Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zjutraj peljal noter. Ko bi me sprejeli bi pa odšel, vmes bi mi družbo delal tudi kdo drug. Ko bi se pa začeli popadki bi ga pa poklicala in bi bil spet z mano.

sem ga poklicala. Pa tudi sestra me je prej vprašala, koliko rabi od doma do porodnišnice in potem je sama rekla, kdaj naj ga pokličem.
V porodni pa sem bila večji del sama, njega so poslali v neko sobo preoblečt, in so mu naročil naj tam počaka, da ga bojo že poklicala. Pa je šlo vse tako hiter da sem že ležala na tisti postelji pritiskala in babco spomnala da naj mojega not pošlje, zgleda da so kar pozabli da revež tam čaka, tako da je prišel pravi čas za finale.
.Meni je bil vsekakor v veliko oporo.
ne bodo pustili da je tam ko ni obiskov. Lahko da ti prime prva tabletka/svečka lahko druga ali šele tretja, vse skupaj traja kar nekaj časa- odvisno koliko si že odprta in katera bo prijela.