudi ti si že enkrat pisala o temuser posted image Vam želim, da vam čimprej uspeuser posted image !

Tudi midva sva planirala 3 otročke, ampak po mojem nama ne bo uspelo, ker mene že leta malo dajejo in še rata ne takoj, ko bi hotela. Zaenkrat imava dve otroški sobici, sva pa najino splanico delala tako, da se jo da pregradit in bi ven dobila še eno otroško sobico, če bi bilo treba. Pa je naša hiška majčkena, sploh ni velika.
Kar se pa dinarčkov tiče...nisva ravno pri denarju, ampak se mi zdi, da se kar dobro znajdeva...In o tem kdo naj ima otročke in kdo ne...jst zelo težko sodim, čeprav se tudi meni srček trga, ko gleam kake obubožane družine, čeprav po igledu ne morem soditi ali se imajo radi in ali jim je kljub temu lepo, da so skupaj...mora biti pa težko, o tem ne dvomim...

Joj Fiona, a takole vama je zagodel? No sej bi jst tudi lahko pisala o cvetkah, so nama naredili pretanke plate v zg. nadstropju, še dobro da je tam najina spalnica, kjer ravno ne bova copotala in norelauser posted image , pa možek se je matrak in napeljeval kable po tleh, potem so pa, ko so ulivali plato vse precvikali, pa se to ni vidlo prej, preden nisva začla na elektriko prikljapljati razne nape in računalnike..., pa sopnice so čisto drugače skonstruirali, na koncu pa ugotovili, da se jih ne da narediti tako kot so mislili, pa jih je možek nekam poslal in jih sma nardil, da ne pišem os trehi, ki je del še vcedno nisva plačala, ker sva reklamirala in gospodi še vedno niso polsali računa, no sej tu se pa nič ne bunim kr pozabijo naj nanjuser posted image , in še bi lahko pisala...

Alenkica, men se zdi, da je otročkom na vasi tako fino, cel dan se nekaj dogaja in ves čas so v naravi...Iza tukaj zelo uživauser posted image in verjamem da Jure tudiuser posted image

Renan, jst bi šla kr v H&M po tanke hlače ali trenerko, se mi zdi, da je kr vredu izbira, čeprav za fantke ravno nisem na tekočem, za punčke imajo veliko takšnih hlač. Tukaj v CE je kr fino založen...

Glede alergije...sta pomislili na kakšno travo? Zdej je veliko cveti...No Iza je tudi imela pikice, čeprav ne tako močne kot Špela Taši, ampak je imela bolj hrapavo kožo na  otip,pikice so se zelo slabo videle. Je pa boljše odkar ne je mandarin (jih je tudi ona oboževalauser posted image ), jih pa dobi po kiviju. Ampak ji ga vseeno tu in tam malo zmešam v sadje. Tudi jst je nisme peljala k P.

Bobikauser posted image , manca je en tak kukec tam iz hiške, se ji mora pa res fino zdetuser posted image ko si zadnjič pisala o pouchih..., ko bomo meli tadrugega tamalčka bi te pa mogoče jst naprosila, če bi mi enega zašila...

Tako pridne bodite in lahko nočuser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6443
11.5.2007 22:44:03   
tinkamiška
Joj pozabila sem napisat

Shooo in eros uživala sem ob kukanju v vajine albumčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvalauser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6444
11.5.2007 22:51:39   
rija
A mojstre šimfate?

Kak dosti pa lahko napišeš na eno stran, v en postuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Raje ne bom, ker me lahko volja mine....user posted image

Renan: poglej v Kik diskont v MS, majo ene take tenke trenirkice za par E....samo ne vem kakšne številke....

Pri nas ni kaj fejst novega, edino, da upam, da bo zdravje zdržalo do ponedeljka, ko odpeketamo na user posted image  ker se mu že dva dni cedi iz noska....mogoče bo klima v avtu...user posted image

Aja, pa danes je naš junak prvič jedel krompirjevo solato in še posebej mu je teknila ČEBULA user posted image

Bobika: Manca gleda ko miš iz moke user posted image user posted image  kaj pa je to za ena luštna hiška user posted image

Glede števila otrok: jaz sem menja, da naj jih ima vsak par toliko, koliko si jih želi IN koliko jih lahko normalno vzdržuje.....Meni se zdi skrajno neodgovorno delati po načelu: koliko bog da.....user posted image  Bog jih že da.....samo jim potem tudi v usta kaj da user posted image
Sam prostor se mi tukaj ne zdi glih življensko pomemben, saj smo tudi mi zrasli po blokih na malih kvadraturah in če bi gledali našo bajto, bi rekli, da jih imam lahko vsaj ducat user posted image user posted image user posted image  ampak meni je EDEN totalno dovolj. V vseh pogledih. user posted image
Občudujem in malce na momente tudi zavidam radostim take velike družine kot jo ima Puri....ampak, ko pa zopet potegnem črto....je rezultat enak ENA user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 11.5.2007 22:54:41 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 6445
12.5.2007 10:16:03   
Rahelca
Hojla,
pa sem preživela en teden v službi. Je ful naporno. Tudi jaz bi imela več otrok, ampak ob pomanjkanju babic mi enostavno TRENUTNO ne pade na pamet.

