|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
22.8.2006 21:30:53   
*Karmen*
Ih, veste, jaz sem pa mal pozabila kaj pomeni kratica KKR, pa sem mojmu pr'javla, da mamo na RR-ju RKK (Rešev kurji klan user posted image ). Nazaj se mi pa ne ljubi gledat in čekirat kaj naj bi KKR pomenil. Po mojem boste kar RKK - REŠEV KURJI KLAN user posted image .

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.8.2006 5:55:24   
Anonimen
Karmen grem po tvojih stopinjah. Danes zgodi zjutraj sem starše pospremla, k so bili pri meni, da sem vsaj nokem šla na punkcijo in sem jim prej zajtrk naredla. Jaz štor, si namesto kruha urem kar prst, en košček sem celo odrezala user posted image .   ne vem kako sem lak to naredilauser posted image , štor ni kaj. bolečine so tam dol izginile, zdaj pa spet druge. čakam na teto, da me pelje na zrgenco al pa če bo ona lahk akj naredila (je medicinka), prej pa še moram user posted image ven pelat. Krvavim ampak pes ne more bit zaprt brez kakanja in lulanja, se mi še bolj smili.

aj koke, mejte se, bom poročala, al pa se skrila ko poopsieuser posted image

saj še sama ne vem od kod kkr al rkkuser posted image , al pa sem zdaj samo zmedena od vsega hudega

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
23.8.2006 6:32:32   
Anonimen
evo jaz iz sprehoda user posted image , tete pa še ni. Prst nabija 100km/h, sploh ga ne čuti. Tipkam sam z desno roko.

Sem pa se spomnila kaj mi je reš reku na punkciji. Moji jajčniki so čudni, fenomen. Ne razume kaj se z njimi dogaja oz, kako delujejo. So povsem zdravi, jaz sem zdrava, foliklov je ogromno, pa ne zmorejo kak jaček naredit. Sumljivo čudno user posted image . Še dobr da grem v Dubaj, da me ne bojo še naprej testirali in kake čudne žavbe dajali user posted image , k pri meni nič ne pomaga. Še najboljša varianta bi bila, da bi tokrat res uspelo in da dokažem, da tudi čudeži obstajajo. Če mi je uspelo zbudit levi jajčnikin celo pridelat tam eno jajčece, bi mi lahk še to tudi. Ampak se mi zdi, da je ta RR preklet user posted image , ker kar nekaterim puncam po punkciji ali transferju se je neki groznega zgodilo. Sem mal brala tudi prejšnje mesece, od smrti partnerja, do poškodb, kraj, tatvin.... Vse v roku okrog transferja.

ajd pupe, zdaj bo pa tetka že pršla, prva pomoč je na poti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
23.8.2006 8:25:38   
teira
Jutro user posted image  drage KKR (kurji klub Reš) user posted image  in vse ostale. No to je uradna definicijauser posted image . Kako ste?
Mišek mimo tebe nikakor ne morem! Kaj pišeš te grozote, a te je punkcija user posted image ? Samo poglej nase kako ti je uspelo pridelat 3 zdrava jajčeca, pa celo z levega jajčnika. To je uspeh user posted image . Za poškodbo, pa hitro okrevaj user posted image user posted image  in to pokrpaj.
Karmen hvala ti za vse lepe besede in vspodbudo, ki nam jo daješ. Tebi en veeeeeeeeeeliiiiiik user posted image  in user posted image  za srečo!
Sisy držim user posted image zate in tvoje eskimčke. Pripravi jim topel brlogec user posted image , ki jih bo gostil celih user posted image  mesecev.

Vsem ostalim, pa veliko dobre volje pošilja
Teira user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.8.2006 8:59:52   
Anonimen
jutro teira user posted image , pa saj me poznaš, jaz sem pač tako krutauser posted image , policaj, kriminalist....men je to čist normalno, za druge malo manj, za tretje pa čist neokusno user posted image , sam, saj me poznate, kak hudič semuser posted image . Zgleda, da sem po včerajšnji punkciji in bolečine, ter današnjem mesakru res mal user posted image . Se opravičujem celotnemi timu KKRuser posted image in ostalim, iz svoje kože pa zgleda da res ne moremuser posted image .

Teira kaj pa ti paničariš z tvojimi odličnimi 4 jajčeci, ti tudi ne moreš bit flegmauser posted image . Ti povem, da ta postopek pusti določene psihične posledice na tebi, zato smo vse mal user posted image tak, tak, vsaka na drugačen način. Si pa sigurno nismo podobne same sebi, kot pred postopkom. Tudi hormoni naredijo svoje. A si v službi ali doma, kolk časa boš doma???

