Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in potem me mati praša kateri priimek mislim vzet in pravim da bi pač imela oba,sin ima samo očetovega...in potem mi zdaj pametuje da moram potem še sinu spremenit..... uglavne problem je ker moj dragi ni čisti slovenec...po njunem mnenju(tako sem pač razbrala iz cele štale) bi bilo bolje če bi imela kakšnega lenega,zahojenega in žleht slovenca kot pa da imam čudovitega partnerja tako zame kot za sina, ki me ne zmerja, kaj šele kako drugače stori krivico....in vse zaradi enega trapastega priimka na IĆ
in potem še moj oče pravi da sem sina močno zafrknila za nadaljnje življenje ker nima slovenskega priimka.... pa dobro leta 2012 smo,je res treba s takimi "rasitičnimi" pogledi no 
in ne zato ker bi bilo kontra očetu ampak ker mi kot oseba,partner,oče zelo odgovarja.... pa še že vse naučenega sem "dobila", edina stvar ki jo opravi max enkrat na leto je pomivanje posode....ostalo dela vse če je treba