|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:21:14   
maktub
a pri vas v vrtcu je glede oblačil kaj prepovedano...
danes sem dobila tamalega preoblečenega v rezervno majčko ampak prva je bila čista..nisem vedla zakaj pa me je vzg. poklicala in rekla. da je otroka preoblekla ker je na majici narisan tribal zmaj in da ta strasila in take strasne zivali vplivajo na otroka....???
da prosi da mu ne dajamo oz .dajam takih majic ki je bilo kaj grdega gor narisano,da naj mu dajam pisane lepe majčke..
wtf??... vse majice ima popolnoma normalne.. zmajček je prav kjut in dvomim da si bo moj otrok psiho uniču s  tem da si bo sam sebi spredaj in zadaj gledal majčko....
kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:27:03   
*miska.mcc*
sorry, ampak....user posted image
kaj takega pa ze doooolgo nisem nikjer zasledila. kaj pa rdeco kapico pa volka? a ma lahko narisano? al je lahko samo rdeca kapica?


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:29:43   
Nika v službi
Pri nas ni ničesar prepovedano, le nakita (uhani, verižice, ipd.) ne dovolijo, ker se otroci lahko poškodujejo (kar se meni osebno zdi pravilno). Sicer pa priporočajo udobna oblačila, ki omogočajo sproščeno igro.

Za tako prepoved, kot jo opisuješ, prvič slišim in vsekakor ni na mestu. Prav nobene osnove nimajo, da otroka preoblačijo, ker po njihovem mnenju nima primernega motiva na majici. Pogovor z vzgojiteljico!


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:38:55   
RAKICA2007
Sorči ampak res user posted image
pa saj ne more biti res...

jaz pa mislim, da se je kakšen drug otrok ustrašil zmaja na majčki, zato ga je vzg. preoblekla... ampak res nimajo nobene osnove za to, da dirigirajo kako mora biti otrok oblečen... če se je kateri od ostalih otrok ustrašil, je zato tam vzgojiteljica, da na lep način razloži, da zmajček nobenemu ne bo nič naredil in da je narisan...

Ko se je naša frkolinka takooo bala polžkov-tudi narisanih, sva jih božali (najprej narisane, nato pa kar prave s hišicami) in se veliko pogovarjali o tem kako so koristni in, da niso nič strašni in da je ne bodo ugriznili ali pojedli, sicer ne vem od kje ji ta ideja user posted image  ampak, je bila in bivala v njeni mali glavici...

Pravilni pristop in to je to

Bi pa jaz vseeno imela pogovor z vzgojiteljico, da mi razloži kako in kaj, zakaj misli, da na mojega otroka vpliva takšna majica ipd.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:39:55   
mini86
kaaaaj..a so znorel..k mi bo vrtec daju dnar za oblačila ga bom pa tko oblačla kokr bodo hotl..user posted image user posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:47:54   
ada2
naš ta srednji je imel lani prav obseden strah pred spidermanom. je bilo res prav mučno, ker vsepovsod kjer je bilo kaj rdeče- modrega je že bil vik in krik. in seveda se je dogajalo, da so pa otroci v vrtcu imeli majice s spidermani, ampak jih zaradi tega ni nihče preoblačil. sčasoma se je ravno preko takih majic naš adam tako navadil na spidertmana, da zdaj ni noben problem, če je kje narisan, še celo všeč mu je postal.
meni osebno so recimo otroška oblačila s smrtnimi glavami nekaj groznega, ampak če jih pa drugi oblačijo pa nimam nič proti. jaz jih pač svojim otrokom ne kupujem.
mislim, da to ni naloga vrtca, da pregleduje kaj je narisano na majicah. ok, če bi bil pa gor kak kljukast križ, ali napis "vzojiteljica je nora", potem ne rečemuser posted image


_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:53:31   
Čili 1
Katastrofa...v kaj se spotikajo. Meni ni čist nič spornega, če ima otrok zmajčka na majci. Če j pa kak otrok, ki se takega zmajčka boji, pol bo pa v življenju težko shajal. Ker se bo vsakodnevno srečeval z veliko bolj strašljivimi zadevami, kot je zmajček na majčki in te stvari ne bodo kar izginile, ker bo tako zahtevala vzgojiteljica.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 12:55:46   
Naja31
Ha ha prav nasmejala sem se.
Jaz sem prej pomislila, da je šlo za kakšno bolj nepraktično oblačilo, ne pa za majčko z zmajčkom.
Ne moreš verjet, res.


(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:04:07   
kaya2007
mene bi prav razjezilo, če bi mi vzgojiteljica pametovala, kako naj bo otrok oblečen user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:08:11   
PinaNina
user posted image Saj ne moreš vrjeti.

LP

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:10:44   
alda
Ada2: moj je pa že od nekdaj rad v majčkah z lobanjami in kostmi, ker je to gusarsko-kot pirati s Karibov user posted image user posted image , pa ima 6let.

Sem pa že slišala podobno zgodbo , ko je en fant -najstnik prišel k nauku v majci z znakom peace in mu je "častna sestra" ukazala dat drugo majo gor, ker da je tisto hudičev znak in magnet zanj. Baje se je celo ponudila, da mu da denar za "spodobno "majco.

Sicer pa: a ni bolj pomembno da se otrok v oblačilu fajn počuti , svobodno igra kot pa to kaj je na njej narisano?
bdw: jaz pa sem že totalno user posted image  na oblačila Hallo kittyuser posted image  ma od novorojenčkov do skoraj starih mam,kot da drugega ni !



_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:13:59   
mišk
user posted image  Ne, res ne moreš verjet!!! Men so celo smrtne glave na majčkah všeč. Ker pa nimam fantka ne pridem na svoj račun...user posted image  Čeprav ga po moje že zaradi "preventive" (zgroženi pogledi ipd.) tako oblačla za v vrtec.

