|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
27.3.2007 17:21:44   
blanči
Pozdravljene po dolgem času!

Čestitke vsem za male štručke user posted image user posted image user posted image !

V ponedeljek sem se z našo malo princesko vrnila domov. V bolnici sem bila od 26.2., groza, razen tistih 5 dni, ko sem imela ob sebi  moje največje bogastvo - Anjo.

Gio: Imava pa zelo podobno porodno izkušnjo. Kje pa si rodila?

Svojo porodno zgodbo vam napišem kdaj drugič, ko bo več časa.

M a j c i k a: Kaj se kaj pri vas dogaja? Je tvoj še doma? Se kaj slišma.

Toliko za danes.






_____________________________

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6576
   RE: Marčevke
27.3.2007 17:58:02   
sezam
tejčica - čestitke za 30. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikca - Ja, Ana se je kar odločila, da ne bo več podnevi spala. Je rekla patronažna, da se to dostikrat zgodi, ko pride user posted image , starejši preneha spati user posted image . Pa ni tako naporno, ker ne spi. Bi mi skoraj bilo težje, če bi jo morala opoldan dajat spat, ker bi morala pri njej pol ure sedet in jo uspavat user posted image .

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 6577
   RE: Marčevke
27.3.2007 18:45:32   
Anonimen
Dajadada&Blanci  dobrodosli domauser posted image

tejčica vse naj najboljse za tvojo 30ko user posted image user posted image user posted image

Evo pri nas se kar vse po straem razen,da imava s user posted image cistilno akcijo....Res je zlat user posted image ... Samo mali naju noce poslusat,da bi ze prisle prej....

Pa ostale cakajoce?? Je vsaj katera ze na poti v Rim???





(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 6578
   RE: Marčevke
27.3.2007 18:46:28   
tinaaja
dajadada, pozdravljena nazaj user posted image Morda si dobila mojo cimro - so jo odselili iz moje sobe user posted image In tocno vem, kako si se pocutila - mene je bilo groza, ker je imela vsaj 10 telefonov, katerim je rekla naj pridejo na obisk. user posted image Pa gsm ni znala dat na potih, je tulil vsakic kot za stavo.. ah brez veze, nekateri pac nimajo kulture in obzirnosti do drugih.. Vazno, da si doma in srecna s pikcom. Sivi pa ... moji so na sreco veliko bolje user posted image

Kako, a danes ne gre nobena rodit? Draja, kwa dogaja s čarterji?

Kaj naj recem cakajocim - hitr rodit, ker biti mami je fascinantno. Uzivam v vsaki minuti, res je lepo user posted image Lahko recem temu popolna srecauser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6579
   RE: Marčevke
27.3.2007 19:52:38   
draja
Evo mene še vedno sredi Lj, daleč od Rima. Ma ni panike, samo če bi me folk že enkrat pustil pri miruuser posted image . Kot da se mi da na ene iste SMS odgovarjat.

Sem bila pa ravno na obisku pri svojem nečakcu in je res en tak čuuuuuuudovit sonček, da sem postala še bolj nestrpna. Je pa naša pupa začela ful brcati v trenutku, ko sem vzela Maksa v roke. Je zgleda že zdaj ljubosumna user posted image . No saj je upravičeno ljubosumna, ko ji pa grozim, da bomo vse njene stvari dali Maksu, če ne pride hitro ven.

Dajadada hvala za tvojo porodno izkušnjo in odgovor glede TENSA. Jaz sem bila tako vesela, ko sem izvedela, da si končno dobila svojega Nejca v naročje, da je za to v trenutku vedela cela moja familija in vsi okoli mene, čeprav niso imeli pojma o kom govorim user posted image .

Tinaaja glede čarterjev je pa tako - kovačeva kobila je vedno bosa in tako sem jaz ostala brez leta v Rim. Smo zamudili zadnji čarter, ki je bil 25. marca. Bo že,nekako bomo že prišli tudi mi do te sanjske destinacije in se vrnili domov s čudovito štručko.

Se mi je pa ravno prejle javila Skačica z SMS, da sta z Izo OK, le da so dali deklico malo pod lučko, ker je na meji z zlatenico. držim pesti, da se kmalu vrneta domov v oskrbu k očiju!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6580
   RE: Marčevke
27.3.2007 20:18:02   
tinaaja
Draja, bom probala kaj svoje veze uporabit, ce dobim kaksen express vlak ali helikopter zate user posted image

Mi na sreco nismo bili nic zlatencni, upam, da bo Iza cim prej izpod lucke in na poti domov user posted image

Dala slikce v albim, geslo Brina

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6581
   RE: Marčevke
27.3.2007 21:25:25   
amy26
Dajadada, na katerem oddelku pa si bila in katera soba, jaz sem bila v 2 nad. b oddelek soba 1, in moram priznati da sem imela zelo dobre cimre pa tudi s s sestrami sem bila kar zadovoljna.