Tudi jaz sem proti načelu "toliko otrok kot bog da". To je totalno nesmiselno. In pri takšnih družinah, kot je napisala Fiona totalno neodgovorno. Tudi jaz nisem pomislila na to, da bi imela otroke prej, kot pa urejeno eksistenco. Ajd, če se ti zalomi pri nenem, apmka 6 otrok!!!! Jaz takim ne bi pomagala. PA ne zato, ker ne bi, ampak takšni dejansko čakajp na pomoč drugič. Jaz sem eno obdobje poprijela za vsako delo. Tudi čistilka v našem bloku sem bila. Delo se dobi, če hočeš. Pa dovolj o tem. Sem se pa razpisala, a?

Včeraj so mi v vrtcu rekli, da je Sara zelo izsiljuje. Pa že pri teh letih? Jaz doma tega nisem opazila, bom pa malo pozorna. Hodi že ful, govori kot mama (hitro in veliko). Je samo v vrtcu, doma itak ne.

Renan, jaz bom naslednjo nedeljo sicer v Zagrebu, grem obiskat očeta, ki je za mesec dni prišel v Evropo. Dolgo ga nisem videla in ne vem kakšne plane ima z nami. Mogoče mi pusti številko na ZS, pa te lahko pokličem.

Puri, vsa čast. In medaljo za pogum. Sigurno uživaš, a ne? Tudi jaz bi ob takšnih sončkih.

Poljubček vse ostalim,

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6446
12.5.2007 21:01:26   
renan
pozdravljene!

mi smo se danes vseeno odpravili za graz, ker je bilo slabo vreme in nam je pokvarilo načrte. smo nakupili celo poletno garderobo za vladimirja in našla sem celo 2 tanki trenirki v h&m- edini, zametani med ostalimi hlačami. sebi seveda nismo kupili čisto nič, ker se mi sploh ni ljubilo gledat ali celo probat oblačil v tej gužvi...

rahelca: ti pošljem zs do nedelje. če boš utegnila, se lahko kje dobimo..za zdaj še nimam nobenih načrtov za naslednji vikend.

rija: upam, da til ne bo zbolel. kam potujete?

bobika: mi imamo podoben šotorček kot vi hiško- tistega s cevjo za plazit se.

pozabila sem: mi smo da nes zapravili en kup denarja:med drugim smo vladimirju kupili en majhen plastičen tobogan od smobija za 30 evrov. ima jih zelo rad na otroških igriščih..

zdaj pa evrovizija za relaksacijo...

lp vsem,
renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6447
12.5.2007 22:16:08   
bobika
Hej!

Hiška: smo kupili v Tušu za malo več kot 10€. Se ji pa da zraven namontirati tunel, na drugi strani pa šotor.
Nakupovanje: jaz že Manci full dolgo nisem nič kupila, pravtako ne sebe. Zadnji mesec kupujemo samo za stanovanje. Za kaj sruga pa sploh nimamo časa. Še dobro, da sem za Manco dobila toliko lepih cotk. Sama pa nosim samo stare, razlečene, pa saj na hiši ne rabim modne revije delati, kam drugam pa tako ne grem user posted image user posted image user posted image
Še nekaj o majstrih: sem zelo vesela, da nam dela "svak". Mi gredo kar kocine pokonci, da le pomislim, da ob takšnem tempu, ko že tako in tako ne vemo kako bomo zmogli narditi za vselitev, da bi mogla se še z majstri dogovarjati in se z njimi kregati in ubadati user posted image
Rahelca: jaz pa pri Manci že doma opažam njeno močno voljo.

Lepo bodite, sem se mogla malo oglasiti, drugač mi nekaj majnka user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6448
13.5.2007 12:22:04   
renan
bobika: mi trenutno tudi nismo preveč pri denarju, a ko zagledam kaj primernega za vladimirja si ne morm pomagati..sama bom hodila naokrog v stari zguljenih kavbojkah, medtem ko bo on užival npr. na toboganu..user posted image pa saj meni izgled nikoli ni bil preveč važen in še v službo ne hodim..samo morava paziti, da ne bova malega preveč razvadila. bo treba že zaradi tega v prihodnosti še enega bratca ali sestrico naredituser posted image

uživajte v sončni nedelji...
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6449
13.5.2007 19:17:13   
alenkica
Mi smo pa malo prehlajeni. Včeraj je Juretu kar precej teklo z noska, danes skoraj nič, se je pa meni začel prehlad in imam čist zamašen nos in nič ne slišim user posted image .

Jure pa verjetno dela tudi zobek, ker je bil kar mal tečko danes, stalno je hotel biti z mano pa stalnoje silil ven.

Saj bo, samo da spi ponoči.

Imejte se!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?