|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   no aprilke 2005, kako?
18.4.2006 23:22:57   
m_m
A ste se že prestavle sem ali še ne? Naši dojenčki so že počasi pravi mali navihani razbojniki, eni že eni še ne stari eno leto. Mi še čakamo na konec aprila in veeeliko torto z eno svečko. Vseeno pa je zanimivo slišati še kakšno lumparijo iz tujih logov.

Naša zverinica ima 6 zobkov, dva nova pa ji poganjata že približno tri tedne. Tuli, kot da ji vsak dan znova ven pokukata, sam videl ji še nobeden ni.

RAda se smeji, zraven pa spušča cvileče, piskajoče, kričeče zvoke. Najnovejša popularna fraza je: jodl li. Ji pravim da se uči jodlati. Ne more pa brez meme, kar pomeni mojamoja (ninica - plenička).

Če hoče zna že kaj povedati. Stoji že tudi brez pomoči, a ne za dolgo. Naredila je že prve korake od kavča do svoje meme, ki sem jo držala meter stran od nje. To sta bila glih dva koraka... toliko zaenkrat.

Pa še kakšno štorijo napišem, ko bom imela več časa.

lp

M&A


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 8:06:27   
tascha
Mi smo že meli prvo svečko, dogaja pa se ful. Stoji že sam malo, hodi pa še ne, je po vseh štirih bolj ziher.user posted image Besedi mama in ata sta skoz na sporedu, najbolj se pa stopim, ko tko počasi reče maamaa. Pa ne vem, a mu to rata, ali ve kdo sem.user posted image
Ful uživa, ko vozi okrog kakšnega avtomobilčka ali kakšno drugo igračo na kolesih, takrat šiba po celem stanovanju in nekja brunda zraven.user posted image Vsaki stvari se čudi in jo kaže s prstom on govori aaaa.

Pa še kaj, pa se zdele ne spomnim. Aja, ko je lahkota huda - amamam!


(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 9:52:28   
Naja31
Zivjo,

mi smo ze upihnili prvo svečko.
Vsaj dan upsičimo kaj novega user posted image

Marko ima 8 zobkov, zdaj že lep čas ni noben nov ven prišel. Hodi že kakšne 3 tedne . Najprej je sam naredil 5 korakov, zdaj pa prehodi celo stanovanje tudi po večkrat brez padca. Zdaj je tudi veliko bolj stabilen, ampak še vedno nikoli ne veš kdaj bo padel in kam se bo udaril.

Avti so zakon in ko gremo na sprehod, je treba vsakega pobozati, polupckati in obvezno roko vtakniti med feltne. Pa zadnja fora je da odpira predale z njegovimi stvarmi in ven jemlje ter raznosi naokrog, potem pa cist znori ker mu ne dovolim.

Najbolj srčkan je ko ga pridem iskat po službi k moji tašči, ko me sliši, prileti k meni in se k meni stisne in reče mama.

Res so srčkani, ti naši sončki.

Lp, Naja

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 12:30:45   
tinatona
Hej!

Mi smo tudi že imeli prvo svečko. Je bilo kar luštno.

Smo imeli posvetovalnico točno pri enem letu in smo bili veliki 74cm, težki pa 9700g. Trenutno imamo 7 zob in z velikim veseljem grizemo mamin prst.

Hodi trenutno ob opori. Sem in tja se pa zgodi da pozabimo da ne znamo sami hodit in naredimo korak, dva brez opore.

Prestali smo tudi svojo prvo operacijo (pod narkozo seveda). So mu namreč mogli nohtke na palcih dol potegnt (je mel vraščene od rojstva in so se mu vnemali). Prvi dan je bil kar bogi, potem pa kot da mu ne bi nič delali.

Mi2 se trenutno še doma crkljava saj so nam podaljšali porodniško. Imava pa naslednji teden prvo (ja res čist prvo) cepljenje. Me prav zanima kako ga bo prenesel.