Za Izouser posted image user posted image  da bi jo dali čim prej izpod lučke, imam pa tudi jaz občutek da je moja Ela mal zlatenična, bomo videli kaj bo jutri rekla patronažna.

Sem dala tudi jaz slikice v album, geslo: ela 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6582
   RE: Marčevke
27.3.2007 22:34:11   
tejčica
Hvala za čestitke. Pa še user posted image  za vse vas.

Pa šibejte že rodit!!!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6583
   RE: Marčevke
27.3.2007 23:14:06   
Pikca
Tudi mi smo še doma... in zaenkrat nič ne kaže, da bi se v kratkem odpravili v Rim.
 
Tejčica še od mene čestitke za 30. RD!
 
Dajadada in Blanči, dobrodošli nazaj!
 
Dajadada, hvala za porodno izkušnjo, je imel pa veliko glavico tvoj Nejc! Lepo se crkljajte in da se ti šivi čimprej pozdravijo!
 
Tinaaja, ful je luštna tvoja princeska!
 
Sem tako utrujena, pa se mi sploh ne gre spat, samo da se uležem, pa me kašelj še bolj napadeuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6584
   RE: Marčevke
28.3.2007 6:54:50   
Pikca
Dobro jutro,
evo včeraj zadnja, danes prva - se vidi, da ne morem spatuser posted image ... tauser posted image  kašelj me kar noče spustituser posted image

Sicer sem računala, da bo danes že bolje in bom šla rodituser posted image ... no, bolje ni, če se odpravimo v Rim, bomo pa še videli...

Lep dan, Pikca


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6585
   RE: Marčevke
28.3.2007 7:49:58   
Anonimen
Dobro jutro

Pri nas tudi nobene spremembe...Danes imam spet ctg v P,drugega verjetno tako ne bom delezna.Sem ziher,da grema s user posted image samo na jutranji sprehod.Upam,da ne bo treba dolgo cakat v P.Naslednjic mi bojo pomoje predlagal zmenek spet v soboto,ko bomo ze zadnjegauser posted image ....

Se beremo...Lep dan vsem user posted image





(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6586
   RE: Marčevke
28.3.2007 8:11:15   
Blacky30
LeIna, danes ti bodo zagotovo naredili CTG in UZ. Pri meni je bilo enako v MB, na PDP samo CTG, 4 dni po PDP pa CTG in UZ, nakar sem šla takoj rodit kar od tam, ker so ugotovili, da imam premalo plodovnice, pa mi sploh ni odtekala.

Vso srečo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6587
   RE: Marčevke
28.3.2007 9:23:44   
anna2007
dobro jutro!!!!!
evo še zmeraj tu
danes imam PDP
ampak ne bo nič
bo 1 april!!!
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6588
   RE: Marčevke
28.3.2007 10:12:16   
draja
Evo mene s pregleda. CTG ravna črta (vsi popadki s prejšnjih CTG-jev so čudežno izginili. Malo me je edino prestrašilo, ker naj bi imela zelo, zelo malo plodovnice. Me je dolgo gledala pa premetavala na UZ, če bi bilo kaj bolje pa ni bilo. Ker pa sem ji že prej povedala, da je pupa precej živahna, se je odločila, da pridem v petek še enkrat k njej na CTG in kontrolo plodovnice in če ne bo OK grem v P. Sem bila kar malo v šoku, potem pa je moj dragi klical babco v šolo za starše pa mu je razložila, da ni panike, da če bi bilo plodovnice premalo, bi me sigurno g. poslala direkt v P itd.... Sem se kar malo potolažila. Zdaj moram biti samo še bolj pozorna na gibe naše pupe.

Sem pa točno vedela, da nimam dovolj plodovnice, ker se mi je moj trebuh zdel zadnje tedne premajhen in premehak. Popek se mi je spet začel rahlo noter vsedat in sem res imela občutek, da povsod čutim pupo, nič plodovnice. Pa se je moj občutek izkazal za resničnega. No, upam da bo Ok in da rodim naravno in ne ob sprožitvi. Tega sem se namreč najbolj ustrašila, da bom ležala v P in čakala da mi sprožijo.

Pikca merjenje pretokov je v bistvu UZ, kjer je pogledala lego otroka, količino plodovnice, starost posteljice in pretočnost popkovine. Se pravi, kako se otročku godi. Če te skrbi, ker ti tega še ne delajo (sicer večinoma g. tega ne delajo še 1 teden po roku, potem pa itak padeš pod pristojnost porodnišnice in tam ti vse to izmerijo), greš lahko na pregled v P. Pač rečeš, da nisi otroka dovolj čutila tisti dan in potem ti bodo vse to pregledali.