Aja tebe kapica pa zmeri pozabim vprašat, ali si zdaj izkoristila možnost za tvoj vlak smrti, za katerega si bila prikrajšana po ET. Al meniš, da je tvoja neželjena user posted image bila enaka vlaku smrti in maš zadost teh izkušenj?

lep deževen dan

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
23.8.2006 9:18:53   
teira
Oj Mišek, saj vem ja, taka pač si user posted image  the best blond policaj user posted image !
Jaz sem trenutno v službi.....še danes. Od jutri naprej, pa bom malce doma. Saj bi delala, ampak moja služba je precej stresna (vsaj zame), zato nočem tvegat in bom raje svojo user posted image  ali user posted image  user posted image  čuvala doma. Ampak res nisem pri pravi. Na momente sem vsa user posted image , drugič pa vsa prestrašena user posted image . Jutri me čaka transfer in zato sem zeeelooo srečna user posted image . Upam, da bo šlo vse v redu in da bom končno srečka user posted image .
A ti imaš transfer v petek? Obvezno poročaj in držim user posted image .
Ja pa še to! Moj user posted image  ni prepričan, da bo lahko šel z mano, ker bo službeno odsoten. Nikakor oz. še danes se trudi da bi mu uspelo kaj zrihtat, ampak se bojim da ne bo šlo. Kaj to pomeni, razen tega da je prav da je zraven?  Joooj tako si ga želim ob sebi user posted image .

Čau KKR user posted image  & Co

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.8.2006 10:06:49   
Anonimen
no punce, jaz več ne bom na trnih, bom pa navijala za vas še naprej. pravkar me je reš klical, da so moja jajca spet zanič in transferja ne. reku, je da lahk probamo v naslednjem ciklu, sam jaz mam dost tega, kokr koli sem kruta in hudiček, tega več ne morem vzdržat. konec za mene za celo leto. grem v Dubaj k mojmu dragemu.

držim pestiza vas, in upam, da boste imele boljše novice

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
23.8.2006 10:15:18   
teira
Mišek tako mi je žal. Tako močno sem upala, da nam bo prav vsem uspelo in da bomo  končno vse objele naše male user posted image .
Drži se in ne izgubi upanja. Po vsakem dežju posije sonček in verjamem, da bo kmalu posijal nad vsemi nami, posebno pa nad tabo user posted image .

Res mi je hudo! Mišek, če drugače ne gre pa vsaj uživaj v Dubaju in se sprosti, morda pa te tam čaka prijetno presenečenje. user posted image user posted image user posted image .

Vso srečo ti želim  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Teira

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.8.2006 10:25:06   
Anonimen
Se bom že pobrala, sem se še zmeri. Sam na jetra mi že gre, da noben nima pojma, zakaj, no reš že razmišlja o novi metodi, ker je fajn, sam jaz nimam več živcev. Presenečenja pa ne bo, ker 101% je, da ne bova nikoli zanosila po naravni poti. Najine spolne celice se ne marajo, še hvala bogu, da se midva toliko bolj. Hudo mije samo zato, ker ni user posted image , da bi me stisnu in pocrklal.
Punce ne razočarajte me in bodite dobre kokice in user posted image vsaj ve. držim pestke

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
23.8.2006 14:12:10   
Sisy
user posted image  
tako...poročam da tudi pri meni ni vse tako rožnato,od treh user posted image je le en preživel user posted image  ampak ok vsaj en...in ga že veselo grejem....user posted image  čeprav saj veste kako je pri zmrznjenih...bolj malo možnosti...ah no pa ne bom že zdaj črnogleda....

Mišek-sem brez besed,hudo mi je zate,pojdi na počitnice,odklopi se malo,stisni k svojemu dragemu,potem pa veselo naprej....če je Reš rekel da ima novo metodo potem-GO FOR IT!

