|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne kupujte vrat v LIP BLED !
24.11.2005 9:48:35   
Mijavček
Zakaj?

- Ker ti pred naročilom povedo, da je dobavni rok 4 tedne, ko vplačaš 40% zneska, pa se rok čudežno podaljša na 6-8 tednov in po 8 tednih vrat še nimaš doma user posted image
- ker po 6 tednih kličeš, kako kaj napredujejo in ti povedo, da je že vse prištimano razen eno krilo manjka in bodo vrata pripeljali naslednji teden
- ker naslednji teden kličeš in ti povedo, da je že vse prištimano in da pripeljejo naslednji teden
- ker kličeš naslenji teden in vprašaš, kje so vrata in ti povedo, da zdaj drugo krilo manjka in bodo ostalo le pripeljali
- ker pripeljejo ostalo in ugotoviš, da dva od treh kril, ki so jih pripeljali nista prava
- Ker naročiš vrata po imenu iz njihovega letaka in ti po 8 tednih povedo, da oni vrat s tem imenom sploh nimajouser posted image

Imam tako smolo in je vse to le naključje? Ne verjamem! V LIP Bled, trgovina Kranj ,je očitno eno leglo nesposobnežev!

Ker še nimam vrat, torej ker zadeva še ni končana, vas bom še obveščala o umotvorih v LIP Bled! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
24.11.2005 9:52:35   
Anonimen
neki podobnga se je men zgodl tut v jelovici, tko da ne bi izgubljala besed nad našimi slovenskimi vratarji

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
24.11.2005 9:55:09   
fionaP
user posted image user posted image user posted image
Vidim, da se po 6 letih v Lip Bled ni nič spremenilo! Imam identične izkušnje!
Potem ko so nama 2x! pripeljali napačna vrata (nekatera so bila leva namesto desna, napačne širine), je mož popenil in klical v skladišče, da jih bo SAM pripravil in naložil na tovornjak, če sami tega niso sposobni...
No tretjič so pripeljali prava vrata...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
24.11.2005 10:11:08   
Magi*
ne, na žalost nimaš samo ti take smole. zgodbo dobro poznam. lani so nam po neskončnih pregovarjanjih končno prišli montirat "frdamana" vhodna  vrata. ne tesnijo, not se vidi svetloba, mož jih stalno nekaj šraufa, ker kar naprej nekako lezejo ven s tečajev. so jih prišli nekajkrat "popravit", pa je uni njihov smotanko stvar le še poslabšal. boljš da ne govorim. so mi pa ponudili 2% popust zaradi napak user posted image ...

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
24.11.2005 11:26:57   
Anonimen
Že predvidevala, ko so prišli k nam na ogled in odvzem mer.
Bi bilo treba podboje malo prirediti, ker niso ravno standardni, pa mi je tip rekel, da naj pod vrati zalepim letvico, da ne bo reže...
too much,
letvico bom lepila, ja!!! user posted image

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
29.11.2005 9:50:36   
Mijavček
No, moja naslovna zgodba se še nadaljuje:

- kljub temu, da nimava vratnih kril, sva rekla, bova pa vsaj podboje montirala, da potem ko pridejo vrata, se jih samo obesi gor - JA FIGO!!!

- trije od štirih podbojev so namreč prekratki !!! NAj poudarim, da je bilo naročeno pravilno, ampak kekci v proizvodnji so zaj..

A veste, da sploh nisem več jezna... enostavno ne morem verjet, da se to lahko zgodi! Kot da bi se kdo namenoma norčeval. Sej ne vem, anej se jokam, al smejem.

Torej po desetih tednih od naročila -15.09. (sprva je bilo rečeno, da je rok dobave 4 tedne) midva nimava ne podbojev, ne vrat. Plačano je pa že vse že tri tedne. Kaj lahko naredim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
29.11.2005 9:52:20   
Mijavček
Aja, pa še to:
ko je mož klical, da so podboji prekratki ene 10 cm, je en veleum iz LIP Bled svetoval, naj zgoraj malo zazidava, da bodo potem lih prav!?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
6.12.2005 7:20:46   
india
Ojej, a se še niso spremenili???? Moja pirjateljica ima podobne izkušnje....3x so ji napačno dostavili, pa še ko so ji končno po3 mesecih le pripeljali, ni štimalo skoraj nič...ne dimenije,ne krila, ne kljuke, ne steklo.
Je raje pustila in poklicala mizarja,ki je porihtal stvar,potem pa poklicala na Društvo potrošnikov. MIslim, da so ji kar dobro pomagali, da je dobila nekaj denarja nazaj!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
7.12.2005 11:54:27   
lex
Sicer pa privatniki niso nič boljši, nama se najin dragi "kolega privatnik" ni več javljal na telefon, ni ga bilo mogoče najt v delavnici, skratka pogreznil se je v zemljo, pa je imel vse plačano. Pol je pa moj popizuser posted image , in ga je šel iskat, ga je našel v eni gostilni in mu zagrozil z inšpekcijo (in še s čim) in je bil čez eno uro pri nama z vrati - iskala sva ga pa cela dva meseca.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
7.12.2005 15:14:08   
Mijavček
Sej ne boste verjeli....

včeraj so mi končno pripeljali podboje in vrata.... vrata so napačne barve !

