|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačenje decembra
16.8.2004 8:55:16   
jen
punce živjo. december se počasi približuje (beri nestrpna :) )in mene je počasi začela grabiti nakupovalna mrzlica (vendar se ji zaenkrat še uspešno upiram :bravo: ). pojavil pa se mi je že en problem. v kaj tisto kepico decembra oblačiti. prosim vas, če mi s svojimi izkušnjami pomagate svetovati kako se dojenčka oblači pozimi, notri v stanovanju ter zunaj. kako ga obleči, ko ga pelješ iz porodnišnice in ali je kapica obvezna tudi notri v stanovanju. kako toplo ste imele v stanovanju? kako ste ga oblačile, ko ste ga dale spat.
ogromno enih vprašanj, vendar šolo za starše bova imela šele konec septembra.

hvala že vnaprej
lp jen in :duda: (23 5/7t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblačenje decembra
16.8.2004 9:29:16   
malika
Jaz imam doma januarčka, tako da lahko govorim iz svojih izkušenj.
Torej, iz porodnišnice domov, sem mu oblekla dve majčki, bombažne žabice in preko plišast pajacek.Na nogice pa nogavičke in copatke(te vzami zraven v porodnišnico, ker imajo skoz mrzle nogice). na glavici je imel bombažno kapico, preko pa še debelo plišasto.In seveda zimski pajac.Nesla pa sem ga v lupinici in preko obrazka sem mu dala še pleničko.

kaj se doma tiče sem jaz bolj zmrznjen tip in imam rada toplo in tako amo imeli čez dan v stanovanju nekje 24 stopinj, ponoči na 18.In doma je imel oblečen bodi ali majčko(mako) in preko plišast pajacek z dolgimi rokavi.Ko sem ga položila spat-čez dan pa sem ga še vedno pokrila s kako tanko odejico.

Ponoči pa je imel bodi ali majčko in preko pižamico, ali pa kar bombažne žabice pa spalna vreča in par odejic. V eni reviji sem prebrala, da če imaš v spalnici 18 stopinj, rabi detece štiri do pet plasti za pokrit. In tako je imel spalno vrečo, pa odejico in dve dekici.Na vsaki dve stopinji plusa, pa eno plast odstraniš.
Aja še to, kapice v stanovanju ne rabiš. Jaz sem mu jo dala edino po kopanju-nasvet patronažne, pa še to smo delali samo do konca pomladi, zdaj pa mu kape ne dajem več.

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblačenje decembra
17.8.2004 15:38:16   
malika
ne skrbi za ponoči. če mu kaj ne bo pasalo, boš hitro pokonci-te bo kaj kmalu zbudil.

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?