Zdaj pa šibam kosilo kuhat, saj se bo kmalu zbudil. Spimo namreč večinoma še vedno dvakrat na dan.

LP Tina in Ožbej

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 18:13:15   
m_m
Oooo, lusno user posted image  Kakšne tote pa ste imeli, če smem vprašat?

Aja, pa še tole: kako ste zavarovale stanovanje, voglale, vtičnice?
Mi smo na najbolj izpostavljene vogale nalimal one plastične pokrovčke, vtičnice zaenkrat nimajo nič varoval, ker so ponavadi vse polne ali pa še kaka premalo hodi. Omare, ki jih najraje odpira pa sem zalepla s selotejpom. Enostavno in poceni. Pri onih kupljenih varovalih tak bankrotiraš, če hočeš vse po "predpisih".

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 18:14:57   
m_m
tinatona vama pa hitro okrevanje in da bo vse user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 22:48:01   
tinatona
Hej!

Hvala za želje. Prstka sta že skor čist ok. Smo se danes po 14ih dneh končno spet kopali. Ma je bila cela kopalnica poplavljena.

Jaz samega stanovanja nisem kaj dosti zavarovala. Je pa res da ni nekih njemu nevarnih stvari v dosegu rok. Edino kar me skrbi je omarica s čistili, saj jih zelo rad odpira. Ampak zelo pazim da ga imam skoz na očeh. Sicer pa že nekaj časa čakam da oči našraufa varovala. Vtičnico imamo pa samo eno na njegovem dosegu (ostale so vse skrite za omarami), pa smo montirali tako s pokrovom in je polepljena (da jo ne more odpret). je pa tako da kabli vtičnice ne zaščitijo - vsaj pri nas ne bi nič pomagalo saj je mali nad njimi navdušen. Če se le da jih okoli nosi in vleče za sabo, tako da jih moram skoz skrivat (sem domačim v hecu rekla naj mu kar kak meter kabla kupijo za roj.dan).

Torto sem pa jaz za prvo ˝zabavo˝ kupila kar v Leclercu (črni gozdiček), saj sem imela samo sosede na obisku in nisem rabile neke velike torte. Za družinsko zabavo ki jo bomo imeli pa maja jo bom pa naročila v slaščičarni. Zdaj samo še ne vem al bom šla v Kresnico (LJ) al pa v Lincer (Kokrca pri Kranju)...

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2006 23:34:56   
m_m
No, samo da se celi. Mi smo tudi že imeli narkozo. Pri 5 mesecih. Sem bla čist hin, ko so jo na oni vlki posli odpelal v operacijsko user posted image  me je zunaj tolažil en stric, ko je imel luknjo v sapniku, pa neke šlaufe ven... jst sem se pa sekirala za onih 2o min, ko je vse skupaj trajalo, kake probleme majo šele eni. In pol me je blo groza, ko se je začela zbujati. Kar taka bebava je bla celo uro. Brrr. Me še zdej strese. Sem mislila, da bo taka ostala, ker do pol leta ne priporočajo narkoz.

tina a vi si boste pa dve žurke privoščli a? Men se ne da delat dveh tort. Bo kar vse naenkrat, še za krst zraven. Mam idejo nardit eno račko, ker je bila nora na eno igračko, pa smo jo zgubli, zdaj jo bo na nek način nazaj dobila v jedilni obliki, zadaj pa ko vleče en vozek, poln imitacij njenih najljubših igrač. Bo pa vse na torti užitno. RAvno iščem iz česa se dela sladkorna dekor masa.

lp M&A

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: no aprilke 2005, kako?
20.4.2006 11:50:00   
tinatona
Hej!

Zakaj ste pa vi meli že narkozo? Ja sej Ožbej je bil tud samo kakih 15minut v narkozi. Jaz sem bila pa k sreči lahko zraven ko so ga uspavali... Je bil prav smešen, ker ni in ni hotel zaspat. Pol je pa norel in je plin iz maske uhajal... Sem bla jaz že zadeta, on pa še kar ni spal. Smo se kar namatrali...

