Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 16:35:28
|
|
|
|
hubi
|
Z adaptiranim.
|
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 17:45:32
|
|
|
|
Romcka
|
kuku:) mi smo stari 9m in delamo kasice z navadnim mlekom 3,5... je bilo ze full povedanega ali lahko to mleko, ali alpsko ali ne, ali lahko homogenizirano....blablabla... nasa ni mela nc tezav zaradi tega... bye R-
|
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 21:10:04
|
|
|
|
lili marlen
|
prosim napiši, kako z adaptiranim mlekom skuhaš gris, meni so punce tu gor razložile, da adaptirano mleko ne sme vreti. to me res zanima.
|
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 21:40:41
|
|
|
|
Maleal
|
S svežim 3,5 % m.m.
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:11:48
|
|
|
|
POKPOK
|
Ko smo še jedli mleko : Skuhala sem zdrob ali polento na vodi. V malo količino primerno ohlajene vode vmešala adaptirano mleko in to dodala prej omenjeni hrani. Lahko si nameriš pred kuhanjem vodo, da veš koliko meric. Lp
|
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:14:50
|
|
|
|
POKPOK
|
Punce, saj se dobi tudi nehomogenizirano mleko Planika 3,5 %. Super stvar .
|
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:18:10
|
|
|
|
pravljica
|
kupi tiste kašice, ki imajo že pripravljeno mleko v sestavi in jih zmešaš samo z vodo...pri Milupi je kar precej okusov...jaz kupujem samo takšne, gres pa tu pa tam pripravim z alpskim mlekom, prav tako pire krompir, tudi, če smo kje na obisku, ne kompliciram, in pripravim kak čokolino ipd., če ga imajo z navadnim mlekom
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:25:30
|
|
|
|
jupiter
|
Kje pa to dobiš pa kolk stane?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepša imena leta 2025Katera imena so bila v letu 2025 med slovenskimi starši najbolj priljubljena? Še vedno kraljujeta Ema in Luka, vse bolj ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Finančni položajJanjikaaaaČe bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?Da (
65%)

Ne (
18%)

Morda (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!