|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moker kašelj
21.9.2009 8:35:33   
živa
Moj skoraj 4-letnik je danes začel mokro kašljati. Ni sicer izkašljeval sluzi, ampak kašelj je globok, ne suh. Dala sem mu že smrekove vršičke, preden je šel v vrtec, zdaj pa me zanima še kako učinkovito domače zdravilo, da mi ne zboli oz. se kašelj ne razvije naprej. Vročine nima niti se slabo ne počuti.

Lp,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moker kašelj
21.9.2009 11:29:40   
naja78
veliko naj pije.tekočina redči sluz.imej dovolj vlage v spalnici in drugot po stanovanju.dajaj kak sirup za izkašljevanje.ni pa nujno.čim več naj bo zunaj,maži s kako kremo od justa po prsnem košu.delaj kopeli z velikom pare.če je kašelj moker ni panike.bolj je šit če je suh dražeč.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moker kašelj
21.9.2009 11:38:24   
mika
Učinkovite so inhalacije s fiziološko. Naša je začela kašljati v petek in je čez vikend inhalirala 3x/dan po 5-10min, drugače bi se kašelj samo stopnjeval. Pri nas sirupi ne pomagajo kaj dost in po nasvetu pediatrinje ji dam samo za inhalirat. Potem se izkašlja in je o.k.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moker kašelj
21.9.2009 13:16:13   
živa
Ma itak so me prejle klicali iz vrtca, da ima vročino in se slabo počuti, tako da sem šla ponj, mu dala Calpol in spat. Štala.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?