Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, pa se že vidim, kako mi švic dol teče ko delam trebušnjake. hlače si pa čimprej vse nabavite, ker vas lahko čez noč napihne
, vsaj mene je... 
. Ful sem vesela in ti želim vse naj naj!
in vsem za uspešno opravljene preglede. Malo sem gledala, da jih je veliko še decembra, drugače pa močno vodimo marčice!
lepo raste in je na NS kar spančkala. Je G porabila kar nekaj časa, da se je prebudila. Se ni dal/a motit. Aja šla sem pa sama. Najstarejše še nisem hotla vzeti s sabo (stara 18 M), na naslednji UZ pa bomo verjetno šli vsi trije.
nič joškice ne bolijo. Pa kaj. Saj pri 2 nosečkah ni isto. Za SS pa kot ti je že tinaja napisala. Bolečina v križu še nič ne pomeni. Če se začne krvavitev, pa krči, pol pa je že lahko panika. Pa še takrat ni nujno. Več veš, več ljudi poslušaš, slabše je. Poslušaj svoje srce.
!!
. Pri 6t sem imela vag.UZ; kako pa naprej???
bi šel z mano, sam če bo doktor kej po meni šaral noče bit zraven
v roke stisnem in ga za nazaj pocrklam. Me je že čudn gledu k ga nisem zadne 2 mesca nč crklala.
). No, tokrat pa res vse ok, tako da smo ZELOOOOOO VESELI!!!!
vsem, ki vam je uspelo.