|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
30.3.2007 11:53:33   
Pikca
jjasna, se spomnim, da si bila ti celo večnost 3 cm odprta... tinaaja, verjetno je res odvisno še od MV koliko je skrajšan - meni je rekla, da se mehčauser posted image
No, bomo videli, če ne, grem pa itak v pon. v porodnišnico.


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6626
   RE: Marčevke
30.3.2007 11:57:42   
Anonimen
Dajadada  se dobro,da je s pikcom vse v redu user posted image . No meni so tukaj delali UZ v sredo,ko sem bila na pregledu,je bilo 4dni cez rok.Tako,da to sem vsaj potolazena,da je zaenkrat vse ok.V nedeljo imam pa spet pregled v P ce do takrat se ne gremo notr. S cim pa si mazes sive??

tinaaja pri nas nic ne kaze kaj posebnega na akcijo.Sej vcasih cez dan me ob trdem trebuhu tudi malenkost boli ampak to je ze lep cas tako. Razen,da mi mali hoce cez trebuh ven pogledat samo to ni pravi izhoduser posted image ....Komaj cakam,da ga stistnem k sebi...Ce ne prej bo ziher naslednji teden ko bo v soboto 14dan in potem mi bodo sprozili.Ima pa takrat moja mami rd tako,da mi je ta datum tudi vsecuser posted image .Ceprav si zelim,da bi slo naravno,da ne bi bila potrebna sprozitev ampak malemu je ocitno se prelepo notri na mojo zalostuser posted image

Komaj cakam,da se vam pridruzim ma starsevskem cveku pa tudi ce zajadram v aprilcice ne izstopim iz kluba marcevk user posted image


(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6627
   RE: Marčevke
30.3.2007 12:43:18   
draja
Moje zlate punce hvala za skrb in lepe želje. Jaz sem ravno s pregleda in je plodovnice res zelo, zelo malo in moram jutri ob 8-ih v P user posted image . Sem zelo vesela, da grem, ker ta 2 dni sem se zelo živcirala, pa ni vredno. Sem jo pa natančno izprašala, če premalo plodovnice lahko pomeni, da je kaj z otrokovimi ledvičkami narobe pa je rekla, da absolutno ne, da to bi bilo vidno že prej in da je povsem normalno, da se na koncu količina plodovnice zmanjšuje, samo če se pač prehitro, je treba sprožiti. Pupa je bila na CTG zelo živahna in se baje še dobro počuti, samo je bogica čisto utesnjena. Po moje bo čisto speštana ven prišla revica moja user posted image .
V glavnem jutri grem v P, in sicer bom poklicala v Postojno, če lahko k njim. Ker ni indikacij da bi bilo karkoli narobe z otrokom, bi raje rodila tam, čeprav bi blo pa fino če bi bili s Pikco cimri v Lj user posted image . Če pa so slučajno prezasedeni ali kaj podobnega pa šibnemo v LJ. Upam, da še ujamemo marec in jutri dobimo našo princesko, je pa seveda možno tudi, da me pošljejo še domov ali pa zadržijo na opazovanju brez sprožitve.

Pikca tebi in tvoji družini pa želim ekspresno okrevanje, da boste lahko odšli po svojega malčka. Ena user posted image  za vse vas.

Dajadada tole s tvojim Nejcem j epa res kar malo grozljivo prebrati. No, važno je seveda le, da je zdaj z njim vse v najlepšem redu in da pridno papica in se redi, samo ti da pa misliti. Jaz sem se že itak odločila, da ko bom naslednjič noseča, si bom na koncu plačala en UZ. Jaz sem namreč zadnjega imela v 30/2 tednu in če ne bi bila moja g. na dopustu verjetno še zdaj ne bi imela merjenja pretokov, ki mi jih je delala nadomestna g.

Amy, Tinaaja, Dajadada, jjasna in ostale mamice meni je tako lepo, ker niste pozabila na nas čakajoče in nas še naprej spodbujate in tolažite, kljub temu, da verjamem da vam primanjkuje časa. Res zelo, zelo lepo od vas. Nam to zelo veliko pomeni. Ena user posted image  za vas.

Vrtnica30 dobrodošla nazaj in poljubček tvoji princeski Nuši.

Anna2007 in LeINA želim vama isto kot sebi - DA ŽE KONČNO POSTANEMO MAMICE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6628
   RE: Marčevke
30.3.2007 13:03:48   
Anonimen
draja kaksna je pa vsota tvoje plodovnice?? meni so je kao vsega skupaj anmerili 17,81cm.Ze slucajno ves,da lkahko preverjam al se nas kopa bolj v jezercku al ze kaki mlakiciuser posted image .Sem pa res vesela zate,da je vse ok s tamalo...Ker ko se  bodoce mamice nekaj zasekiramo nam potem to ne gre in gre iz glave,same malo raziskujemo in potem ponavadi mislimo na anjhujse glede na razne informacije,ki jih same najdemo na netu.