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6589
   RE: Marčevke
28.3.2007 10:16:15   
draja
Jooooj tinaaja kakšno princesko imate doma. Jaz sem se čisto raznežila, sploh ob uni slikici ko spančka na boku!! Kako sploh zdržiš, da jo pustiš spati in jo ne crkljaš skoz?! (ja, ja saj vem, da ti prav paše, ko mala malo mrkne user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6590
   RE: Marčevke
28.3.2007 10:51:11   
amy26
Draja, si še tukajuser posted image  upam da se bo tudi pri tebi kaj kmalu začelo, kar se pa zadeva sprožitve poroda pa ne skrbi, mal dlje traja vendar je na koncu itak vse poplačano.

Je pa ful dobr da ti je G. naredila UZ, tako vsaj veš pri čem si, men je prav žal da nam najina G. ga ni kakšen dan prej naredila, ker jaz ko sem rodila je bila posteljica krvava in zrdavnik ko jo je pogledal je rekel, če sem v nosečnosti kaj krvavelauser posted image  kar pa nisem, tako da po tem sodeč je moja Elica očitno tudi zaostajala na koncu v rasti ali pa je dobivala manj hrane, zato se je pa tok drobna rodila.
Ker na uz-jih je bila vedno večja za en teden, ko sem pa rodila me je pa kar presenetilo kako je drobčkena.

No sedaj mi je itak vseeno, sem jo pa zato tok lažje rodila ker je imela manjši obseg glavice od Aleksauser posted image  pa še tako je močna da je že prvi dan obračala glavico, če sem jo imela na prsih.

No vsekakor tiste ki čakate vam želim da odidete čim prej v Rim in čim lepši porod.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6591
   RE: Marčevke
28.3.2007 10:58:49   
sezam
amy26 - lepo princeso imate. pa koliko ima lask user posted image user posted image



_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6592
   RE: Marčevke
28.3.2007 13:08:57   
Anonimen
Evo nas nazaj doma...

Blacky30 prav si imelauser posted image . Najprej sme iemla CTG,ki je pokazal ene tri popadke katerih nisem cutila nato pa se UZ user posted image .Sem bila tako vesela,ko je rekla,da bomo anredili se Uzuser posted image ...Mali naj bi imel 3926g,obseg glavice pa 36cm. Prva misel mi je bila,da ce je v mojem primeru odstopanje v - in ima mali se vec,da me bo lepo razparaluser posted image .nema veze samo naj se ze odloci pokukat na svet.Plodovnice naj bi bilo zaenkrat dovolj,pretoki tud ok.Narocena zopet 1.4user posted image . Upam,da rodim do 31 do polnociuser posted image ....

Anna2007  mogoce pa se bo kaj danesuser posted image .

Draja
potem bos za vikend ze ziher cartala,kak fajn user posted image user posted image ... Upam,da se se jaz usidram v ta tvoj cartetruser posted image

tinaaja jaz sem si tudi pogeldala vaso pupiko,res je sladkauser posted image









(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6593
   RE: Marčevke
28.3.2007 13:14:12   
tinaaja
draja, po izkusnji sprozitev ni noben bav bav. dobis vaginaleto in v sobi s sotrpinkami.. po eni uri sledi ctg, pol kosilo, pol cca 5 ur kasneje se en ctg in pregled. na pregledu odlocijo, kaksna je situacija. Jaz sem bila odprta 3 prste in smo sli dol user posted image   Malo bi res najraje skoz meckala, ampak je zanjo bolje,da je v posteljci na ravnem in ima mir. Jaz pa sem itak zmenjala TV za kosek in gledanje kako pancka user posted image
Drugace pa res sploh nimam kaj dost casa zase. Ce mala spi, pol se al stusiram, jem, skuham caje, mal pokukam na rr, pol so tukaj babice in obiski najblizjih... aja pa se spat poskusam it. user posted image  

Brina se zahvaljuje za vse komplimente user posted image


< Sporočilo je popravil tinaaja -- 28.3.2007 13:15:07 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6594
   RE: Marčevke
28.3.2007 14:29:02   
draja
Amy26 najprej naj pohvalim še tvojo princesko Elo! Res je čudovita, pa celo frizurco že ima. ti pa tudi tko fajn zgledaš na tistih slikah, kot da ne bi ravnokar rodila! Bravo mami.
Sicer pa si napisala točno kar sem si sama mislila, ko si rodila. Tvoja je bila na vseh UZ še malo večja kot moja, pa je še meni govorila g., da je moja vsaj za 5 dni večja. No in ko si rodila Elo, sem najprej pomislila, da na koncu ni več dobivala dovolj hranil, ker je bila bolj drobna. Tako da je tudi mene začelo skrbeti kako raste naša pupa. No glede velikost ne vem, vem pa vsaj da je problem s plodovnico.

