|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče goste hrane
14.7.2009 13:41:27   
abc123
Pri 5,5 mesecih sem začela z nočno Hippovo kašico, ki jo je 3 tedne po žlici zelo, zelo lepo jedla. Pri 6 mesecih in 1 teden sem začela z korenčkom najprej prvi dan je pojedla 1 četrtino žličke in ni hotela več odpreti ust. Nato je zbolela - slinavka (pikice na jezičku ki pečejo) in za en teden smo prekinili ker ni hotela niti mleka
(že od rojstva jeva po flaški). Ko smo se pozdravili sem zopet začela s korenčkom in ni hotela odpreti ust, ko dva dni ni šlo (usta tako močno drži skupaj da ji ne morem not porinit žlice) sem zopet kupila Hippovo nočno kašico in to je pričela jest. Korenčka še vedno ni hotela, zdaj sem poskusila jabolko - noče ne kuhanega ne surovega - usta močno drži skupaj. Ko pa me je videla da jem jabolko sem ji v roke dala večji krhelj in ga je začela lizat in nato cuzat ampak čežane pa ne. In tako vse do danes - noče odpreti ust. Kapj predlagate, vaše izkušnje, kaj lahko še poskusim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče goste hrane
14.7.2009 13:48:57   
ksenija12
Jaz ti predlagam, da jo čimbolj pusti, da raziskuje sama hrano-kot si rekla, da jabolko oblizuje...naj raziskuje, mogoče sama s prstki paca po kakšni kašici in jo nosi v usta..saj bo...vsaka bolezen prinese malo spremembe in potem nekaj časa rabi otrok, da se vrne spet v stari ritem. Nič hitet, počasi.. In če je samo Hippovo nočno kašico, ji pač to dajaj nekaj časa, dokler želi. Saj je še majhna. In ji bistvu še zmeraj veliko pomeni mleko.

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče goste hrane
18.7.2009 22:16:57   
temtem
Imam podoben problem...mi je pa nasvet moje mami zelo pomagal.
Z žličko (probaj katera ji bolj ustreza-jaz imam gumijasto Chicco) ji zgornjo ustnico malo dvigni, ali spodnjo malo pritisni navzdol, potem pa hiter not žlico!!!
Moja tudi na začetku kao ne bi, potem pa, ko ugotovi da ji je kul pa veselo je naprej.
Upam da sem ti kaj pomagala...

_____________________________

temtem

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?