Teira-zate pa močno,močno držim pesti za jutri! Bova skupaj tukaj gor mal pojamrali,kaj napisali pa bo 14 dni okoli user posted image

prav tako držim pestke za vse ostale pa se beremo   user posted image

lp

Sisy (članica RKK user posted image )

< Sporočilo je popravil Sisy -- 23.8.2006 14:15:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.8.2006 14:17:13   
Anonimen
sisy si kar čalnica KKR user posted image . članarina je user posted image , ki je pa še ni nihče plačal user posted image . Držim ti pesti, ti pa lepo te prosim, ne bit tako črnogleda. Meni ni kazalo na kaj upanja, pa sem bila vse do današnjega klica optimistična. Zato, same lepe misli na user posted image , božaj trebušček, crklaj ga že zdaj in boš videla, da mu bo včeš tam not. Tudi zate teira to velja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
23.8.2006 14:20:49   
Anonimen
Aja sisy, pa ne grem na dopust, grem kar tja živet. Še prej pa grem vseen na raport k Rešu. 5.9 sem naročena, ampak v postopek pa ziher ne grem, bo že počakalo pol leta al pa 1 leto. Upam, da mi dobri stari Reško ne bo ušel, do takrat user posted image
user posted image vsi si sončit zobeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
23.8.2006 14:29:47   
Sisy
ajaaaaa tja greš živet? V Dubai al kako? Ja nooooro! user posted image Pa tm je toook lepo,super,krasno...Ja in kako potem naprej...se boš tam začela zdravit al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.8.2006 14:38:00   
Anonimen
Bom kar ostala pri Reškotu. saj sem v klubu KKRuser posted image , tega pa se ne moreš kar tako rešit user posted image . Najprej bom sigurno pozabila na vse in si nafilala baterije. Ker pa se poznam in vem, da mi ne bo dalo miru, se bova pa sigurno mal pozanimala kako to tam deluje, če deluje. Muslimani majo pač svoje foreuser posted image . Edino tle lahk pričakujemo presenečenje, ne pa po kaki naravi poti.
Ti si že boljš volje?????? Nikoli ni tako hudo, kot je videti, zato se je brez veze sekirati že v naprej

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
23.8.2006 15:42:18   
Anonimen
Moje drage pupe, prov pogrešala sem vas!!!
Evola, sem šla prov domov k staršem,d a sem lahko prišla do računalnika in sedaj vamna hitro napišem poročilo:) Smeškoti mi ne delajo zato bo bolj suhoparno poročilo ampak verjemite mi da se smejemuser posted image

Na punkciji sem pridelala 7 jajčnih celic!!!Reško je bil cel navdušen in vse je bilo super. Je pa res, da me je ful ful bolelo pikanje s to iglo..sem imsla, da bom kr jokala ampak sem preživela brez solziceuser posted image , res me je bolelo kot user posted image ....no in danes sem imela TRANSFER in vseh 7 jajčkov se je oplodilouser posted image ..sploh nisem mogla verjetuser posted image Me je Reško hvalil...tega sploh nisem vajena pri njemuuser posted image ...skoz mi je govoru kako sem pridna in sem se res super počutila. Drage moje zaenkrat grevse odlično upam, da se  tako nadaljuje...sem čist vzihečna, oprostite če pišem zmedeno ampak z napakmi sem ful čakala, da vam poročam in da vidim kaj se dogaja z vami!!
teira: držim držim pesti in mislim nate, da bo stransfer tako kot mora biti in da so se jajčki lepo oplodili
MIŠEK:brez besed sem...bi te njaraje močno objelauser posted image ...ampak jst verjamem, da bo tudi zate posijalo sonce in upam, da čimprej!Ves čas te imam v mislih in ti želim, da čimprej žalost zamenja upanje in veseljeuser posted image
Sisy: jst imam tako močne pestke, da jih bom še bolj stiskala tudi zate in skupaj s teiro bomo teh 14 dni čvekale, da nam bodo dnevi hitreje minevali..pa še dobrodošlico ti izrekam v našem klubuuser posted image

