Sibil_
|
POzdravček! Hvala za lepe želje za moja fanta, ampak sta še kar boga.No, ta velik se nekako pobira, ta mali je pa čist revež.Ima namreč prehladno virozo-poln nosek, boleče grlo-in še afte.In jih ima polno, je lačen in bi jedel, pa pljune ven hrano ker ga boli.Tako se mi smili, pa te afte znajo trajat celo večnost, pa še visoko vročino ima.Grrr.No, jaz se zaenkrat še držim ok, ampak bo čudež če ne zbolim. Včeraj sem imela razgovor za službo, ampak tako bolj čudno.Gre namreč za tisto teženje po telefonu za eno firmo pohištva, dela se tri ure dnevno, plačajo pa 35 jurjev in provizijo od prodaje.Sicer bi mi pasal urnik, tudi socialno bi mi krilo še 4 ure prispevkov, poveča se mi porodniška itd., ampak delo je pa nikakvo.MAh, ne vem kaj naredit.Ve bi sprejele?Aja-je pa 5 minut hoje od mene, res blizu. Jutri imam pregled pri g., me prav zanima kaj bo rekel, pa upam na kak uz, čeprav ga po moje ne bo, žal.Joj komaj čakam, če ne drugega bo menda srček poslušal, vsaj to.PA ful me firbec kolk je že pikica velika, me prav zanima. LP zaenkrat, uživajte, Sibil