Ker skoraj ne morem verjeti, da je nekdo lahko tako zelo nesposoben, sumim, da gre za namerno sabotažo. Nekdo v LIP Bled ima očitno namen izgubiti vse stranke!
Če jih pa še ni, pa bom jaz poskrbela za to! In tudi za to, da bo nekdo osebno odgovarjal za vso škodo, ki jo imava z možem, zato, ker živiva že dva meseca (odkar so 1.rekli, da so vrata fertig) v stanovanju brez vrat (stroški ogrevanja itd, klicarjenje po tel., stroški poti v Kranj in nazaj 3x, obresti od dneva, ko sem plačala celotno kupnino...)
Na srečo poznam dobrega odvetnika, ki že preučuje primer, ni izključena tudi zasebna tožba za povzročeno psihično škodo!

VGLAVNEM... če si želite prihraniti dragoceno psihično zdravje in težko prislužen denar - NE KUPUJTE NIČESAR V LIP BLED !!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
7.12.2005 18:52:32   
Skorpija
Opala, tole je pa prava vratna kalvarija... A so vama vrnili kaj denarja?

Nama hvala bogu ni bilo treba vrat kupovat, ker sva obdržala kar stara in jih dala prebarvat, čeprav so vsi pametovali, da naj raje kupiva nova tudi zaradi tesnenja. No, nama so bila stara blazno všeč in sva jih pač obdržala in ko tole berem sem kar vesela...

Upam, da bosta kmalu imela zaprte sobe in mirne živce user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
7.12.2005 21:26:03   
Anonimen
To pa ne morem verjet.. Edino  Lipovc v Kranju so mi bli sposobn zrihtat vrata v enem dnevu...user posted image  
Ej, Lipovc pa še to !Tud od Mijavčka bi se našla kera žalivka, ki bi bla predmet za zasebno tožbo (Primer citiram: leglo nesposobnežev). No vrata mu pa le zrihtajte, da ga nav več zebl. 

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
28.12.2005 19:29:04   
markoh
A vas zanima, kaj se je zgodilo nam?

Šli smo kupit vrata v Lip Bled Studio d.o.o., ki je imel prostore v BTCju in plačali avans v vrednosti 370.000 SIT. Ko bi morali dobiti vrata, smo dobili od Lip Bled d.d. pošto, da so prekinili franšizno pogodbo s podjetjem Lip Bled Studio d.o.o. Če hočemo vrata, naj jih še enkrat naročimo pri njih in plačamo 100% avans. Takrat smo šele izvedeli, da nismo naročili vrat pri matični firmi, ker imata praktično enak logo in skoraj isto ime.

Začelo se je letanje od vrat do vrat, klicarjenje,..., vendar brez večjega uspeha. Vsi so trdili, da je krivda na drugi strani. Moje mnenje je, da imajo oboji precej masla na glavi. Na koncu je Lip Bled d.d. dal vsem kupcem, ki so plačali avans Lip Bled Studiu d.o.o., 30% popust. Ker nam ni preostalo drugega, smo vrata še enkrat naročili in ponovno plačali. Pri dobavi so narobe dostavili le en ročaj za drsna vrata, vendar sem nekajkrat natančno pregledal ponudbo in še sam našel manjše napakice.

Pri Lip Bled Studiu d.o.o. imamo še vedno denar, vendar dvomimo, da ga bomo še kdaj videli. Firma bo šla verjetno v stečaj, kjer bomo prijavili terjatve, potem pa bomo iz stečajne mase mogoče dobili nazaj nekaj odstotkov dolga. Lastnik firme bo že poskrbel, da ne bo iz česa izplačevati. Če gremo tožit firmo, bomo še zapravili kup denarja za odvetnike in sodišča. Nismo pa pripravljeni zapraviti niti tolarja več. Tožbe pa že vlagajo drugi kupci in bomo videli, kaj bo.

Če ne bi Lip Bled d.d. dal 30% odstotnega popusta, zagotovo ne bi drugič kupili vrat pri njih. To je bil zadnji posel, ki smo ga imeli z njim. Žalostno pa je, da kakšne omembe vredne konkurence pri nas ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ne kupujte vrat v LIP BLED !
29.12.2005 8:12:58   
kalbo
Pa kakšen popust, majo da dajo vrata, pa pol oni terjajo njihovo franšizo. Ko so prekinli pogodbo, bi morali še rešit tiste kupce, ki so do takrat plačali avans. Mene nebi dobil iz prostorov LIP Bled dokler nebi dobil vrat. Zraven bi bil pa POP TV pa kanal A pa še kakšen!!

(odgovor članu markoh)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?