Ja mi bomo imeli dve zabavi. To pa zato, ker ne maram met vse žlahte doma stlačene na 70kvadratih. Imamo samo 2sobno stanovanje... Tko da jo bomo nardili pri moji babici - mi je vrt odstopla. Pa še stroški se malo razporedijo. No čeprav za to praznovanje s sosedi sem dala morda 10000 (torta, eni žepki za prigrizek in vsa pijača), pa nas je bilo 6 odraslih + 6 otrok.

LP

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: no aprilke 2005, kako?
20.4.2006 12:07:57   
tinatona
Aja glede okraskov pa takole... Kaj če narediš razne snežakce al pa kaj podobnega iz snega? saj veš, beljak + sladkor stepeš v sneg, potem pa daš v vrečko, nabrizgaš na pekač (na peki papir), potem pa sušiš v pečici? učke pa lahko narišeš z barvami za peko... Al pa kupiš marcipan in oblikuješ figurice kot s plastelinom? Samo predlog...

LP Tina

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: no aprilke 2005, kako?
20.4.2006 13:54:59   
honey
Hojla, a tukej ste aprilke 2005. Sicer nobene ne poznam, ampak se vam bom vseeno pridružla pri debati, upam, da vam je prav. Mi smo shodil en teden pred 1. roj. dnem. Moj mali user posted image  se je rodil ravno na 1. aprila, tako, da smo svečko že upihnil. Nič posebnega ni bilo, sam žlahta.

Ampak so pa tile naši user posted image  res pravi user posted image , a ne? Naš je bolj živahen kot od svakinje obe hkrati (ima dvojčici, 5 dni mlajši od našega). Glede predalov in omar sem mu da že kar dopovedat, da ne sme odpirat, za vtičnice sem v BC kupila zaščito, glede WC od muce pa se še nisva čisto zmenila, da bi pustil pesek na miru - sej veste, packa, packa in še enkrat packa. Ampak, hvala bogu, da je zdrav. Kolikršne probleme sem imela  v nosečnosti, sem zdaj tako vesela, da je z njim vse O.K., da tudi to potrpim, da je mali vragec in si samo mislim: saj bo boljš!

Tinatona, mene pa zanima, kako da ste imel prvo cepljenje šele pri 1 letu?

No, pa lepo se imejte še naprej!


(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: no aprilke 2005, kako?
20.4.2006 14:44:17   
tinatona
Hej!

Saj ga še nismo imeli. Naročena sva 24.4., pa upam da bova še naprej zdrava.
Mah najprej ga zdravnica ni hotela cepit za vsak slučaj, ker je imel par razvojnih težavic, potem pa ko je to šlo na bolje je bil skoz bolan. Res od avgusta do januarja sva bila non stop bolna. No decembra sva šla potem na testiranje na alergo oddelek na Pediatrijo, kjer so ugotovili full nizko vsebnost IgG (protiteles) in rekli da ga še ne smemo cepit. Zdaj pa so se vrednosti toliko popravile, da ga lahko cepimo, vendar pa pod zdravniškim nadzorom; tako da bova sprejeta v bolnico za en dan.

LP

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: no aprilke 2005, kako?
20.4.2006 14:59:43   
m_m
honey seveda, vstopnina pa je 2.500 sit user posted image

tinatona nekaj je imela na očki in je rastlo, pa je rekla zdravnica, da ne bomo nič čakali, da ne bo preveliko. Ko smo bli pri okulistu, da je pogledala dohtrca, smo jo 4 držal, pa še je migala. Domov je šla pa že isti dan. Potem sem lahko bila skos pri njej. Zaenkrat je še, hvalabogu (trkam), vse ok. Za torto pa sprašujem na čveku, če ktera ve kak se dela ta cuker masa pa kako se marcipan zmeša z barvo, da se potem strdi, ker sem že delala enktrat pa se ni hotu.

