|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 26.8.2006 21:16:09
|
|
|
|
*Karmen*
|
Ojla, čvekice! Kaj dogaja? Veste, jaz sem šla po skoraj treh mesecih v službo in... Sem bla vsak dan tako utrujena, da kar ni bilo res. V glavnem mi ni bilo nič hudega, le malo sem iz forme... Ja, tukaj se je pa začel odvijati finiš, a? MIŠEK, najprej naj tebi pošljem topel objem, saj vem, da ni lahko, če se vse skupaj konča že preden se sploh dobro začne . Ampak mislim, da se človek na takšne in drugačne udarce kar navadik, a ne? A zdaj si si pa še skoraj prst odrezala. Kaj je zdaj z njim? Nič ne poročaš. A so ti ga kaj šival al je šlo skoz brez kakšnih zoprnih posegov? SISY, a ne bi bilo bolje, da bi test naredila že kar en dan pred ET-jem? V glavnem - sem brez besed. Zdi se mi, da večkrat kot gremo na postopek, večje neumnosti delamo . Ja, tudi moja malenkost spada zraven. Ampak že 3. dan po ET ? Ok, naj ti bo, k si glih ti . Navijam zate, za tvojega srčka in za tvojo pikico, da ostane pri tebi do srečnega konca!!! POOPSIE, ti maš pa v sebi celo kurjo farmo! Madonca, kar sedem jih je in vsi so se oplodili ! Zavidanja vreden uspeh. Očitno ima tvoj dragi prave male komandose v sebi, da takole uspešno prodirajo v tuje cone !!! Držim pesti za tvoja dva korenjaka!!! TEIRA, tudi tebi vse čestitke za tvoji dve pikici. Lep občutek, ko jih imaš pri sebi, a ne? Ti si nekaj spraševala, če bo Reško kaj hud, ker tvojega partnerja ne bo zraven pri ET-ju. No, vidiš, pa ni bilo nič hudega. Če bi šla jaz sama na ET bi iz ordinacije takoj zavila na WC in tam zavriskala, da bi se zbudila vsa bolnica. Tako pa sem imela s seboj vedno nekoga, ki me je mal držal nazaj, da sem izpadla vsaj kolikor toliko normalna ... Ja, zdaj smo pa tukaj! Čakali bomo na teste! Žal bom jaz ravno od naslednje sobote, ko bo postajalo vse skupaj še bolj napeto, ravno na dopustu . Vam pa UKAZUJEM, da morate v tem času vse opraviti teste in da morajo biti VSI, BREZ IZJEME, pozitivni!!! Ja? Ko pridem z dopusta hočem prebrat nekaj strani veselih poročil in ne kakšnih žalostink. Za vse vas bom držala močne pesti in pričakujem, da ne zaman. Toliko za danes. Jutri pa se spet beremo. LP in veliko sreče vsem. Karmen.
|
|
|