Anonimen
|
Poopsie a se spomniš, ko sem jaz v tem postopku končala žalostno. Če glih nisem pokazala žalosti, sem jokala ko zmešana in še zdaj je tipkovnica vsa mokra. Po telefonu se nsiem mogla z nikomur pogovarjat, ker se takoj . Še na sprehodu s sem točila . Enostavno se je potrebno , potem ap pride dan, ko se pobereš, ko ti ni več do , mal si še , ampak živiš, dalje. Spoznaš, da je bolje nehat in se smilit sam sebi in je skrajni čas, ad neki narediš zase, ker bo to samo pomagalo v naslednjem ciklu, ki nas čaka. Meni je pomaglo, da se takoj letela na internet in iskal vzroke, zakja do tega pride, vse preštudirala, kaj še lahko sama naredim, da izboljšam postopek, kaj so druge ženske delale itd..... Zmeri sem neki našla, kar mi je vlilo upanja, da mi bo pa s tem naslednjič uspelo. Pa naj je to kak čajček, vitamini, masaže, bioenergija, tablete, telovadba, sprememba prehrane...... Mogoče ti bo dobro delo, če boš kombinirala mal alternative z uradno medicino. Videla sem, da jih kar nekja to počne, in ko so res to počela, je bil pozitiven rezultat. Samo verjet moraš, da ti bo pa zdaj ta stvar pomagala in boš videla, da boš takoj boljše volje. J e pa res zelo pomembno, da se čimprej pobereš in se napolniš z energijo.
|