|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 20:12:55   
ksenjicka
Kam hodite kupovat poceni oblačila in obutev v Italiji?
Vem, da je ogromno trgovcev po SLO in Ljubljani, ki hodijo po oblačila in obutev v Italijo, nato pa pri nas prodajajo po 1x, 2x, 3x dražje.
Ali veste za točne lokacije teh trgovin ali skladišč tudi za navadne kupce. Lahko mi zaupate podatke tudi na z.s.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 20:16:55   
tailor
trgovina mirela,tam je res poceni in vidim da prodajajo ta oblačila v trgovini po  zelo višjih cenah.je pa res da ni vse tako kvalitetno.
aja to je v trstu ob morju,zdaj ne vem od kje si, tako da ti bom bolj težko razložila.

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 20:18:20   
Kerensa*
Jaz hodim v Italijo (Trst) izključno samo še po spodnje perilo (modrci, gate itd. - so po 1€ komad in to glede na ceno zelo zadovoljiva kvaliteta) in po kakšno malce bolj kur*iš stvar h Kitajcem (je vseeno še nekje do 50% ceneje, kot pri nas - pa pri nas nekaterih zanimivih kosov sploh ni), drugače pa po običajne dnevne cunje ne zase, ne za mularijo dol niti pod razno ne hodim več, ker se ne splača. Ko primerjam cene v Sparih, Kikih, Leclercih in podobno in ko vkalkuliram še gorivo do Italije in nazaj (+ moj čas, ki ga za to porabim - v LJ mi vzame pa pol ure in nič potnih stroškov), ugotovim, da se ne splača.

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 20:46:03   
end1
prav maš, pa sem zelo blizu TS

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 20:50:52   
Kerensa*
Shoppingi v Trstu so zame preteklost (Avstrije pa sploh nikoli nisem prakticirala, ker je še dražja). Jaz grem dol samo še na izlet, potem pa mimogrede kaj kupim. Kakšna sobota, ko sta otroka v varstvu, jaz pa nimam nič pametnega za početi, razen gospodinjstva user posted image ), nasekiram Kamikazo, pa greva dol. Paše mi sprehod ob pristanišču (da se navoham smradu, ki je drugačen od ljubljanskega user posted image ), usedem se v eno restavracijo ob vodometih, kjer pojem hudičevo dobre njoke z brokolijevo omako (mislim, da jih vsaj 3x preplačam, ampak so res dobri - banda pa računa še 1€ za pogrinjek zunaj - noter se pač ne kadi user posted image ), nato grem pa na sprehod po "kitajskih" uličicah, da se mi hrana poleže user posted image  - in vmes nakupim gromozanske količine štumfov (ki jih mulca uničujeta kot po tekočem traku - kompleti po 5 parov so 1€), push up modrce zase (v New Yorkerju dam za enega 12€, iz Trsta jih prinesem vsaj 6) in komplete tangic (3 ali 5 komadov je po 1€). Pa še kakšno glupost zraven, za dušo.
Potem pa nekam na kofe in domov.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 21:15:48   
Onasiss
V Trstu imaš poleg avtobusne postaje parkirno garažno hišo in v tej bližini imaš zelo blizu skladišče kjer prodajajo na tone majčk za đabe, ki jih potem vidiš pr nas na tržnici al pa v kakšnem butiku oz. štacuni. Je pa to skladišče od garažne hiše oddaljeno cca. 5 min na desni strani. Boš med drugim vidla po tem k ljudje na tone cunj vlečejo ven. Pol naprej na levo stran pa so še uličice kjer je k dreka kitajčkov.

_____________________________

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poceni oblačila v Italiji - kje?
21.4.2009 22:44:34   
kajalin*
ja tak k je rekla mlea tam je neko skladišče ampak,da ti zaupam,sm lani kupla ful lepe majčke za 5 eur,k bi pr nas dala 20 eur sigurno,pa sm vidla po drugem pranju da so za enkratno uporabo,nikol več!Vse kar se je splačalo je ena trgovina tudi v tem okolišu s spodnjim perilom in nogavicam,najdražje so 3 eure pa preverjeno zelo močne najlonke jih imaš pa miljon barv in vrst.Kitajci me pa ne vidjo več,niti v sloveniji,mogoč še za kakšne bombažne sp hlače druga pa od oblek hvala lepa,v kiku sm kupla eno majčko moji hčeri pa ni šla mimo bombaža tistega pravega.Baje je nek nakupovalni center v italiji kjer imajo tudi otroško trgovino,tam še nisem bila,sem pa videla kupljeno robo in je ok.Mislim pa,da se resnično to več ne isplača,ker je že pri nas"cotovje"zelo poceni,ceneje kot kruh sigurno.user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?