|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pesmice
29.5.2006 9:10:20   
bonbončica
živjo punce!!

Mene pa zanima, kere pesmice (otroške) pojete svojemu trebuščku in potem ko bojo bebice. Jaz se ne spomnim nobene kakšne uspavanke lepe al pa kakšne druge, da mu bom še kasneje pela.

A znate kakšno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pesmice
29.5.2006 9:25:17   
urška76
Oj!
Jaz pojem pesmice mojemu Mihu, tako, da posebnih pesmic za trebušček nimam. Pojeva pa vse kar imava na cd-jih. V glavnem so to pesmice o živalih. Od Hude mravljice pa do Murenčkov. Pa tud tiste stare še iz naših časov. Naša četica je pri našem dvoletniku zelo popularna. Drugače pa v prvi nosečnosti nisem kaj dosti pela. Priznam, da nisem glih pevski tip. Sem pa poslušala Cd-je s klasiko.

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pesmice
29.5.2006 9:49:08   
kaja11
A mi lahko kakšne CD-je priporočate. Jaz tudi nisem glih pevski tip in rabim kakšno pomoč pri petjuuser posted image . Tista dva ki jih imamo mi že čez ušesa lezeta.
Trebuščku pa tudi jaz ne pojem.... bi mi dete po moje kar ven ušlo.

LP

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pesmice
29.5.2006 10:02:44   
urška76
Kaja11 mi imamo tiste cd-od Romene Krančan, ki ih lahko tudi tu na rr naročiš. Najraje ima tisto od Mravljice do dinozavra. Imamo pa še tri druge njene, pa se trenutno ne spomnim naslovov. So bli trgovini v kompletu. Drugače imamo pa Najlepše pesmice o živalih (mislim da je tako naslov), ki pa smo jih (priznam user posted image  )skopirali s cd-a sposojenega v knjižnici.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pesmice
29.5.2006 10:12:05   
kaja11
Urška.... hvalauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pesmice
29.5.2006 11:02:56   
Nitka
Oj,

jaz sem si pri prvi nosečnosti nabavila CDje od Romane Kranjčan in podobno, in sicer uspavanke. Ena mi je bila posebno všeč (Nina, nana...), ki sem jo pela tudi svoji dojenčici in sem opazila, da jo je pomirila.


_____________________________

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pesmice
29.5.2006 11:13:05   
Naty*Taja
Jaz sem mu pa kr sama napisala uspavnako!user posted image  Pa nanjo vedno zaspi!! besedilo je veno isto, melodija pa vedno drugačna, ker si ne morem ene zapomnit user posted image . Drugače imamo pa tudi poset en CD s sami uspavankami - je ena kolegica si v knjižnici sposodila CD- je in jih presnela po sklopih.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?