Pupe...javite seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
23.8.2006 15:58:32   
Liya
TEIRA:Držim zelo močne pestke,da jih res odneseš domov in čuvaš kakor se le da naraljnih ) mesecevuser posted image user posted image
MIŠEK: user posted image user posted image Zelo mi je žal sem brez besed,malo oddiha potem pa naprej....
NIOVI:glavo pokonci in veselo naprej v boj zauser posted image user posted image
SISSY:Močno upam da ti je tokrat uspelo,tudi zate držim velike pestkeuser posted image user posted image
POOPSIE:čestite in še enkrat čestitke,močno upam da uspe in pa še enauser posted image
zate.
KARMEN:veselo dopustovanje....pa čim prej se nam javi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.8.2006 15:59:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja, če ti smeškoti ne delajo, so sami uni ki ti ploskajo. čestitam in tako naprej. enkrat drugič pa mi lahk poveš svoj recept nesenja jajc. Čestitke in kot vidiš smo bile tako nestrpne in komi čakale da se nam javiš. Hvala bogu, da so dobre novice, čestitke, zdaj pa jih kar dobro grej naslednjih 9 mesecev. A si dala 2 not al enga? Glede na to kako borbene si imela, bojo sigurno uspeli. je že skrajni časm, da po dolgem času nekomu spet uspe in stem vlije volju nam neuspešnicam. Še teira in sisy se ti naj pridružita in pol boste one big happy familyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
23.8.2006 16:08:29   
Anonimen
hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image
resnično mi je hudo zate ampak ne smemo se prepustiti žalosti ane?Ti si sonček in ti si mi z nasveti dajala upanje in pričarala nasmeh na ustnice zato vem, da ti bo uspelouser posted image user posted image , še 1x hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
23.8.2006 16:09:23   
Anonimen
pa še to ..notri smo dali 2...reško se je strinjal in smo bili vsi veseliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
23.8.2006 16:26:57   
teira
Poopsie neverjetna si user posted image  BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti da bi tvoji user posted image  user posted image  ostali celih 9 mesecev in da nam boš kmalu sporočila veselo novico, da si srečka user posted image . Pridna KKR user posted image  .
Sisy kar pogumno. Verjamem, da te je tvoja user posted image  že komaj čakala in da se bo zdaj lepo crtala pri tebi. Bravo user posted image .
Mišek kdaj pa odpotuješ? kakorkoli držim pesti, da ti bo Reško kaj vzpodbudnega povedal. user posted image .
Estera, Niovi, Karmen, Kapica in upam, da nisem še katere izpustila pa hvala za vse lepe besede in oporo user posted image .

Jaz še vedno trepetam za jutrišnji dan in upam, resnično upam, da se bo vse dobro izteklo user posted image .

Lep popoldan vsem članicam KKR user posted image  & Co user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.8.2006 16:29:51   
Anonimen
poopsie kljub temu da sem en user posted image , rade volje pomagam drugim, zato se ti ni treba zahvaljevat. Tle smo itak da si pomagamo ena drugi.

sem si naredila goro palačink z nutelo, da bi mal ublažila svoj današnji "padec", pa nič ne pomaga. Več jih je moj user posted image pojedu, ki se proda za palačinke (jih ma raje ko meso) ga kar prostitutek kličem user posted image . Drug teden pa bo pršu moj zlati user posted image , on pa me bo ziher potolažu tako kot treba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
23.8.2006 16:39:21   
Sisy
poopsie 7 je lepa številka,superuser posted image  Tudi mojih je bilo prvič 7 user posted image
aja drugače sem pa v klubu IVF-ovk že dooolgo...smo ga me ustanovile,le na "spregled" me nekaj časa ni bilo user posted image

punce držim pesti za vse,Mišek-ti si pa res faca,prav občudujem te,tako polna energije in pozitivizma kljub vsemu!Aja-kaj nisi prej rekla da boš pekla palačinke z nutelo-za nutelo se tudi jaz prodam,tako kot tvoj user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.8.2006 16:42:45   
Anonimen
teira, sej še sama ne morem verjet, da je vse to resuser posted image . Hvala ti za lepe želje in podporo in veš, da bom  jutri mislila nate in upam, da se tako dobro izide kot pri meni in da bova skupaj še z ostalili puncami čez 9 mesecev gledale najine čudežeuser posted image user posted image

Jst smotka sem se prej pozabila zahvalti vsem puncam(teira dobro,d a si me spomnila), oprositite punce..jst sem čist adijouser posted image ...hvala Karmen, kapici, Esteri in Niovi za vse lepe besede , res ste zlate, če bi mi delali smejkoti bi vas močno objela. Mislim na vas in držim pesti, da se za vas vse dobro iztečeuser posted image user posted image

MIŠEK, moj maček je tud prostitutek...on bi me za vsako hrano prodal..to se zmeraj z mojim srčkom hecava...da bi naju za en briket prodal al pa se nama odpovedaluser posted image
Upam, da kavica še velja oz. sokec, ker sedaj ne smemo kaveuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
23.8.2006 16:43:10   
teira
Punce naj mi katera pove, kaj se zgodi v primeru, da moj user posted image  ne more z mano na transfer user posted image  Sem si želela, da gre zraven, pa bo  službeno odsoten.  A je kaj narobe, če grem sama?

hvala 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.8.2006 16:44:22   
Anonimen
Sisy...narobe sem se izrazila, želea sem ti izreči dobrodošlico v Rešem kurjem klubuuser posted image ...sem te že brala in vem,d a si legendarecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.