Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sej nisem mogla verjet, ko sem šla pogledat, pa to je 50 centi več kot sem ga jst mela ko sem šla rodit, pa kam ta tvoj podnajemnik leze
Kolikor jaz vem, je Jančika mislila, da v višino (ona sama) meri 152 cm. A ne, Jančika?
sej je fajn, ko veš, da ljudje mislijo nate, ampak to stalno deževanje sms-ov z enim in istim vprašanjem....ma sem sitna, sej vem, nimam prav, da tako razmišljam, če se pa nihče nebi oglasil, pa mi tudi nebi bilo prav...ja, sitna sem, dva dni čez rok noseča in sitna za znoret. najraje bi se zaprla v hladilnik in se tam skulirala.
. Po mojem to ni glih merodajen, jaz sem mislila da obstaja kaka fora ko sam trebuh zmeriš.
v bušitih prefajn godi in kr čakajo...
Pa je šlo 26.000 sit...
, se je naša familija spravila na dveurni sprehod, združen z lovom na darilo za RD moje mame (ima ga jutri, moja babica pa danes). Me prav zanima, kdaj bom tole izpljunila...
Če ne bo prej nič, imam jutri ob 18.00 pregled pri mojem G.