|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marčice
21.8.2005 21:38:58   
soncicaT
Evo mene z dopusta:-)

Kako ste kaj?

Kako se počutite?

V torek imam 2. pregled, upam da bo vse ok.

LP:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marčice
21.8.2005 22:51:52   
katjandraž
Oj!

Tudi mi smo že ves teden nazaj z dopusta, jutri pa že v službo:zmeden:. Komaj čakam, da vsem raztrobim. V petek sem imela NS, zdravnica pravi, da je vse ok:bravo:, tako da lahko zdaj razbobnam. Sicer še čakam rezultate DHT, ki bodo povedali bolj realno številko, ampak ... Še dobro, da so bile v šoli zdaj počitnice, ker drugače sigurno ne bi zdržala do NS, ne da bi vsem povedala.

Počutim se fajn, mi ni čisto nič več slabo, edino malo me prebava daje. Včeraj zvečer je bilo kar hudo, ker me fejst zvijalo, na WC-ju sem bila uro in pol in je bolelo kot :hudicek:. Enkrat me je tudi že hotel krč v nogo, tako da zdaj za vsak slučaj pijem Magnesol.

Obleke so mi že čist tesne, tako da sem že fehtala prijateljice, če imajo kaj za posodit, da grem jutri sploh lahko v čem drugem razen v trenirki v službo. Ker sem si vedno želela dva otročka, mi je zdaj, v drugi nosečnosti čist brez veze kupovat nosečniške stvari, tako da malo fehtarim okrog. No, par hlač sem si že kupila, samo to so navadne hlače, le eno številko večje.

Kaj se javite marčice in maksimalno uživajte v :nosecka:.

Lahko noč, sem že malo :zaspan:.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marčice
22.8.2005 13:21:15   
PiaM
Pozdravljene.
Sončica, tudi jaz imam jutri 2. pregled, tudi v Mb, mogoče se bova videle.;)
Pri meni je stanje za občutek boljše, še vedno so slabosti, a malo bolj vzdržne in tudi bruham ne več tako pogosto.Upam, da se bo kmalo umirilo in da ne bo trajalo do sredine 5.meseca, kot v 1. nosečnosti.
Tudi meni se že začenja malo poznati, večina hlač je pretesnih, spravim pa nase še moje priljubljene jeans hlače, saj so z elastanom in nizkega kroja.
Kaj pa Ns ste že dale skoz? Jaz jo imam nasl.torek in bom vzela s sabo mojo 7 letno hčer, ki se že zelo veseli, da bo videla :duda:.

:rozica:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   marčice
22.8.2005 20:40:46   
anajmad
Jst sem imela pa danes prvi pregled.Dala mi je cel kup papirjev,ker moram dat kri in vodo in mi je dala že napotnico za nuhalno.Na nuhalno sem bom naročila naslednji teden ,ker imam UZ pri g.,ker v levnišču mi ni delala Uz-ja danes.Pravi,da je vse v mejah normale,ampak na mojo žalost mi je že napovedala CR,zaradi operacije miomov,ki sem jo imela letos.Bom še počakala UZ naslednji teden,potem pa bom povedala v službi,seveda če bo vse v redu.Upam,da bo:miska:.Na nuhalno bom pa najverjetneje šla kr k Pušenjaku,ker bo že takrat pršel iz dopusta. Počutje:slabo,slabo in še enkrat slabo.Trebuh za moje pojme ogromen in napihnjen.Drgač pa čisto normalno nosečniško počutje s tečnobo vred.
Lepo se imejte marčevke.
en lp:morje:D.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?