|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poletni vrtec
17.6.2008 6:51:09   
_andreja_
imamo dve enoti vrtca eno v kateri so otroci do 4 let in razdeljeni v 4 skupine po starosti in eno enoto zraven šole kjer gredo otroci po 4 letu v njo in so v njej do šole skupaj.... to vse lepo in prav vendar mene skrbi poletni delovni čas..

vrtec v katerem je naš mali bodo prenavljali in bodo se zato za dva meseca selili v vrtec pri šoli, kjer so starejši otroci, in tam po mojem mnenju ni niti pod razno prostora za toliko ortok, mali hodi v najmljajšo skupino, in me je strah kako bo tam med vsemi otroci,ima katera kakšne izkušnje če so bili otroci poleti skupaj, kako so to otroci sprejeli??

Naj še povem, da otroka zaradi službe ne morem imeti doma več kot dva tedna, in tudi nimam možnosti, da bi ga imela kakšna babica....

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poletni vrtec
17.6.2008 7:27:52   
vesna.com
Pri nas je 5 ali 6 enot vrtca,poleti je odprt eden in so vsi pomešani.Otroci in vzgojiteljice.Ni pa problemov,ker je itak poleti zelo veliko otrok doma.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poletni vrtec
17.6.2008 7:30:34   
frutka_
Pri nas so poleti tudi združeni in ni nobenih težav. Običajne je celo tako, da so taveliki prav pokroviteljski do tamalih. Nič se ne boj.
Moj je v heterogeni skupini kjer so otroci od 3-6l pa se imajo prav fajn. Vsi so pridobili. Pa je med najmlajšim in najstarejšim 3l razlike.user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poletni vrtec
17.6.2008 7:37:53   
lelaval
Poleti tudi v našem primeru združijo skupine, ker je otrok itak ful malo v vrtcu, tako, da mislim, da se po nepotrebnem sekiraš.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poletni vrtec
17.6.2008 9:20:28   
lex
Če bo v vrtcu veliko otrok iz jasličnih oddelkov, bodo tvorili skupino tako, da bodo skupaj samo ti. Ko pa je otrok panj so pomešani vsi od 1-6 let. Verjemi mi, da si s starejšimi otroki lahko že ogromno pomagaš, so tudi bolj samostojni in ti posledično ostane več časa za tistih nekaj manjših otrok.
Ta veliki razdelijo krožnike, si tudi že sami vazmejo hrano, se sami oblečejo, umijejo, tudi sat se spravijo sami,.....

Nič ne bo narobe, le pridobijo in velikokrat so punce tiste, ki se igrajo s tamalimi po pesku, vodi, jim rišejo jih vozijo na sprehode (ne mislim na dolge ampak okoli vzgojiteljic), kot bi bile mamiceuser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poletni vrtec
19.6.2008 10:59:20   
_andreja_
sm malo pozabila, da sem temo odprla, punce tisočkrat vam hvala za te besede....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?