|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa še moja zgodba
30.12.2005 13:38:17   
Anonimen
Pred petimi leti sem se zaljubila v takrat se je meni vsaj zdelo čudovitega moškega. Z njim sem se lahko pogovarjala o vsem, vedno mi je bil na razpolago in vse je bilo čudovito. Živela sva vsak zase in vedno pogosteje sem jaz ostajala pri njemu oziroma on pri meni. Tako je potekalo dve leti. Tretje leto je že bilo malo drugače. Ampak vse sem prepisovala, da je najina zveza že pač dolga in pač ne more biti vse idealno, da je normalno, da pride do nesoglasij, da grema vsak zase ven in da se ne pogrešava več toliko.
Sicer sva se dobro razumela, le tiste zaljubljenosti ni bilo. In sva se odločila za otročka. Da ko bo pa bo. ČE bo tisti dan bo, če čez eno leto pa takrat. Še vedno sva živela vsak pri svojih starših in sva se odločila, da si poiščeva skupno stanovanje. In tako jaz čez čas zanosim. Bolj načrtno kot nenačrtovano bi lahko rekla.
Bila sem srečna, da ne znam povedati. Ampak takrat se zgodba šele prične.
ko sem mu povedala ni bil nič kaj vesel, še slabše ni ga bilo na spregled 3 dni. Jaz sem jokala kot dež. No ko je končno uspel priti se niti izgovoril ni, pač ga ni bilo. In v takem stilu je potekala moja nosečnost. Ignoriranje do konca. Peljal me je na pregled, ampak ni šel z mano, raje se je še malo peljal okoli. Nikoli me ni vprašal kako se počutim, nikoli ni vprašal kako je otrok, ni se oglašal na telefon, prihajal je sredi noči.....
Ko je meni vse skupaj presedlo sem mu dala ultimat naj se spremeni ali gre. Pa obljube, da bo drugače, da je samo zmeden, da bi rad vse naredil do takrat... O stanovanju ni bilo ne duha in sluha, niti pogovarjati se ni hotel o njem.
In tako se po 9 mesecih otrok rodi. Bil je z mano pri porodu. No na čudo sem ga sredi noči le dobila na telefon. Kazal je veselje in sem si dala upanje, da mogoče pa le bo.
V bolnico je prihajal ves navdušen. Ko pa smo šli domov je vprašal, če že res pridemo, da je to nekam zgodaj... In je spet odšel....Še dobro, da imam starše, ki mi stojijo ob strani in so mi pomagali v vsem. Tako je gospod prihajal sredi noči, cele dneve spal, jedel....
Seveda mu jaz grozim naj se spremeni ali gre...On pa bla bla bla, češ saj nisi sposobna me nagnati. In tako mi nekega dne prekipi, mu vzamem ključe, saj je živel oz. bolj spal pri nas....In gre. Ni ga bilo na spregled mesec dni, ni vprašal za otroka..LEpo je šel s svojo družbo na morje...Pa ga kličem po mesecu dni naj prinese preživnino. Jo celo na začudo da, ampak ni pozabil omeniti, da jo bo dal samo ko bo njemu pasalo in toliko kot mu bo pasala....Pa ja, jaz sem pa iz marsa.
Tako pri nas poteka nekaj mesecev, otroka pride pogledati, če se lahko temu tako reče, bolj sedi in gleda TV. Okoli pa razlaga, da se imamo super in mu je nerodno povedati, da sploh ni z nami. otrokom ni kupil nič za rojstni dan, kaj šele za božička...češ da je premajhen da bi vedel. Pa ga niti blizu ni bilo.
No in izve, da hodim na kavo s kolegom, postane ljubosumen....in iz enega dneva na drugega pride z izjavo, da se bo spremenil, da smo mu mu vse, da je bil jezen in se jr zato tako obnašal. Pa ja. Ne pozabi pa omeniti, da če me vidi z drugim me ubije in še nejga povrhu. Tako da se mi spet zameri za naslednja pol leta.
Jaz sem dobila debelejšo kožo, mene ne bo več nobeden flancal, ampak rada bi normalne odnose za mojega otroka. Zato sem ga večkrat opozarjala, da se normalno pogovorimo...on pa se je pripravljen pogovarjati samo o naju, otroka kot da ni, ga ignorira. MEni pa pomeni ta otrok vse na svetu in me je kar groza kakšni bojo naši odnosi vnaprej.
No pa sem se malo zlajala, upam, da ste kaj razumeli. Kakšno vašo besedo pa bom vesela.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 13:59:14   
dory
Vedno in povsod stejejo dejanja in ne prazne besede in obljube...z obljubami si se noben ni mogel kruha namazat ane :)...ce bi blo v njem vsaj mal dedca,bi se ze spremenil...tako,pa samo obljublja,da bos vsaj za nekaj casa tiho in mu dala mir...

In te groznje kazejo samo na njegovo nezrelost...oziroma bolje receno samo potrdijo nezrelost,ki jo je kazal ze prej....


Zivljenje bo tako,kot bos ti hotela...sedaj si na potezi ti!


