Tekica
|
Vse naj, naj NMJ in njenima princeskama! No, srečno vsej družinici, da bi bili zdravi in se kmalu stiskali doma. Sicer pa bo ta teden še pestro v MŠ. V četrtek si bom zvečer ogledala še porodnišnico, mogoče bo Sonchek, bravo za nakupe, midva ga pa še čakava. Katero lupinico sta izbrala? Danes še delam za službo (še zdajle) in čez dan mi je za po 10 ali 15 minut fejst otrdel trebuh, da je kar bolelo. Ne pijem magnesolov ali česa drugega, sem šla pa malo počivat in mi je popustilo. No, pa mi je bušija masiral in se je mali sprostil in mi začel spet nabijat. Obalke, uživajte jutri na kavici, mene ne bo - v Koper pridem načrtovano samo še naslednjo sredo, ampak bo kar noro, saj imam predajo poslov, sestanke in izpite - bo pa moj zraven, lahko on pride . Sicer pa smo danes dopolnili 33. tednov - uf, samo še 7 tednov in ... Kako gre hitro, a vas je že kaj strah? Oprosti Sezam, ker toliko časa nisem odgovorila, ampak ja, enkraten komentar - sploh, če ni človek ravno razpoložen za duhovičenja. Sicer pa punce, bomo zdržale do marca, a ne? Lepo se imejte in veliko užitkov ob pripravah!