Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Včeraj zvečer sva povedala Taji in je čisto navdušena. Ko sem jo danes prišla iskat v vrtec so mi pa že vsi čestitali. Popoldan smo na kosilu povedali še njegovim, zvečer pa je mala še moje na Gorenjsko poklicala in vsa vesela objavila novico. Seveda so vsi hepi, meni pa se ne bo potebno več v jezik grist da se ne izdam.
Jutri pa gremo na sejem v Celje, tako da bom spet cel dan na nogah.
Ampak sej bo še postal večji! Mi pa tukaj še v kopalkah sploh noben ne verjame da sem že v 4. mesecu!
.
Da bova vsak teden lahko bušija slikala in kasneje detece. Odkrila sem albume tu na RR in uploadala sveže slikice v svojega
Sem gledala vaše trebuščke v 13. tednu in jih primerjala z mojim. Še vedno se mi nič ne pozna! Verjetno zato, ker je to moja prva nosečnost. Kako je bilo z vami v 1., kdaj se je začelo poznat?
. To se mi je zgodilo že pri 8-ih tednih, vendar je bila sedaj krvavitev močnejša. Spet skrbi!
ne vem, a je to zato, ker sem bila 4x na wc danes al ker se maternica kako premika... hmmm tiste, ki ste ze dale kaksno
sva šla včeraj popodan v Trst in sem prišla domov crknjena, tko da sem danes do 10h spala!!!
svoje busije in lepo se pogovarjajte s pikicami.
kaj zgodilo. Še bolj čudno mi je ker v prvi nosečnosti nisem nikoli krvavela in imela takih težav.