Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Zala, upam, da bo tudi pri vas kmalu vse ok!
malo umiril. Že od sobote ni več tako zelo živahen.
in mamice,
. Tak da se lahk kr hitro obrne, a ne?
. Ob 4-ih zjutraj so me začeli dajati krči (kot M bolečine). Na približno 12 min pa potem na 10 min. Dobri 2 uri sem bila še v postelji, nato vstala in vsa vesela še par stvari pospravila, malo pojedla in se šla stuširat. Popadki so bili že kar "luškani". Pa malo prebavnih težav - 2x na wc letela. Sem imela namen it po tuširanju še malo poležat, ker sem postala ful zaspana. Ampak popadki so pa izginili!
Sem šla ob 8.30 res nazaj v posteljo in zaspala kot top - samo parkrat vmes me je zbudil kakšen krč in ko je minil, me je zeblo kot
Pa ne bit huda, če bo pri nas tudi Anže - če bo fantek. No, bomo videli, kaj bo še oči rekel...
.