tinkamiška
|
Rija, po mojem da ne bere janurak al pa? Lepo, da imata "že" 15 let za sabo in vama "še" vedno klapa Pa vama seveda želim še naprej, da se bosta mela rada in ušpičila še marsikatero Pa le javi kako ti bo ratalo presenečenje Bobika, lušne slikice in kakšen nasmeh! Glede tašče pa...jst imam enak občutek, čeprav sem tudi jst vesela, da jo imata rada, ampak preveč sva si različni in jst sem čisto drugače vzgojena, je pa zanimivo, da možek da velikokrat prav meni, ampak kregamo se pa ne, se niti ne bi rada kregala... Kaj pa domek? Napreduje? Rahelca, sem vesela, da vama gre na bolje in da Sara pridno je in pije in želim ji, da bi ji homeopat pomagal in da bo spet zdrava punčka in boš tu bolj brez skrbi. A oče spet potuje? Kdaj pa rpide nazaj? Meta, ne morem pogledat slikice v firefoxu a imaš album? KatjaD, teh otroških viroz je že toliko, da jihsploh več ne poimenujejo , tudi Iza je prebolela virozo, ki naj bi bila dvofazna(sem takrat prvič slišala za njo) in je skoraj en mesec rabila, da je prišla k sebi. Upam, da jo bo hitro prebolel in da boj izpuščajčki izginili Alenkica kako zbarno iga na klaviaturo tale tvoj mišek Bom pogledala album, ko utegnem, Metkinega mi še vedno ni ratalo pogledat Petra, se stinjam tudi glede drugih ljudi, ki pametujejo, ampak to se mi re ne dogaja pogosto... Pikica* razumem te glede tašče, ker sta se lepo razumeli in tudi jst si želim, da bi imela takšno taščo in seveda, ker imam rada svojega moža imam rada tudi taščo in ji ne želim nič slabega ampak kot sme že napisala, midve sva si prevč različni in je med nama veno ena iskrica, ampak se tudi ona trudi, da bi si ostali dobri...Mi je pa hudo zate, ker pogrešaš svojo in sploh zato, ker si napisala, da sta se s tvojo miško tako dobro ujeli, si tako lepo napisala, da je bila njena duša dvojčica... Zdej pa moram it. Zadnje čase hodiva z možem spat okoli polnoči in semorava malo v red spravit in odhajat v mižule malo prej... Lahko noč! Tinka