Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Že cel popoldan študiram neke zadeve za službo in mi bo kmalu glavo razneslo. Je danes šele tretji delovni dan po dopustu, pa imam že vsega vrh glave. Pa še non-stop se mi neki vrti. Kje je še petek...

1.3. Zora
,
tk da mi bolj paše hladno pa dež
vem, da bo. čutim. upam!!!
in to prvič. pa mi je oseb. zdravnica večkrat poslušala srce, pa ni nič rekla. sn to povedla gin. pa tut ni nič reagirala. ka vi mislite?
, pa me zanima ali se sme mazati s kremo Canesten in pa ali se dobijo svečke, katere ste nekatere omenjale tudi brez recepta. Ker imam svojo G šele drug teden, pa ne bi čakala tako dolgo.
Potrebujem namreč vašo pomoč
.Edino kar je, mi otrdeva maternica in mi tišči navzdol - zelo neprijetno, zato veliko počivam
! Edino kar je, mi v tretje ne bodo delali cerklaže, ker je MV zaenkrat ok, imela pa sem jo dvakrat, kljub temu v prvo predčasno rodila (33/4)
in mene.
, .....mogoče me je ganla tvoja zgodba iz preteklosti al pa kej....kr neki kot da bi te poznala al pa kej.....sej nima veze,važno je da je vse ok,drugo pa tudi bo, a ne?????