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6629
   RE: Marčevke
30.3.2007 13:04:58   
Anonimen
Draja pa srecno jutri v P,da bo slo hitro,cimmanj bolece in da kmalu pocartas svojo pupiko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6630
   RE: Marčevke
30.3.2007 13:27:34   
draja
LeINA po nekih vnaprej postavljenih indeksih, naj bi bilo v največjem žepku najmanj 5 cm plodovnice (AFi 5), vsota 4-ih kvadrantov pa najmanj 8 cm. Meni so največji žepek v sredo namerili 5 cm, danes pa le 3 cm. Če imaš v vseh 4-ih kvadrantih 17 cm vode mislim, da je to kar precej, vsekakor daleč nad spodnjo dovoljeno mejo.
Sem zdaj iskala odgovor od Pušenjaka, kjer sem včeraj vse to prebrala, pa ga ne najdem user posted image .

Hvala za lepe želje in tudi tebi želim čim manj čakanja in en lahek, hiter porod, ki se bo končal s cartanjem zdrave pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6631
   RE: Marčevke
30.3.2007 14:03:29   
Pikca
Draja, me veseli, da so te pomirili in je s pikico vse OK! Če je tako in se ti ne bo mudilo, je Postojna po mojem dobra odločitev, škoda le, da ne bova cimriuser posted image . Jutri bo torej precej verjetno tvoj dan D! Enouser posted image  za lahek in hiter porod ter zdravo pikico!

Amy, Tinaaja, Dajadada, jjasna in ostale mamice se pridružujem Draji - res lepo, da ste še tukaj z nami, še malo, pa bomo vse preseljene na Starši čvekamo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6632
   RE: Marčevke
30.3.2007 14:14:08   
Dajadada
Leina, šivov si ne mažem, ampak jih hladim z ledom in mrzlim tušem skoraj vsakič, ko grem na WC. Tuš ful pomaga.

Draja, držimo pesti zate jutri. Bom čakala na veselo novico popoldan. user posted image user posted image user posted image  Upam, da pride čim prej.

Čakajoče, me smo še vedno z vami in vas spremljamo in spodbujamo na tem forumu dokler se ne pridružite mamicam.


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6633
   RE: Marčevke
30.3.2007 14:34:54   
Dajadada
Za kratek čas medtem ko čakate na svoje pikice si poglejte našega sončka v albumu.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6634
   RE: Marčevke
30.3.2007 14:42:07   
Pikca
Dajadada, iii, lepe fotke in luuušten sonček!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6635
   RE: Marčevke
30.3.2007 15:25:43   
amy26
Amy, Tinaaja, Dajadada, jjasna in ostale mamice meni je tako lepo, ker niste pozabila na nas čakajoče in nas še naprej spodbujate in tolažite, kljub temu, da verjamem da vam primanjkuje časa. Res zelo, zelo lepo od vas. Nam to zelo veliko pomeni. Ena za vas.


Če smo bile skupaj že od samega štarta seveda moramo biti tudi sedajuser posted image user posted image  tako da res želim vsem da bi čimprej cartale.user posted image user posted image

Pikca, jaz sem bila na pregledu v P odprta samo 1,5 cm pa prav tako se je maternični vrat mehčal, zdravnica v P ni nič rekla da bi lahko bilo kaj kmalu sem pa na poti domov imela pogosto otrdevanje trebuha (verjetno posledica pregleda) in zvečer popadke, naslednje jutro je bila Ela že v mojem naročju.

Draja, srečno jutri pa čimprej nam sporoči veselo novico, ker zdej pa imam očbčutek da je jutri tvoj dan Duser posted image

Dajadada, ko se je Ela rodila me je sestra na oddelku vprašala kok je pa kej bila rojena čez rokuser posted image  ko sem rekla da je bilo tri dni do roka, me je še vprašala če sem imela redne M in če so mi pravilno postavili PDP, ker ima kožico kot bi bila prenošena, pa tudi lupi se po trebuščku.
Kar pomeni da se moji pikici ni glih dobro dogajalo zadnje tedne v bušiji tako da kot Draja, tudi jaz če bom še kdaj noseča si bom na koncu sigurno plačala še en UZ.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6636
   RE: Marčevke
30.3.2007 16:46:29   
draja
Najlepša hvala vsem za lepe želje!!!

Dajadada tvoj Nejc je pa res en sonček. Pa kako začudeno in zvedavo gleda na vseh slikicah!!! Sem se spet čisto raznežila.

Punce tiste ki ste šle na sprožitev poroda - ali ste potem zjutraj kaj pojedle ali ne? Jaz bom jutri nekaj malega pojedla, saj niti ne vem, ali mi bodo sprožili ali me bodo domov poslali.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6637
   RE: Marčevke
30.3.2007 16:57:42   
Pikca
Meni je gin. rekla, da (v primeru, če čez vikend ne rodimo, grem v pon. v p.) naj zjutraj pojem nekaj lahkega (npr. čaj in toast oz. žemljo, mleka raje ne).

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6638
   RE: Marčevke
30.3.2007 18:47:02   
tejčica
 
Vse marčevske user posted image , upam da boste čimprej cartale, ker tole se pa že kar vleče.

