Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pa sem šla k svojemu G na pogovor , pa je rekel ,da če kj narobe ,da bo šlo itak naprej ,no zaenkrat je menda vse vredu. Noseča sem 15t. Še zmeraj me malo skrbi ,ampak mislim pozitivno .Upam ,da sem ti kj pomagala.
Ampak je reva zaupala svojemu ginekologu, nikomur ni ničesar pravila in zato tudi ni dobila nobenih drugačnih informacij! Potem pa je čez pol leta na forumu dr. Pušenjaka slučajno prebrala, da je splav v takih primerih nepotreben, ker itak pride do SS, če bi bilo kaj narobe. Pa še to le v izredno redkih primerih. Takrat mi je zaupala, kaj se ji je zgodilo... Vsi smo jo skušali potolažiti in ji dopovedati, da ni ona kriva, ampak vem, da si bo celo življenje očitala... Ginekolog, ki jo je poslal splavit, pa itak ne nosi v naši človečni, zlati, pošteni državici nobene odgovornosti