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:14:21   
Adelina
Tudi meni je tole smešno in pri nas ni še nobena vzgojiteljica zahtevala v kaj naj otroke oblačimo.Bom pa še jaz nekaj vprašala, pa upam da ne zameriš.
Namreč vedno ko je govora o oblačenju za v vrtec, večina pravi, da otroke v vrtec oblačite le v trenirke, da jih ne tišči in jim je udobno. Če jaz hčerki pripravim trenirko protestira in hoče hlače, še raje pa krilo, tako da ji je očitno čisto udobno. Tudi za vikend, ko se ponavadi sama obleče, redko izbere trenirko. Prav tako sin. Pa me zanima, a vaši to sami hočejo oblačiti le trenerke?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:20:00   
mišk
Moji dve enkrat v življenju še nista oblekli trenirke za v vrtec! Vem pa, da mi večina staršev ne da prav. Kiklc jima tudi ne oblačim (ta velika res samo občasno). Ponavadi pajkice, pajkice ala jeans, ta mali pa ohlapnejše kavbojke, žametke. Hor pa pač puloverje, tunike. Tak da je v stilu. Doma pa nosita trenirke. Toliko pa gledam, da ju kaj ne veže ali tišči.
Za v vrtec nosita cotke "za ta boljš", ker ne vem za kam drugam naj ju lepo oblačim. Se pa nebi popolnoma nič sekirala, če bi se kakšna oblekca v vrtcu uničla, ker se mi zdi kaj takega pričakovanega.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:25:45   
PC Baby
Pri nas npr. ne odobravajo copatk ala Robeez, ker se kao premočijo če je v kopalnici mokro. Ampak jaz sem mnenja, da kot prvo bom jaz odločla kaj bo moj otrok imel obuto, če je to za njega dobro, kot drugo pa kopalnico naj brišejo pa ne bo mokra.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:28:20   
ZARA
Ko je hodila še v vrtec niso imeli nič prepovedano nosit, razen kakšnega nakita, se mi zdi.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:30:29   
Naja31
Jaz sem starejšega začela oblačit v spodnje dele trenerk ali pa hlače na elastiko, ko je v vrtcu začel sam hoditi na wc. Pa gredo meni tudi trenerke blazno na živce. Po vrtcu ga doma takoj preoblečem, če gremo kam naprej.  

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:32:25   
maktub
mislim jaz nevem res več al nisem jaz normalna al one.... to pa je zato ker je imel danes napad trme in čes da je lahko tale vzrok.... sam se mi zdi pa totalna bedarija res da lahko kaj takega mi reče... pa se fajn mi jo zapakira in fvit.. pa sem sed z njo lepo pogovorila in sem se jo ven vzela ji pokazala da tale majčka je pa res čisto normalna in prav lepo prisrčna...pa se nasemu so zmajčki zelo zelo vseč in meni se ne zdi zmaj prav nobena tko grozna zastrasujoča zivalica...zdaj pa če se je kak drug boji pa bog pomagaj, zaradi tega pa jaz nebom otroku drugačna oblačila kupovala.... nevem jaz res nevem kaj naj narddim... kaj pa zdaj z vsemi temi oblačili sedaj čeprav so popolnoma normalnaa... 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:35:19   
ZARA
Maktub. Pomoje ti zaradi tega ne sme in nima kaj težit. Malo morgen. Kje pa piše v zakonu, da so zmaji na mikicah prepovedani?

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:38:09   
Gina
user posted image user posted image  sam tale vzgojiteljica je pa res mal...hmm...moja hči bi rekla po najstniško - retardirana. user posted image

Valjda ga obleči v kar hočeš. Pa povej ji, da ga boš oblekla kakor ti paše. Da se v to ne more vmešavat in da ne dovoliš,d a ga še kdaj s takim ali podobnim razlogom preobleče.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:40:18   
tropical
Nam tudi ni nič prepovedano kaj bi otroci meli oblečeno. Pravijo da je najbolje da je preprosto, da ko se igrajo po tleh da jim ne tišči. Mojemu kavbojk ne dajem, ker da se bo že tako mali v njih kuhal cel dan, se mi ne zdi uredu. Najraje mu dam kakšno fensi trenirko. Da ko gre na wc da se  lohk sam sleče, ker pravi vzgojiteljica da otroci ne rabijo pomoči, da se kar jezijo  če gre za njimi na wc.
Sama sem tega mnenja da otroci naj imajo nekaj na komot.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:40:18   
tropical
Nam tudi ni nič prepovedano kaj bi otroci meli oblečeno. Pravijo da je najbolje da je preprosto, da ko se igrajo po tleh da jim ne tišči. Mojemu kavbojk ne dajem, ker da se bo že tako mali v njih kuhal cel dan, se mi ne zdi uredu. Najraje mu dam kakšno fensi trenirko. Da ko gre na wc da se  lohk sam sleče, ker pravi vzgojiteljica da otroci ne rabijo pomoči, da se kar jezijo  če gre za njimi na wc.
Sama sem tega mnenja da otroci naj imajo nekaj na komot.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 13:44:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 13:46:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: prepoved oblačil v vrtcu
5.11.2010 13:47:39   
Nika v službi
Naša se zelo rada obleče v krilo oz. rada sodeluje pri izbiri oblačil. Toda za v vrtec ima - sploh zdaj, pozimi - velikokrat krilo in žabice oz. najlonke, v čemer ne vidim nobenega problema, če so oblačilca udobna, je ne utesnjujejo, ipd. Ko gredo ven, pa se preobleče v hlače, trenirko, kar ji pač damo s seboj. Za ven mi je absolutno bolje, da ima hlače...

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?