tinaaja
|
Slumpo hvala :)) Glede prehlada... šopaj vitamine.. poslji svojega po limone, pomarance pa fuuuul caja pij. Glede vrocine, ce ti pride na 38° bi jaz definitivno vzela lekadol, ker vrocina bolj skodi kot lekadol. Pa neki je bil na temo da na olivcu cesen preprazis in to pojes. prosili se pogoltnit tud surov cesen, ki je naravni antibiotik.. Skratak, ful pijjj, pokrij se z dekami in pocivaj. Za nos imeas lahko en sprej, ki ima morsko sol not.. Za spiranje. za grlo lahko rikolo.. Glede spikanje, krcev, .. mene vsake tok..3 dni ne, pa pol mal tisci, pa pol nic, pa pol mal spika, pa tiscanje, pa nic.. tko da sem tud jaz ze razmisljala, ce je to cudno, ker nekatere skoz, ampak smo se danes prepricali, da puna skace, cutim nic.. tko da no panics Dolgolaska - ja jaz sem born and raised lublancanka Ja ja, marca bo guzva v porodnisnici,.. Jaz si bom rezervirala svojo sestro, da bo skoz z mano.. Imam ze izbrano. a ti bi pa v duetu kricala Aja Karina - drzim pesti, da se tvoj slepic uredi in da ne bo vec delal problemov vsaj naslednjih 30 tednov Ostale, ki ste uspesno prestale NS - CESTITKE!!! Tiste, ki pa se boste, pa in
|