|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premeščanje v vrtcu
21.8.2007 19:43:15   
valy1
Vem, da je že kar dosti o tej temi napisano na forumu, ampak jaz se še vedno ne morem odločiti kaj naj naredim. V našem vrtcu so s septembrom oblikovali nove skupine, naš gre naprej s skupino letnik 2005 - Jaka pa je januar 2006. Vem, da je bolje da je v skupini z večjimi otroci, ker se bo sigurno več naučil, samo kaj pa bo ko bo potrebno iti v šolo. Vsi iz "njegove" skupine, bodo šli v šolo, Jaka in še en njegov vrstnik, ki je tudi letnik 2006 pa bosta ostala še eno leto v vrtcu v novi skupini z novo vzgojiteljico. Da bi ga pa kasneje dala leto prej v šolo se mi zdi pa prehitro. Se moram do četrtka odločit, če grem do ravnatelja za premestitev v skupino letnika 2006.Hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premeščanje v vrtcu
21.8.2007 20:17:27   
Anonimen
Nehaj komplicirat, to je moj nasvet. Otrok se bo ujel tako z mlajšimi kot s starejšimi. Tudi ko bo čas za šolo.

(odgovor članu valy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: premeščanje v vrtcu
21.8.2007 20:55:35   
Anonimen
Vnaprej res ni treba komplicirat, meni je glavno, da se otrok dobro počuti in ne koliko se "nauči".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: premeščanje v vrtcu
21.8.2007 21:18:37   
piščanc
do šole se bo že veliko otrok zamenjalo, tako da sigurno ne bo edini, mogoče pa naslenjde leto naredijo skupino 2-4 leta, to je kar v navadi, če je več skupin. glede socializacije je pa odvisno, kakšen je po karakterju. če ima doma npr. starejšega brata ali sestro, da ju posnema, potem se bo laže ujel s skupino starejših, pa če je rad v vrtcu, če se rad igra v skupini. če pa ima raje igro sam zase, knjigice in crkljanje in je bolj jokajoč, potem se bo laže ujel z mlajšimi.

v vrtcu so pa najbrž že vzgojiteljice vprašali, tako da je njihovo mnenje še najpomembnejše v tem primeru.

naš drugi januarček je raje v skupini s starejšimi, strašno je nezadovoljen z jokci. ker mlajši otroci potrebujejo več pozornosti, stalno jokajo (kdo bi jim zameril) in rušijo ustaljeni red. vzgojiteljice urnik prilagajajo njim, sprehodi so krajši itd. prva januarka je bila pa najprej z mlajšimi, potem v skupini 2-4 in nazadnje s sovrstniki za šolo.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?