|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje
9.5.2005 21:21:31   
smeja2
Živjo!
Zanima me, kdaj poteka plavanje za nosečnice na difu.
Kam se je treba prijavit in kakšna je cena!
Hvala:)
LP
smeja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plavanje
10.5.2005 8:01:07   
mauri
Pozdravljena Smeja!

Iz članka na linku:
http://www.plavalna-zveza.si/revija/wmview.php?ArtID=5


Pri nas organizira tečaj vadbe v vodi za nosečnice v sodelovanju z Ministrstvom za šolstvo, znanost in šport. Program je namenjen zdravim nosečnicam. Poteka že nekaj let vsak petek popoldan v malem bazenu na Fakulteti za šport v Ljubljani od sredine oktobra pa do konca junija. Priporočljivo je, da se pred vključitvijo v program vadbe posvetujete s svojim ginekologom. Voda je higiensko neoporečna in njena temperatura se giblje med 30 in 32°C. Ura telesne aktivnosti v vodi ponavadi traja 45 minut in zajema ogrevanje, glavni del (aerobno vadbo in vaje za krepitev mišic) in ohlajanje. Program je sestavljen tako, da upoštevamo fizikalne lastnosti vode in principe hidrodinamike. Pri vadbi večkrat uporabljamo tudi raznovrstne vodne pripomočke. Program vodi fizioterapevtka, ki se je na tovrstnem področju izpopolnjevala v ZDA. S seboj prinesite kopalno opremo (kopalke, kopalno kapo, nedrseče natikače, brisačo) in plastenko s pijačo. Dodatne informacije dobite na telefonski številki 041/825-251.

Upam da sem ti pomagala, za ceno pa žal ne vem

Lep dan!
Mauri


(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   plavanje
10.5.2005 9:34:20   
Kety
Smeja2,
jaz hodim tja na plavanje in je super. Je ob petkih ob 14:30 ali ob 15:30, cena pa je 1.500 sit na uro. V bazenu pa si skoraj vedno po celo uro in je res fino!! Placas lahko za vec ur naprej, s seboj pa moras prinesti pijaco, kopalke, brisaco in svojo kozmetiko, (npr: mleko za telo, da se lahko namazes po kopanju)

Priporocam!

LP Kety

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   plavanje
10.5.2005 11:25:21   
drejci
Živjo,
se mi zdi super, sam ura mi pa ne ustreza....:(a sta sam ta dva termina, kasneje nimajo nič?

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plavanje
10.5.2005 15:20:45   
Kety
Zal ne! To sta edina termina!

LP Kety

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?