Ja naša je tudi mali veliki user posted image . Včeraj smo jo nagovarjali, naj naredi kaki korak, pa zna!!! user posted image  Samo jo postavlii na tla in je bila tuk stabilna da, smo jo lahko spustli, drugače se oklepa rok. Prvo je tak gledala okol in stala sama, tak na široko, po pa kar naenkrat cela vesela naredla 2,3 korake, sam da je spet pršla na roke. Sem se počepnila in ko je pridirkala do mene, se je tak stisnila, glavo položla na ramo in jst sem jo seveda objela in pohvalila. Se ji je tak smejalo, da smo še parkta po probal.

Danes je pa že ene 8 korakov naredla. Ko sem jo spustila, sem hodla pred njo in mela pripravljene roke, da jo ujamem al pa da se lahko prime, če bo nesigurna ratala. In je šlo. Zraven se pa tak smeji, ko da jo žgečkajo tla ko hodi po njih user posted image

p.s. za honey: xmaxsexsamoxhecamxneaxzamerixčujx.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: no aprilke 2005, kako?
21.4.2006 12:04:23   
BarbaraE
Ja, aprilke 2005, tle pa tut jst spadam. user posted image  Naša princeska je bila 8.4. 1 leto. Ko sem nastopila porodniško, sem nehala obiskovat RR, ker doma nimava neta. Zdaj sem pa spet v službi in itak je RR na urniku vsake toliko časa. :)

Tako, da se javim, zdaj pa nazaj delat. user posted image

Čau bau
B

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: no aprilke 2005, kako?
21.4.2006 12:44:17   
m_m
dobrodošla number 6 user posted image  

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: no aprilke 2005, kako?
21.4.2006 15:55:27   
m_m
    aprilke na kavici:

      user posted image tasha  naja31 user posted image
user posted image  tinatona   user posted image    honey user posted image
        
      user posted image  barbaraE   m_m user posted image     


kaj pa drugače počnete? Tak da se mal spoznamo... Pa s kje ste?


(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: no aprilke 2005, kako?
23.4.2006 19:59:28   
tascha
Je blo ful lepo vreme, pa smo bili več zunaj in nič na RR. Torej, smo iz Šk. Loke, trenutno po bolnih ušesih in virozi (jutri gre Timi v varstvo, jaz pa v službo). Ker je ful lepo vremo in user posted image še ne hodi, ga damo na vrtu kar na tla in jo veselo šiba po vseh štirih. Uživa 100/ uro.user posted image Danes pa smo imeli tudi prvi izlet s kolesom. Super, da je tak sonček in prazniki se bližajo, bomo lohk ful veliko zunaj.user posted image


(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: no aprilke 2005, kako?
23.4.2006 22:39:50   
m_m
Ojej, pa samo da je zdaj boljše. Naša je prebolela le dva prehlada, zaenkrat (trkam). Mi pa imamo varstvo babi s.p. user posted image  Sta tut skos zunaj, ko je mami zaposlena s čim drugim.

Čuj kaki sedež pa imate? Sem gledala so cene kar zasoljene. Rada bi pa imela takega, ki ima nastavljivo naslonjalo, če slučajno zaspi. A senco sta tudi kakšno zrihtala gor al je kar na fraj? zadnič je mala zaspala na soncu zraven atija na viseči mreži, ne za dolgo, pa jo je kar sonce primlo. A mogoče veš, od kdaj rabijo čelade met za na kolo?

Pa prijeten začetek v službi jutri. Sej bo hitro minil teden ko je praznik vmes (mi bomo lih na praznik RD praznoval).

