*sonchek*
|
Ja, res je pridno malo dete! Z Lj. porodnišnico pa nisem bila niti najmanj zadovoljna - babica v porodni je bila katastrofa! Še dobro, da je bil možek ob meni, ker sem nazadnje poslušala samo njega - on je dihal z mano, me spodbujal... Pa tudi samo osebje ni za nikamor - nikakršnega odnosa, pomoči, lepe besede, NIČ! Sem bilapa na C oddelku, v sobi pa skupaj še z dvema - je bilo fino, da je bila družba, pa da smo druga drugi čuvali malčke, ko je bilo treba jest, na wc, pod tuš itd. Glede obiskov pa - še dobro, da je prepoved in so lahko hodili le partnerji, ker se mi res ne bi dalo ukvarjati še z ostalimi In punce - naj vas ne bo strah poroda - mogoče se sliši še tako zlajnano, ampak ko ti dajo pikico na trebuščka vse odtehta - za tega polhka bi šla še čez desetkrat hujšo stvar! Tinaaja in žabika - žal sem malo pohitela - sem vaju hotela že poklicat, da pridita še vidve , ampak je bolje, da pikice ostanejo čimdlje v trebuščku! m a j c i k a glede dojenja pa vztrajajte - tam se nihče ne bo ukvarjal z vami, ampak vam bodo takoj ponudili dodatke. Jaz sem že v porodni težila, da so mi ga dali k prsim, pa ko je ravno začel vlečt, so mi ga vzeli in me odpeljali v sobo Potem sem pa ves čas sestram težila, da so mi pomagale (čeprav jim je bilo vse odveč) pristavljat malega in nekako je steklo - mleka imam zaenkrat dovolj, tako da upam, da bomo še naprej tako pridni z dojenjem!
|