|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč!!!
20.9.2004 9:45:04   
urši*
js mam pa ful izcedek! a je možno, da je to plodovnica???:(tak prozorno rumen je!! sem pa 24t6d!! upam , da ni to to!! je pa res, da sem prehlajena, pa mam mogoč zato tak močn izcedek!!???
pište, čimprej, urši*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč!!!
20.9.2004 9:59:04   
lutka
naj te pomirim,to ni plodovnica.Tudi jaz sem imela skoraj celo nosečnost takšen izcedek.Lahko je beli tok ali pa kakšno rahlo vnetje.Ko boš šla h G mu povej.
lp:duda::duda:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč!!!
20.9.2004 10:09:45   
urši*
o , hvala ti!! tk me je blo strah!! je pa res, da mam tak izcedek pogosto! sam sem neki prejle brala, pa sem se kr ustrašla.mali je pa ful živahtn!!
hvala tim kamen se mi je odvalil od srca!!9nebesa
urši* in :duda:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč!!!
20.9.2004 16:06:40   
Pikapolonica
Hoj!

Veš, mene je bilo enkrat tako strah, da je ta močnejši izcedek plodovnica, da sem šla kar k dežurnemu in so me potem za vsak slučaj celo v bolnici obdržali za en dan. Pa je bilo jasno vse OK.

Da boš pa pomirjena, pa lahko greš v Sanolabor in kupiš ene posebne teste za ugotavljanje odtekanja plodovnice Reče se jim AL-SENSE testi, v škatlici so trije, stanejo pa okoli 4000 tolarjev (morda celo kaj več). Samo pazi, da se ne boš preveč ustrašila, če se bo tisti testni vložek takoj modro ali zeleno obarval. Tako ga namreč obarva tudi sam izcedek ali pa npr. urin. Bistveno je, da se po 10 minutah sušenja ta barva ne obdrži. Trakec mora potem, ko se posuši, postati spet nežno rumene barve, tak kot je bil na začetku.

No, upam, da sem ti kaj pomagala. Pa mirno nosečnost!!!!

LP, Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?