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: no aprilke 2005, kako?
24.4.2006 8:03:11   
BarbaraE
No, pa je spet ponedeljek in službica.user posted image  Saj nimam nič proti službi, samo težko mi je zgodaj vstajat. Se še kar nisem navadila, da ne morem še malo poležat. Sicer me pa tolaži to, da bo ta teden v službi kratek. :) user posted image  

Vreme čez vikend je bilo krasno - sonček in toplo. Sva bili z Niko veliko zunaj - itak da v triciklu. Tricikel ji je itak zakon. user posted image  Tako bi se izrazil njen bratranec. user posted image

Upam, da bo tako tudi čez praznike, sicer nekaj dež napovedujejo, ampak od sobote do torka mora bit lepo - ker gremo na Lošinj in jaz komaj čakam, da se gremo malo razvajat v hotelčka. user posted image   Ha, pa še happy birthday imam v soboto. Torej veliko razlogov za krasno vreme. user posted image  

Sicer sem pa iz Ljubljane, v prostem času itak da preživim največ časa s princesko in možem.

Iz kje ste pa kaj ve?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: no aprilke 2005, kako?
24.4.2006 17:52:59   
m_m
Mi so blizu Celja (ker je vmes avtocesta, drugače pa ne tako blizu).

A barbaraE ti si tudi že v službi? Jst nisem user posted image  pa bi rada bila. Upam, da se bo v kratkem kaj našlo. Sicer pa bo res kratek teden in ti bo hitro minlo. Pa še pohajkovat greste na morje... user posted image uf ne mi luštov delat. Ne vem kako bo z morjem pri nas. Pa že lani ga ni bilo user posted image  sam upam, da bo ratalo.

No pri nas bo ta teden tudi pester. V soboto se pripravljamo na krst in praznovanje za RD. V petek pečem user posted image . V četrtek pa ima mala RD. V sredo pa grem nabavljat vse potrebno.


Drugač smo pa mi tut nonstop zunaj. Sem ravno razmišljalal, da bo treba kaki klobuček nabavit, ker imamo še kratko frizurco. Do zdaj je nisem še niti enkrat strigla, pa še par mesecev ne bo treba. Naša aktualna rekreacija je sprehajanje vozička. Ja, voziček na sprehod peljemo. Mala se drži za voziček in hodi za njim, jaz pa počasi peljem. Ko se smatra, se usede na tla in takrat prešaltamo na tricikel. Mamo onega z ročko. Je blo treba namontirat daljinsko upravljanje balance, ker se ji jo ne da držat.

Aja, pa še imena sončkov me zanimajo. Mi imamo user posted image   Anejo. Pred kakim mesecem je bila velika 76 cm in težka malo manj kot 9 kg.



(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: no aprilke 2005, kako?
24.4.2006 19:05:56   
tascha
Mi imamo en sedež za na kolo ful dobr. Oba z možem imava osnovo namontirano na kolesih, tako,da lahko sedež enkrat en pelj, drugič drug (se sm nekaj zahkla). res pa ni preveč praktičen za spanje, mu glava kar postrani pade. Čelado smo imeli mi že pri tavečjem od prve vožnje s kolesom, saj se dobijo take male, pa še za naštelat so. Pa tudi malo sence delajo.

Ja naš mali je p Tim (prvi aprilček),je velik 78 cm in ima 11 kg -  bajsiko.user posted image user posted image user posted image

Barbara - vse naj naj, pa lepo praznovanje tudi vam  m_m.user posted image



(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: no aprilke 2005, kako?
25.4.2006 7:51:55   
BarbaraE
Jah, punce. Kot kaže ne bo nič z morjem, je tak dež napovedan, da najbrž ne  bomo šli. Ker da bi plačeval, da bi v hotelu čepel, je pa tudi brez veze. Bomo pa doma torto jedli, če se mi jo bo dal spečt. user posted image  Je imela naša Nika za roj. dan 3+1 torte (toliko povabljencev, da so tako vse pojedli). Praznovali smo pa dvakrat - v soboto 8.4. s familijo (babice, dedki, tete, stric itd.) in v nedeljo - s prijatelji - najinimi in Nikinimi (moja frendica ima 3 tedne starejšega sine od Nike, možev kolega pa 1 teden starejšega sina od Nike). Niki se je ful dogajal. Je kar vedela, da se dogaja nekaj pomembnega. user posted image  Sploh je pa uživala ob darilih - no ob embalažah od daril. user posted image  Smo morali kar skrivat pred njo škatle, darilni papir in vrečke. user posted image  

