tinaaja
|
Ojla, punce, a lahko ena posodobi seznam mamic - jaz danes nisem zmozna ma nic. Sem prisla na hitrco pogeldat, pa vidim, da kar kapljajo . Zgleda , da bo potrebna dnevna obdelava, drugace bo cela panika. Saj pol ga bom spet jaz, ampak danes ressss ne morem se spravit.. Cestitke vsem marcevskim februarcicam Punce, hvala za dobre zelje glede okrevanja, moje migrene med noscnostjo dosegajo nove razseznosti, tko kot vse ostalo. Mi je kar se slabo, zjutri sem caj bruhnila, tko da zaenkrat sem na malih pozirkih, da vsaj kaj not obdrzim. Bog ne daj kaj pojest.. Ampak saj kmal bo boljs, a ne Odtekanje vode - ce odtece na enkrat, cim manjo hodit, v avto v lezec polozaj in v P. Jaz sem ze milionkrat mislila, da mi odteka po kaplicah, pa zgedla da ne. Sem se odlocila ne panike delat. Jjasna, mislim, da ni panike, da se mal pocakas, da vidis, ce se se ponovi. Meni npr zjutri prav tece izcedek ven, ko ustanem. G pravi, da obcutek naj bi bil podoben kot lulanje, samo da ne mores zadrzat plodovnice v primerjavi z urinom. Ce veliko pijes tudi lulanje nima nujno vonja. Grem nazaj lezat... da ne bom vec tko , ampak
|