Pa srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 14:01:24   
KIRA
živijo. v tem primeru - da ti noče dajat preživnine, se obrni na CSd. oni ti bodo znali svetovati naprej. v skrajnem primeru jo bojo iztožili od njega.
drugače ti pa svetujem, da tega ne-bodi-ga-treba pozabiš in si najdeš drugega moškega inočeta za otroka. drgač se tegale sedanjega ne boš nikoli rešila in se bo vse vrtelo v krogu.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 14:01:57   
Anonimen
Ja, res. Smetano sta že polizala, zdaj je pa kislo mleko spodaj. Ampak ga je treba tudi pojest.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 14:27:00   
india
Iz te moke ne bo kruha, verjemi. Uredi si svoje življenje, pojdi na CSD in uredi za preživnino, nanj pa ne računaj več!
A ti ni dovolj pokazal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 14:42:47   
Amoss
Nič jezen, marš s takim dedom.Če je mel jajca da je šel naj se ne vrača.Seveda če si ga ti prebolelauser posted image , uredita obiske daj mu jasno vedeti da je še del otrokovega ampak ne več tvojega življenja.

_____________________________

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 14:44:12   
nInAzWeRiNa
jao pa kaj je s temi desciuser posted image ..brcn ga v tisto njegovo rt da bo poletu do marsa ker sam tja spada...pa ne se pustit ustrahovat!!!go girl lepo z življenjem naprejuser posted image
srečno,lp ninauser posted image

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 15:50:18   
SanjaS
Nabavi si bulerje (take s kovinsko konico) in ga pošlji z eno lepo fuzbalersko brco med zvezde, tako daleč, da  tebi in otroku ne pride blizu niti v najbolj rahlih sanjah...škoda, da ti tak zmene uničuje življenje.

S tabo ni nič narobe, on je debil, zato ne zapravi niti sekunde dneva zanj.

Lp,
S.

p.s. Življenje je kratko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 16:14:08   
Anonimen
Čimprej si najdita novega očija, s tem pa zadeve urejaj, kot dooča zakon.
Res, od takega človeka otrok ne da ne bo imel nič, ampak res en slab vzor, ki mu lahko uniči življenje.

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 16:27:57   
Anonimen
Jaz se ne bi več obremenjevala s tem, da noče biti oče svojemu otroku. Če bi on hotel videti otroka in mu biti oče, potem stikov ne bi preprečevala, kvečjemu bi jih spodbujala. Vendar otroka očitno vidi samo za sredstvo za izsiljevanje tebe. Ker te izsiljuje tudi s tem, da sam določa, kdaj bo prišel na obisk k tebi (ne otroku, če ga še pogleda ne)  in s kom se lahko ti družiš.
Je čustveno nezrela oseba, to kaže s svojimi dejanji. Prek CSD uredi zadeve v zvezi s preživnino. Če bo hotel biti oče otroku, potem ima za to še vedno čas, vendar naj to pokaže, tako kot je treba. Ampak mislim, da se to žal ne bo nikoli zgodilo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 16:31:58   
Anonimen
In te groznje kazejo samo na njegovo nezrelost...oziroma bolje receno samo potrdijo nezrelost,ki jo je kazal ze prej....
Zivljenje bo tako,kot bos ti hotela...sedaj si na potezi ti!
Pa srecno!


Kar solze mi pridejo v oči ko kaj takega preberem. Pi user posted image  ne morem verjeti koliko je takih puser posted image . Se čisto strinjam s tejo.
Pri vseh zgodbah ugotavljam en skupni imenovalec: da se dva ne poznata dovolj, ko "nenačrtovano" pride otrok in že prvi odziv na partneričino nosečnost kaže na to kakšen je moški, oziroma ženske smo vedno žrtev praznih obljub, velikokrat "maminih sinčkov".
Sedaj si na potezi ti. Jaz bi ga v momentu pustila naj ne prihaja več k tebi po take in drugačne usluge: saj ne živite v hotelu, da bi mu nudila hrano, pijačo,....
Vem da ob koncu leta zadeva ni nič kaj vzpodbudna, samo verjemi mi nisi edina ki preživljaš tako hude reči, jaz sem tudi v enem "zosu", samo če same ne bomo nič naredile, potem se ne smemo pritoževati.

Iz srca tebi in tvojemu(i) mali(mu) v 2006 vse kar potrebujeta (toplino, ljubezen,.......)

Iz srčka Tassy in user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 16:53:49   
gsus
Nate, ker si zadnja... Sam sorry, kaj ste vse punce sposobne pogoltnit od descov.... Skoz Bla bla bla, pa sej bo, pa sej se bo spremenu...Jeah Right... Steraj ga v 3 PM, za preživnino pa veš kako je. Če kaj ma, mu lahko vzamejo, drgač pa...... Samo mu bo pa čez nekaj let žal, meni verjemi iz lastnih izkušenj, samo takrat bo prepozno. In takrat naj ga vajino malo postavi na trdna tla, ter mu reče: Stari... Odje....!!!! To najbolj boli, ko te otroci ne upoštevajo...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 16:56:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gsus
Nate, ker si zadnja... 

Čaki tega ne razumem, a kaj name leti user posted image

(odgovor članu gsus)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 17:00:18   
gsus
Gsus, nate sem repliciral, ker si bla zadnja v odgovorih... Če pa kej nate leti pa ne vem, mogoče pa ....LOLuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 17:28:15   
Anonimen
gsus noben me ne bo zafrkaval user posted image in nismo vse sposobne pogoltnit njihovih dejanj!!!


< Sporočilo je popravil Tassy -- 30.12.2005 17:29:22 >

(odgovor članu gsus)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: pa še moja zgodba
30.12.2005 22:38:58   
piščanc
čisto enostavno - odpikaj ga. s takšnim dedcem nimaš kaj početi, samo sekirala se boš. zdaj imaš drugega srčka, d askrbiš zanj.

pa vse lepo v novem letu

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?