Pa hvala Tinaaja in Amy za tolažbo glede sprožitve poroda. Saj zdaj ko sem malo predelala stvari in eno urico zaspala, sem se pomirila. Skrbi me edino, da ne bodo pravočasno ukrepali, čeprav mislim da ni bojazni za to. Pač smo mamice take, da dokler ne dobimo zdravega sončka v roke, nas muči sto in eno vprašanje in skrb. Naj samo že hitro pride petek in naslednje merjenje plodovnice.

LeINA super, da si imela tudi ti UZ in da je vse v najlepšem redu. Ne skrbi glede obsega glavice, če ima res 36cm  potem ni panike, mogoče gre pa celo za odstopanje v + in boš 1,2,3 rodila. Želim ti da postaneš mamica pred 1.4. Jaz sem pa že od začetka nosečnosti govorila, da če dojenček ne bo točen ali prehiteval, da naj se rodi 1.4. ker se mi zdi tak lep datum. Mogoče me pa mala celo uboga (škoda no, da si nisem izbrala kakšni bližnji datum, če se je zdaj toliko na moje besede obesila user posted image ).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6595
   RE: Marčevke
28.3.2007 15:55:57   
Pikca
Živjo čveke,
sem čisto hin od tega prehlada, še na RR se mi ne da kaj napisat...

Draja, jaz sem zihr, da bi te že poslali rodit, če bi bilo kritično. Itak pa boš v petek videla. Če bo čarter 1. 4. se jaz prijavljamuser posted image , ker prej očitno ne bom zdrava...
Pa hvala ti za informacije glede merjenja pretokov. Ravno danes je naš malo bolj miren in me spet mal skrbi, če mu je dobro notri... bom jutri pojamrala ginekologinji, pa bo mogoče le pogledala na UZ.
Amy 26 tudi tvoja princeska je ful cukrčekuser posted image
LeINA, user posted image za uspešen pregled z UZ! Zdaj vsaj lahko mirno čakaš, ko veš, da je vse ok (sej vem, da bi ti čimprej...)




(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6596
   RE: Marčevke
28.3.2007 19:05:35   
dskubin
Tejčica, tudi od nas ČESTITKE, z zamudo sicer, ampak vseeno iz srca.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6597
   RE: Marčevke
28.3.2007 21:15:26   
draja
Pikca ti jutri kar pojamraj, da ne čutiš malega dovolj in da te skrbi, pa bo sigurno naredila UZ. Če ti ga pa ne bo,pa greš še vedno lahko na pregled v porodnišnico. Te nič ne stane, pa še bolj mirna boš. Če bom jaz jutri tudi tako živčna in v skrbeh kot sem danes, bom po moje šla kar v P pa da vidimo pri čem smo. Sicer pa hvala za tolažbo - si tudi jaz mislim, da če bi bila kriza bi me res že danes poslali v P.

Pa želim ti, da ta kašelj čez noč čudežno izgine in se zbudiš zdrava in spočita, skratka pripravljena za it rodit user posted image ! Čim bolj mirno noč (vsaj v smislu kašlja) ti želim.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6598
   RE: Marčevke
28.3.2007 22:49:07   
Žabika
Na hitro sem preletela vse napisano - sem kar malo pozabila, na katerem forumu sem visela do pred 14 dnevi!

Naša Hana Re bo jutri stara že 2 tedna, tukaj pa vidim, da vas še kar nekaj čaka. Upam, da greste čimprej, da boste čimprej cartale svoje škratke!

Kar nekaj nas je rodilo s pomočjo vaginalete - res ni nič groznega - jaz osebno bi rekla, da je celo bolje, da greš prej malo na oddelek in se lepo pripraviš na pot v porodno!

Amy: midve sva bili pa v isti sobi, samo žal ne ob istem času! Tudi jaz nisem imela ravno največje sreče s cimrami, ampak smo zdržali! Osebje je bilo pa kar ok!

draja: tudi jaz sem imela s seboj tens, ampak ga sploh nisem dala gor, ker me sploh ni nič bolelo v križu, ampak samo spodaj v medenici. Drugače pa - maska je zakon!!!

Srečno vsem!

Lp,
Ž.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6599
   RE: Marčevke
28.3.2007 23:07:12   
Pikca
Draja, hvala za lepe želje, ko bi blo res tako...
Verjamem, da si živčna, sej bi bla jaz tudi... sem že preverjala, če mam slučajno tud jaz kaj mehek trebuh... ampak kot že rečeno, po mojem noben g. ne bi tvegal brez veze in bi te v primeru dvoma raje poslal rodit kot domov. Sicer pa lahko hitro zašibaš v p. če se ti kaj ne bi zdelo v redu.
Tudi tebi mirno noč - brez sekiranja.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?