Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sibil pa pravi še, da se pobira počasi. Thaiss in ostale mamice, ki so rodile začetek tedna, so sedaj najbrž že doma, samo časa za RR še nimajo. Upam da vse nove in povečane družinice uživajo maksimalno.

. Sem se tut več kot pol nosečnosti držala diete... v bistvu ne zarad cukra ampak zaradi prehitrega in precejšnjega zatekanja, je moja G nardila celo paniko okoli tega. In mam zdej včasih prave napade želja po "normalni" hrani.
. Vse kar sem pridobila s sprehodom so še večje bolečine med nogami
in adijo. Pa tud luna name očitno ne vpliva.
1.3. SPOKY
, no katera bo odprla sezono?
.Ja,na RR sem pa mogla prit še malo povohljat
mirna,no danes je pa ponorela očitno. Ves večer že nekaj muva po trebuhu. Hvalabogu vsaj nekaj.
...Hmmm samo glede na to,da jaz nonstop delam kaksne scenarije pol mislim,da j epri meni boljse,da pride kot strela z jasnega.Nic casa za razmisljat samo akcija