|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski v LJ porodnisnici
1.4.2005 18:12:37   
Naja31
Ojla,

ravno danes sem bila tam (prezgodnji preplah) in pise, da zaradi utrujenosti porodnic dovoljujejo samo obisk partnerja in otrok in to max. 10 minut.
Zdaj me pa zanima kako striktno se tega drzijo?
Tri leta nazaj, ko sem dobila necaka, je tudi to uradno veljalo, ampak sem sal brez problemov na obisk. Pa tudi novopecene babice in dedki hodijo n obiske, tako da zdaj ne vem kako striktno je to? :zmeden:
V casu epidemije mi je bilo jasno, da se je tega treba drzati, kaj pa zdaj?

A ima katera bolj svezo izkusnjo?
Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obiski v LJ porodnisnici
1.4.2005 18:38:26   
tinatona
Haj!

Jaz mislim da se noben tega ne drži prav striktno (jaz sem šla danes obiskat svojo prijateljico pa ni noben nič rekel). Upam pa da je na vseh odd. tako, ker bom jaz rodila v ponedeljek in ker sem brez partnerja bom imela na obisku samo starše...

LP Tina

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obiski v LJ porodnisnici
1.4.2005 20:36:44   
nejcko
Pred tremi leti in pol, ko sem prvič rodila, so bili obiski 2x na dan, dop in pop po 2 uri.
Lani, ko sem rodila drugič, so bili samo pop od 15-17. ure, pa še to samo za partnerje in ožje sorodstvo, vendar niso čisto nič nadzirali, kdo prihaja na obisk, čeprav je tudi pisalo, naj se porodnic ne "nadleguje" dlje kot deset minut (jaz sem bila obakrat na A-oddelku po CR). Po moje je še vedno isti režim - pravila so pač napisana, se jih pa veselo krši in nihče nič ne teži.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obiski v LJ porodnisnici
1.4.2005 20:49:04   
Mina1
Jaz sem rodila 18.2. v Lj porodnišnici, pa je bilo strogo dovoljeno le za atije, bili so pa lahko tam od 16:00 do 18:00. Je pa res, da je bilo ta mesec zelo strogo tudi zaradi gripe in tako.

Skratka:zmeden:

pa-pa Mina1


(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obiski v LJ porodnisnici
1.4.2005 23:07:05   
borovnička
Moja kolegica je rodila oktobra, pa sem jo šla pogledat, pa njenega fantka, pa me nobeden niti spraševal ni kam grem in nič. Ni bilo nobenih problemov, razen če so to letos spremenili. To pa ne vem :zmeden2:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obiski v LJ porodnisnici
2.4.2005 19:02:34   
alpog
Meni se zdi noro, ker nečejo naprej, da so porodnice utrujene. Bolj bi poskrbeli zanje, pa ponoč dojenčke odpeljali, da bi se reve lahko naspale!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   obiski v LJ porodnisnici
3.4.2005 12:22:53   
Anonimen
Joj, alpog, tale je pa Čist neumestna. A si ti že rodila? No meni vsekakor ni pasalo, da bi bilo okoli mene krdelo ljudi, ki bi želelo videt mene in mojega otroka. Prvi dnevi so rezervirani za družino, vsi ostali lahko počakajo. Pa ste se že kdaj pomislile na viruse in ostale zadeve, ki jih nosite s sabo v porodnišnice?

Mislim, da če je želja in obvestilo porodnišnice, kdaj so obiski dovoljeni, naj se jo tudi upošteva.

Nenazadnje, na uradih tudi nič ne opraviš v času, ko ni uradnih ur, mar ne?

