Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,

.
čeprav sem jaz dan začela brez ampak si bom hitro zdaj eno skuhala. Sem pa že v akciji; cunje so že v
in se lepo perejo. Grem pa pogledat v škrinjo kaj bo za kosilo; Žiga je naročil, da bi jedel kakšno pecivo, meni pa diši kruh. Tako da grem zdaj v akciji; najprej nardim pecivo in pol še spečem kruh, pa juho dam kuhat, za glavno jed pa ne vem kaj bi nardila.
. Mislim to, da bo zdaj še nekdo in ne bo Žigec vedno prvi in tako, sej me razumete.
,
upam da bo tale dobra ler druhe tko ne znam prilimat aja pa še kaj sladkega bi bilo dobro a ne pa naj bo tole
ker spet ne znam druga prilimat
...Laura je že brez vročine od včeraj zvečer tako da je že danes odšla na bazar to imajo nekaj v šoli pa sem jaz rekla da bi bilo bolje da ne ampak njej pametni ati je rekel da ja ja...to je že druga zgodba...
čeprav rahlo piha ampak zunaj pa smo lih tako. Tako da zdaj še kruh zamesim in gremo na dvorišče; pa cunje moram obesit, je regica že oprala pa tudi da se malo zunaj na zraku prepihajo, ker če ne se skozi noter sušijo.
) da ne bo šokiran, (vsaj ne preveč) ko bo moral deliti pozornost.
; tako da ko vprašaš Žigca kaj imam mami v bušiju reče: dojenčka in to je to; bom marca poročala kako poteka uvajanje in vse ostalo....
med marčevke 09; zdaj se pa veselo pridruži klepetu sej smo same fajn babe; kje boš rodila za podatke v tabeli še potrebujeta spps in Dali,