|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plezanje in hoja po stopnicah
14.7.2013 12:57:47   
Matejusska
Sicer že imam enega otroka ampak se nikakor ne spomnim, kdaj je prva začela plezati recimo na kakšen nižji stolček ali pa začela hoditi (s pomočjo seveda) po stopnicah? Imam 14-mesečnika, ki ga te stvari še nič ne zanimajo. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plezanje in hoja po stopnicah
14.8.2013 13:09:02   
Taddy78
Uf, za sina se tudi sama ne spomnim, je pa hči bila v tem expresna...po stopnicah je splezala pri 8.mesecih, pri 15.mesecih že sama preplezala pot navzgor in navzol. Na stole in posteljo pa je isto začela plezat pri 16.mesecih. Sedaj pri 20.m si že,če česa ne doseže,zraven postavi stolček in spleže nanj.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: plezanje in hoja po stopnicah
14.8.2013 16:33:27   
m_o_i
moj je zacel plezati po stolih pri dveh!! letih. po stopnicah je sel, ce je koga drzal za roko...
visave ga niso zanimale; je pa zdaj v enem letu vse "not spravil" user posted image

aja, shodil je pri 17ih mesecih.

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: plezanje in hoja po stopnicah
14.8.2013 23:28:08   
Katy78
Ha, za prvega se tudi jaz ne spomnim točno glede stopnic in plezanja, je pa ta drugi brzinski. Shodil je pri še ne 11. mesecih, pri 14. pa je že prehodil celo nadstropje stopnic sam, seveda se je držal za ograjo jaz sem mu pa za ritko stala. user posted image Na kavč je tudi nekje pri 14. m. splezal in takoj ugotovil, da se mora za dol obrniti na trebuh in iti z nogami naprej. Za prvega se res ne spomnim, ampak zagotovo je bilo par mesecev kasneje kot pri ta drugemu. Vsak ob svojem času, "ta počasni" vse nadoknadijo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: plezanje in hoja po stopnicah
14.8.2013 23:56:38   
*pujsapepa*
Naš tretji je plazil pri dobrih 6 mesecih, shodil pa šele pri 13ih, tako da je to tehniko res do popolnosti osvojiluser posted image .
Veliiiiko preden je shodil je splezal po triptrapu na mizo, preko postelje na okensko policouser posted image , po letveniku do stropa (ampak dol se je pa vrgel), ... tako da so mu tudi stopnice v obe smeri bile mala malica. Ko je shodil, se je za nekaj časa malo upočasnil, ravno toliko, da sem si malo odpočila, potem pa gasa naprej - tudi po dveh nogah lahko prideš kamorkoli ...

Prva dva sta bila malo manj divja, ravno tako shodila pri 13ih, ampak pri letu in pol sta oba normalo hodila ob ograji po stopnicah.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?