Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 19:22:40
|
|
|
|
spps
|
a tu si gledala? LINK
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2009 19:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 19:27:37
|
|
|
|
tanjusi
|
a tu si gledala? LINK _______ ja nič kaj pametnega .
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 21:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanjusi,sam približno povej,od kod si???Če ni prevelika skrivnost,takole javno,drgač pa lahk tud na zs
|
|
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 21:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Novi Fiat 500 pa ni ok?
|
|
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 28.9.2009 7:10:55
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi,sam približno povej,od kod si???Če ni prevelika skrivnost,takole javno,drgač pa lahk tud na zsuser posted image okolica Koroške
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Držanje glaveuršula83Kdaj so vaši otroci SAMI držali glavo? To mislim, da je glava čist stabilna, da ne omahuje več. pri 3 mesecih (
42%)

pri 3,5 mesecih (
18%)

pri 4 mesecih (
18%)

pri 4,5 mesecih (
6%)

prej kot pri 3 mesecih (
8%)

pri 5 mesecih (
7%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!