|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   medenične kosti
30.5.2005 16:05:24   
patty
Pozdravljene,

pred šestimi tedni sem rodila in pred približno tremi tedni me je ob daljšem stanju začelo boleti v spodnjem delu, na desni strani, kjer sem bila šivana. Vendar pa mislim, da me ne bolijo šivi, saj so se ti že zdavnaj zacelili. Imam občutek, da me bolijo kosti. Ko se bolečina pojavi, se le še stopnjuje, tako da se moram obvezno usesti. Bojim se, da so vzrok temu šibke mišice medeničnega dna, saj me občasno boli tudi hrbet (čeprav sem in še delam Keglove vaje - verjetno pa premalo). Kot sem napisala, se bolečina pojavi, ko nekaj časa stojim ali ob daljši hoji. Najhuje pa je, ko dlje časa stojim na mestu (npr. pri likanju). A je mogoče, da se kosti vračajo v prvoten položaj?

Če ima katera podobne težave ali ve, kaj bi bil vzrok bolečinam, bom vesela, če se oglasi.

Hvala in lep dan.
Patty:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   medenične kosti
30.5.2005 23:37:37   
ribica.
Jaz imam podobne bolečine med menstruacijo.Rodila sem pred dobrim letom in pol. Sploh ne vem več kdaj so se mi začele, ampak zdaj se mi kr redno pojavljajo pri menstruaciji. Ponavadi samo kak dan traja, ampak ni fajn. Stati mi je muka, tako kot tudi tebi. Ko pomivam posodo ful mencam zraven in se neki čudno napravlam, tako neugodno mi je. Utrujajoče je, človek bi se najraje ulegel. Jaz pravim, da se počutim tako kot da bi včeraj rodila. Še po porodu nisem čutila takega pritiska v medeničnem dnu.

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   medenične kosti
31.5.2005 8:20:51   
Anonimen
Mene po letu in pol od poroda blaznotno boli trtica. Diagnoza: razmik kosti med porodom. Se ne da nič :(

(odgovor članu patty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   medenične kosti
31.5.2005 10:23:25   
**Petra**
Tudi jaz sem imela po porodu iste težave, ki pa so prisotne še zdaj, 5 mesecev kasneje. Pri meni je enostavno pomagalo, da sem šla malo ležat, potem pa je kar samo od sebe minilo.

Pri zelo hudih bolečinah sem vzela tudi Lekadol 500 in šla malo počivat. Po moje tu ni zdravila, počivanje in je.

Upam, da bodo tudi te bolečine minile, ker je včasih neznosno.

Nisem ti ne vem kolko pomagala, pa vseeno.


LP

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   medenične kosti
31.5.2005 10:36:39   
patty
Punce, hvala vam, mi je malce lažje. Sicer imam pa v četrtek pregled pri G, pa bom vprašala, kaj bi to bilo. Če bom izvedela kaj presenetljivega, se oglasim.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   medenične kosti
31.5.2005 12:10:16   
SU
Ja, tudi jaz imam podobne težave. Bolečina se pojavi predvsem, če dlje stojim ali dlje hodim. Mislim, da se telo še navaja na "drugačno stanje" po porodu. Baje traja kar 1 leto, da je vse kot je bilo-vsi organi na pravem mestu, itd. Tako, da po mojem ni panike! LP, Saša

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?