Soncek78 pa je, če me spomin ne vara, zadnjič napisala, da jo bodo v sredo (se pravi so jo že) sprejeli v P. Očitno še kar čakajo na veseli dogodek, ker ni še nič novičk.

Pa vsem veliiiiko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6639
   RE: Marčevke
30.3.2007 18:47:16   
skačica
Pozdravljene punce!

Mi smo doma. V porodnišnici sva ostali 5 dni,ker je Iza dobila zlatenico in je morala malo pod lučko. Zdaj sva doma in uživamo skupaj z atijem.

Kako zelo lepa je najina punčka,boste videle, ko bom imela čas in bom nalepila fotke v album.
Porodna zgodba sledi.

držim pesti za punce,ki še čakajo. Draja,jaz sem preden sem šla v porodnišnico še pojedla veliko porcijo nedeljskega kosila.

Se še slišimo.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6640
   RE: Marčevke
30.3.2007 19:55:55   
tinaaja
Punce tiste ki ste šle na sprožitev poroda - ali ste potem zjutraj kaj pojedle ali ne?


Jedla zajtrk normalno, ker ce ti dajo vaginaleto, pol te pregledajo sele cez 6 ur, ce nimas prej ornk mocnih popadkov. Smo dobile tudi kosilo okoli 13h, tko da ni panike.
Kam gres pol - Po ali Lj? Drzi se user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6641
   RE: Marčevke
30.3.2007 21:24:22   
draja
Skačica dobrodošla nazaj.

Tinaaja grem kar v Postojno. Ne najdem ve razloga proti user posted image .

Hvala vsem za odgovore glede hrane. En zajtrk bo torej padel,pa res raje brez mleka, ker mi je pogosto slabo po mleku.

Punce jaz vas bom kar pogrešala, če me res zadržijo notri. Bom mogla mal mojga nahecat, da vas bo kaj bral in mi poročal. V glavnem vsem, ki boste šle v Rim želim veliko sreče in zdrave pikce in pikice, vsem ki ste že mamice pa veliko lepih trenutkov z vašimi sončki. Pol se vam pa itak takoj javim user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6642
   RE: Marčevke
30.3.2007 21:47:06   
Žabika
Tudi jaz sem malo prišla pogledat koliko vas še čaka in lovi marec!

draja: srečno!!! Čimhitreje opravi!

Lp,
Ž.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6643
   RE: Marčevke
30.3.2007 22:27:26   
thaiss
drage user posted image  marec se izteka, dejmo rodit!!!!
 
pa srečno vsem!!!
 
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************


(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6644
   RE: Marčevke
30.3.2007 23:00:24   
Pikca
Draja, torej veliko sreče jutri, da čimprej dobiš v naročje zdravo pikico!

Skačica, dobrodošla doma, komaj čakamo slikce in zgodbo.

mamice - lepo, da ste nas prišle pogledat in hvala za lepe želje!

Mi pa smo preizkusili že vsa naravna zdravila in počasi se zdravje obrača na bolje. Mož je sicer še precej bogi, danes je dobil tudi antibiotike, zdaj ga nalivam s čajčki, si oba ful želiva, da bi bil lahko zraven pri porodu. Mislim pa, da bomo res šli ta vikend proti Rimu, pravkar se mi je odluščil čep (ali vsaj del), tako, da se izgleda res nekaj dogaja.




(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6645
   RE: Marčevke
31.3.2007 10:44:15   
*sonchek*
Drage nosečke, še zadnji marčevski dan je pred vami, zato kar pogumno po svoje otročke! Želim vam hiter porod in da bi čimprej cartale svoje sončke!  user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6646
   RE: Marčevke
31.3.2007 11:44:22   
amy26
Draja sporoča da so jo sprejeli v Postojnsko porodnišnico in ji bojo sprožili porod.
Še enkrat ti želim veliko sreče in čimlepši porod.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6647
   RE: Marčevke
31.3.2007 12:05:27   
Anonimen
draja vso sreco pa da bos cimhitreje cartala user posted image user posted image user posted image

Hmmm pa zelo verjetno,da je tudi Pikca ze v P. Tudi tebi za sreco,ce si ze sprejeta v rim user posted image user posted image

Pri nas pa se se kar nic ne dogaja user posted image . Razen,da ima mali prave zure v busijuuser posted image ...

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6648
   RE: Marčevke
31.3.2007 12:26:23   
dskubin
Vse user posted image , ki ste v akciji user posted image , srečno!

Čakajočim, veliiiko potrpljenja user posted image , pa tudi, če vam ne rata rodit danes, ostante z nami marčevkami, ne nas zapustit. Mi vas mamo radi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6649
   RE: Marčevke
31.3.2007 12:33:25   
tinaaja
Kar solzne oci sem dobila, ko sem prebrala, da bodo Draji sprozili..10 dni nazaj sem bila na njenem mestu.. ahhh ... spomini.. Draja, drzi se, nagrada je najvecja, njaboljsa, najbolj sladka, ljubka, naj, naj naj user posted image Pikca ti tudi..
LeINA, a vi pa se kar strajkate user posted image   Se cisto malo, pa bos tudi ti mamica, upam,da se ti cim prej zacne user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?