Sicer sva pa bili z Niko prejšnji petek na pregledu in je velika 77 cm in lahka 9,4 kg. Je bolj manekenske postave očitno. user posted image  Bi morala po krivulji, glede na svojo velikost imeti več kilc, ampak je zdravnica ob pogledu nanjo rekla, da ji nič ne manjka, da je kar lepo zalita. user posted image  

Še glede službe - med porodniško se mi je iztekla pogodba in sem bila po končani porodniški kakšen mesec na zavodu. Na srečo samo en mesec, ker sem prej dobila službo. Je sicer spet samo za določen čas, ampak "bolje išta nego ništa". Se pa nisem nič sekirala, da sem brze službe, ko sem zaključila porodniško - vedela sem, da mi pripada za 3 mesece nadomestilo (no, tako sem ga pa dobila samo za en mesec) user posted image  

m_m, kako je pa s tabo in s službo? Si bila že prej brez ali si bila na istem kot jaz - torej med porodniško ostala brez. Sicer jaz že 4 leta samo porodniške nadomeščam, da je bil že čas, da sem šla lani še jaz na porodniško. user posted image  

m_m, dobro praznujte roj. dan. Kakšno torto boš pa spekla? Jaz sem si ravno včeraj sposodila knjigo Reč' torta. Če ti je kaj poznana ta knjiga.

no, pridne bodite - tiste, ki ste v službi pa sploh. user posted image

Lp,
B

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: no aprilke 2005, kako?
25.4.2006 17:58:06   
m_m
tasha hvala za lepe želje user posted image  Bom kako slikico pripopala gor. Za biciklzic bom pa še pogledala, ker res ne vem katrga nabavit. Pomembno mi je pa to da se da nalonjalo nagnit. Čuj o tej čeladi... a to je malemu sam za eno leto prav? Al je tak recimo od 1-3 leta pa pol spet od 3-7... Drugače jih ne bomo mel kam dat user posted image  


barbara E user posted image  za morje. MI pa še ne vemo kje bomo čez praznike. Kaki kres si bomo že šli pogledat. Torta bo pa taka... bolj... zanimiva. 2v1. Ker bo za RD in krst skupaj. Zamislila sem si pa v obliki ene račke ki zadaj vleče vozek ala one igračke, ki jih otroci vlečejo za sabo. Račka zato, ker je bila mala nora na eno rački, pa smo jo nekje zgubli. Na tak način jo bo nekako dobila nazaj. Na vozek bom pa dala njene sedanje najljubše igračke narete iz marcipana, da jih po lahko pojedla (ne vse! nekaj mora za mamo ostat user posted image ). Upam da mi bo ratal. Bojo slikce v albumu. Torta bo sadna, sam da bo masa ko za ledeno. Je preizkušen recept in dobra torta. Za službo pa: nisem še bila zaposlena. Zdejle mam diplomo za delat. No sej gre, sam počas. In pri nas je kar težko službo najdet. Zato že zdaj gledam kaj vse bi lahko delala, četut ni moj foh user posted image




(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: no aprilke 2005, kako?
25.4.2006 18:02:32   
m_m
No da nardim to bolj pregledno. Se pravi da pašete(mo) skupaj:

user posted image  Tim + tascha

user posted image  Nika + Barbara E

user posted image  Aneja + m_m


(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: no aprilke 2005, kako?
25.4.2006 19:31:10   
tascha
Ja čelade so bolj za malo časa, sicer pa se tako ali tko uničijo, počijo, ko padejo na tla, tko, da mi nimamo kakšnih problemov za shranjevanje.user posted image Imajo pa noter ene pence, ki e jih prilima na ¨mačka, ki se jih kasneje lahko da stran.

O naš Timko pa je car med punčkami.  Ko bi blo to kakšnih 20 let kasneje......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?