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   obiski v LJ porodnisnici
3.4.2005 13:50:09   
iva01
ja jat sem bla gor novembra, pa nihče ni kaj veliko kontrolirav kdo je na obisku,sam pred tretjo uro jih niso gor spuščali,sam men se zdi da ni najbolj pretiravat z obiski že v porodnišnici ker si utrujen ... pol pa se moraš še z kakimi obiski ukvarjat, no tisti ta najbljižni že ostalo sorodstvo pa ma itak še pol celo življenje cajt na obiske hodit.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   obiski v LJ porodnisnici
3.4.2005 16:56:04   
alpog
Vsekakor sem jaz tudi proti krdelu žlahte, ki pride na obisk. Res bi bili najbolj primerni le najožji. Samo mislim, da se nisva prav razumeli. Po porodu bi bilo primerni, če bi ti dojenčka odpeljali čez noč, da se vsaj približno naspiš in nabereš moči za detece in družino. Dojenčku prijazna porodnišnica? Za zdelano mamico vsekakor ne!
Seveda sem že rodila, saj pišem iz svojih izkušenj!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   obiski v LJ porodnisnici
3.4.2005 17:27:59   
Anonimen
Kako sva si različni....ko zvečer sva....bla bla...vidiš, mene pa bejbi ponoči pri meni ni prav nič motil ;) Sva se vsaj malo navadila drug na drugega, če bi bile morda doma kašne panike.

Lp, al bina

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   obiski v LJ porodnisnici
3.4.2005 17:43:54   
alpog
Vsak drugače. Jaz sem imela ob sebi tri bejbije, ki jih je bilo treba hranit na 3 ure, pa še jedli niso nevem kako radi! Pa še pičla pomoč od nočne sestre, ki je bila navsezadnje sama za cel oddelek... Takrat bi spala stoje, če bi imela čas.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   obiski v LJ porodnisnici
6.4.2005 11:27:45   
anitaz
Jaz sem rodila 24.3.,tako da lahko povem kako je z obiski v LJ. porodnišnici: Od 15.-18. so obiski,lahko pride sicer kdorkoli,samo ne sme jih biti preveč naenkrat v sobi,največ dva.Je pa res,da tudi meni ni pasalo,da bi imela celo hordo obiskov,ker te prevel utrudi vse skupaj.Jaz sem želela samo mojega zraven,potem sva se pa še dogovorila da lahko pridejo njegovi starši in moji-to je pa tudi vse.Mi ni bilo do tega,da bi vsa žlahta hodila gledat,pa koelgi in prijatelji...ker jeto še novorojenček in ne dojenček in lahko marsikaj stakne po nepotrebnem.

Moje mnenje..

Pa pa!

Anita

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   obiski v LJ porodnisnici
6.4.2005 15:20:13   
lunca77
hojla!

men tudi ni čisto jasno zakaj bi vsi že v bolnico rinl:zmeden:. čist dost je :love: pa mogoče starši, ostali pa po moje še ko bom doma prvi mesec nimajo kej pretirano hodit na oglede. pol so pa mamice čist zmatrane ko bi morale spat se pa kdo najavi:(. sploh pa gre za novorojenčke, ki lahko staknejo marsikaj pa mamice tudi takoj po porodu še niso ok in lahko dobijo kakšno infekcijo.
tudi jaz nisem in ne bom k prijateljicam na obiske rinla, dokler me ne povabijo, takrat pa z veseljem grem male sončke pogledat :metulj:.

tako je sicer moje mnenje, nisem pa še rodila, tko da ...;).

uživajte in lp lunca77 (še mal)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   obiski v LJ porodnisnici
7.4.2005 19:41:33   
pika**
Če mi kdo spusti taščo in svakinjo v sobo, bo videl :hudicek:

Niti pod razno si ju ne želim blizu in to sem jima že zdavnaj povedala, pa kar nekaj mencata in vztrajata, da bosta prišli.

A kdo potem sploh spoštuje želje mamic. če se lahko sprehaja po sobah kdor hoče ?








(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   obiski v LJ porodnisnici
28.4.2005 12:53:58   
povhek
Obiski so od 15 h do 18 h.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?